Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307cc או מאזדה rx8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני רכבים, יש 2 אקזמפלרים ספציפים:

פג'ו 307cc משנת 2006 עם 65אלף ק"מ מול מאזדה rx8 משנת 2005 עם 70אלף ק"מ.

ייתרונות פג'ו - קבריולט, מנוע צנוע 2 ליטר (וי4).

חסרונות פג'ו - איבזור (מושבי בד, רדיו דיסק רגיל, מערכת שמע בינונית מינוס), רכב נשי.

הייתי רוצה לדעת איך האמינות של רכבי 307cc, מה לגביי מע' החשמל באוטו, ומנגנון הגג הקשיח המתקפל?

ייתרונות מאזדה - עיצוב מעניין, שבחים מטופ גיר, איבזור (מושבי עור, מע' שמע איכותית, פנסי הלגון קדמיים).

חסרונות מאזדה - רכב "ערסי", ביטוח מעט יקר יותר (קטגורית ספורט).

הייתי רוצה לדעת לגביי המנוע המיוחד של המאזדה, איך הוא מחזיק לאחר 100k קמ, 150k קמ? מה איכותו הכללית? האם הטיפולים במנוע הם מסובכים ויקרים מאוד, או ששמן, פילטרים וטיפול בזמן אמורים להחזיק אותו כמו מנוע רגיל?

ואם יש דברים נוספים שכדאי לדעת לגביי כל אחד מן המכוניות?

תודה מראש,

פורסם

לא מכיר את הRX8 אני יכול לומר לך שברמת העיקרון מאזדה אמינה בעשרות מונים מפז'ו (מניסיון עם כמה מאזדות)

הפג'ו באמת נראה יותר "כוסית" ואילו הRX8 נראת הרבה יותר עוקצנית, אך עדיין, אל תשכח

שמבחינת מראה הRX נראת כמו גירסה ספורטיבית למאזדה 3 (אולי זה מה שגורם לבעלי

מאזדה 3 ליסינג להרגיש שהם חיים בנאסקר?!) על האמינות אין מה לדבר בכלל,

אגב - הפג'ו CC (קופה קבריולט) היה אותה לחבר בצבע תכלת, עד שיום אחד הגג נתקע באמצע פתיחה,

ובכדי לתקן את זה הוא היה צריך להיפרד בצער רב מ5,000 ש"ח על תיקון, (וזה על הקל)

ספציפית אני לא יכול לומר לך, אך בגדול אני ועוד רבים יכולים להעיד על אמינות של מאזדה

(גם גופים כמו המשטרה וחברות הליסינג) ויש לה יתרון גדול מעל הפג'ו מבחינת סחירות,

אתה צריך לקנות רכב שתצליח גם למכור בעתיד, ואישית, אני לא רואה את עצמי אי פעם קונה פג'ו,

גם מבחינת הסחירות/אמינות (כולל את רוב משפחת פג'ו, סיטרואן, והבת-דודה רנו)

וגם - פג'ו זה אולי סמל של אריה, אבל עדיין מרגיש כמו חתול מפוחד, - אבל היי! זה רק אני,

לסיכום כמו שהבנת - אני בעד המאזדה

(אגב - עוד לא יצא לי להתקל בארץ בRX8 - אפילו לא אחת! )

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ה RX8 של יוסי ?

קח בחשבון שצריכת הדלק גבוהה, ובקילומטראז' המדובר אתה לא רחוק מאוברול יקר או החלפת מנוע.

במקרה הנ"ל הפיז'ו תחייך ותמשיך לנסוע שנים אחרי שמנוע המאזדה ישבוק חיים.

פורסם
לא מכיר את הRX8 אני יכול לומר לך שברמת העיקרון מאזדה אמינה בעשרות מונים מפז'ו (מניסיון עם כמה מאזדות)

הפג'ו באמת נראה יותר "כוסית" ואילו הRX8 נראת הרבה יותר עוקצנית, אך עדיין, אל תשכח

שמבחינת מראה הRX נראת כמו גירסה ספורטיבית למאזדה 3 (אולי זה מה שגורם לבעלי

מאזדה 3 ליסינג להרגיש שהם חיים בנאסקר?!) על האמינות אין מה לדבר בכלל,

אגב - הפג'ו CC (קופה קבריולט) היה אותה לחבר בצבע תכלת, עד שיום אחד הגג נתקע באמצע פתיחה,

ובכדי לתקן את זה הוא היה צריך להיפרד בצער רב מ5,000 ש"ח על תיקון, (וזה על הקל)

