Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מערכת בB4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סובארו B4 שנת 2005, מותקן מגבר Pulse Audio BA2900 שמחוברים אליו רמקולים קדמיים רגילים שבאו עם האוטו, נשארו לי עוד שתי ערוצים לא מחוברים. אני רוצה ליקנות סאב ולחבר אותו למגבר הזה? איזה סאב ליקנות ?

באתר רשום שהמגבר עובד גם ב2 OHM, וב4 OHM ל4 ערוצים הוא נותן 60 RMS.

זה המגבר :

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7719373&came=177&bid=true

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

המגבר לא חזק במיוחד והרכב גדול וסדאני, הייתי ממליץ על סאב נציל שלא דורש הגברה חזקה במיוחד, כנראה שבתקציב נמוך הייתי בוחר ב jbl gto. 1202d

אם התקציב מאפשר, הרץ es300 עדיף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כפרה עליך SROOL אתה כל הזמן עוזר חחח כן המגבר אני יודע שהוא לא חזק בכללי, אז חשבתי לבחור סאב עד 150 רמס, אתה כתבתה סאב שהוא 300 רמס, המגבר לא חלש יותר מידי ?

פורסם

הסאב הזה די נציל, ואם תשים אותו בתיבה פתוחה הוא יעבוד יפה עם 150-200rms.

זה גם ייתן לך מקום לשדרוג, אם תחליף מגבר תשיג שיפור גם מבלי להחליף את הסאב.

פורסם

חח לא אחי זה לאוטו של אבא שלי הוא לא ישדרג שום דבר, אני פשוט מפחד לקנות סאב שהוא יהיה יותר מידי בשביל המגבר הזה כי המגבר ממש חלש... Hifonics HFI12D4 אמרו לי גם על הסאב הזה. מה אתה אומר ?

אהה גם חשבתי על סאב שהוא 2 אום כי המגבר עובד על 2 אום כמו שכתוב ... זה לא בטוח

פורסם

ה jbl עדיף לדעתי.

אל תשכח ש 300 זה ההספק הנקי שהסאב יכול לספוג לאורך זמן, זה לא אומר שהוא חייב 300 כדי להישמע טוב.

אני ממליץ לך להשאיר את בחירת הסאב לסוף ההתקנה, לכל לחבר מספר סאבים ולשמוע בעצמך מה עדיף לשלב עם המגבר הזה. גם קיקר c12 הוא אופציה טובה, אם אתה מחפש סאב בעל יכולת ספיגה של עד 150rms הוא יהיה בחירה טובה.

• תוכן חדש...