Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף את הרכב שלי וחשבתי על פולו יאנג 1.4, לפי המבצע האחרון שפורסם בעיתונים, הרכב מאובזר במערכת מולטימדיה, הגה וידית הילוכים מצופים מעור וחישוקי מגנזיום.

נפח מנוע 1.4 גיר ידני

רמת גימור קומפורטליין

הצעת מחיר כרגע 87000 כולל תוספות לפני אגרת רישוי

אני כרגע במשא ומתן עם פולקסווגן לקבלת הצעת מחיר לטרייד אין על הרכב שלי, אבל היום הרימו לי טלפון מאוטו סנטר, השיחה התגלגלה והנציג הציע לי סיאט איביזה TSI, שאלתי אם יש איביזה רגילה והוא אמר לי לא להתקרב אליה כי לרכב יש מלא תקלות. שאלתי אותו אם אותן תקלות חלות גם על פולו כי הרי זה אותו רכב והוא אמר שכן... המליץ על הדגם TSI של האיביזה.

אני יודע כמובן שצריך לקחת כל מה שנציגי מכירות אומרים בערבון מוגבל ממניעים ברורים אבל רציתי להתייעץ אתכם, האם כדאי לרכוש את הפולו?

האם הוא בעל שוק טוב? האם בעל תקלות וכו?

אשמח לקבל תשובה כי אני מעוניין לסגור עסקה בקרוב.

תודה

פורסם

נשמע לי שטות גמורה, למה שלאוטו יהיו בעיות? מילא אם היה מדובר בדגם עם מנוע TSI וגיר DSG שלא שיש להם בעיות באופן גורף, אבל כשיש - עלות התיקון היא גבוהה ואין ספק שמדובר במנוע וגיר רגישים יותר. במקרה שלך, מדובר ברכב עם מנוע 1.4 שהוכיח את עצמו ועם גיר ידני, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת כלשהי.

את אוטו הדגם הם הציעו במרתון המכירות של צ'מפיון לפני מספר חודשים ב 84,990 ש"ח. לגבי התוספת של המערכת, ידית ההילוכים וכו', לא הייתי מתרגש מזה. מדובר ברכב עם 3 דלתות וההפרש בין 3 ל 5 הוא בסביבות ה 5,000 ש"ח שזו בערך העלות של כל האיבזור (אולי קצת יותר) אז זה סוג של טריק שיווקי ולא יותר מזה.

לדעתי מדובר עדיין בעסקה משתלמת אם אתה חובב VW, רק קח בחשבון שבגלל המנוע הותיק והכובד של הרכב, לא מדובר ברכז זריז במיוחד, כך על פי מה שיצא לי לקרוא.

בהצלחה.

פורסם

מבחינת עוצמה, מדובר ברכב חלש יחסית, אבל אם הציפיות אינן גבוהות הוא כנראה יספק.

אין מה להשוות ל - 1.2TSI שכן מנוע הטורבו הקטן הרבה יותר זריז, המומנט הרבה יותר זמין והתחושה הכללית היא של רכב מאוד מהיר.

אם במחיר דומה מקבלים את האיביזה המפוארת TSI אני הייתי הולך על האיביזה ולא על הפולו האטמוספירית.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש אפשרות לקחת איביזה TSI דגם ספורט ידני עם כל האבזור (ג'אנטים, סאן רוף, צבע מטאלי וכו') ב-112,000 ש"ח דרך אוטו סנטר.

בודק איתם אופציות כרגע גם לגבי עסקת טרייד אין.

פורסם

נשמע יקר יחסית, שכן במחיר הזה (ואפילו פחות) מקבלים במבצעים השונים את הלאון 1.2 על הכביש, שמגיעה גם כן עם אבזור מעולה, ומדובר על רכב שלטעמי נותן תמורה יותר טובה.

באזור ה- 100K הייתי חושב על איביזה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אשמח לקבל הצעות גם ממקום אחר... מכיר סוכנות שמציעה איביזה ב-100 אלף תמורת טרייד אין לרכב יד שנייה?

• תוכן חדש...