ספציפית אני לא יכול לומר לך, אך בגדול אני ועוד רבים יכולים להעיד על אמינות של מאזדה

(גם גופים כמו המשטרה וחברות הליסינג) ויש לה יתרון גדול מעל הפג'ו מבחינת סחירות,

אתה צריך לקנות רכב שתצליח גם למכור בעתיד, ואישית, אני לא רואה את עצמי אי פעם קונה פג'ו,

גם מבחינת הסחירות/אמינות (כולל את רוב משפחת פג'ו, סיטרואן, והבת-דודה רנו)

וגם - פג'ו זה אולי סמל של אריה, אבל עדיין מרגיש כמו חתול מפוחד, - אבל היי! זה רק אני,

לסיכום כמו שהבנת - אני בעד המאזדה

(אגב - עוד לא יצא לי להתקל בארץ בRX8 - אפילו לא אחת! )

אתה רציני?,

מה הקשר בין מאזדה 3 (משפתחתית 4 דלתות בינינות)לבין מכונית ספורט עם מנוע וואנקל ו220 (נדמה לי) כוחות סוס הנעה אחורית?

לגבי האמינות,דווקא עם הפיזו לדעתי יהיו חיים קלים יותר,מאחר מדובר במנוע וואנקל שאורך חייו קצר ביחס למנוע קונוונציונלי אחר,

כמו כן צריכת הדלק גבוהה מאוד.

לפותח השרשור,שאל את עצמך מה את רוצה,רכב פוזה של כוסיות או מכונית ספורט קשיחה?

אגב אפשר גם להתפשר באמצע עם ביצועים,מראה ואמינות יחסית.

Porsche 944 turbo

פורסם

רציני ביותר, נראה כאילו מאזדה עיצבו את הRX8 ואת ה3 באותו קו,

במיוחד עבור נהגי הליסינג שירגישו "כמו" מכונית ספורט,

אני אמרתי לבחור מהניסיון שלי עם מאזדות לא ספורטיביות, (ועברו עלי לאנטיס 2001 מנוע 1.6, 626 מודל 1998 מנוע 2.0 , 323F)

אני עדיין מנסה לעכל את ההשוואה הזאת..:headscratch:

מאזדה ספורטיבית מול פיג'ו עם פלטפורמה של מיני??? גם אני לא הבנתי...:headscratch: :-?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
ה RX8 של יוסי ?

קח בחשבון שצריכת הדלק גבוהה, ובקילומטראז' המדובר אתה לא רחוק מאוברול יקר או החלפת מנוע.

במקרה הנ"ל הפיז'ו תחייך ותמשיך לנסוע שנים אחרי שמנוע המאזדה ישבוק חיים.

אתה בטוח?

הבחור כתב 70K ק"מ, ומקריאה על מנוע ה Renesis של מאזדה, הם מתגאים באורך חיים של 200K ק"מ לפני צורך באוברהול (יותר מכל וריאציה של מנוע וונקל לפניו).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אוקיי, אז קצת סדר בבלאגן.

הקנייה לא עומדת להתבצע בישראל, אבל אני מעריך מאוד את הדעות בפורום הזה ולכן שאלתי כאן.

ההחלטה על שני הדגמים הספציפים האלו היא מבחינת התקציב בלבד, התקציב עומד על 15 אלף דולר בקו העליון שלו, ושני הרכבים האלו נכנסים יפה מאוד בתקציב.

המאזדה מרתיעה אותי רק בגלל המנוע, שהוא זר מאוד לי ואנני יודע שום פרט על מנוע מסוג כזה או על הטיפול בו.

הרכבים האחרונים שלי היו (ועדיין ישנו) ב.מ.וו 330 2005 שהאכילה (ומאכילה) אותי מרורים, ב.מ.וו 318 2001 (שהייתה מאוד מוצלחת האמת) ואודי אי6 2003 (עם נקישות מחרידות בגיר שהדירו שינה מעיני יום יום ובעצם גורמים לי לפסול את רכביי אודיי בבת אחת).

אני מחפש רכב קטן, עם צורה מיוחדת ושייתן לי ראש שקט (יחסית אני לא מצפה לאמינות של טויטה קורלה אבל משהו עדיף מהב.מ.וו), אוטומט.

אז באמת יכול להיות שהבחירה בפג'ו הייתה כזאת הזויה (מאחר והמילים פג'ו ואמינות) לא ממש הולכים ביחד, אבל מאחר ואף פעם לא הייתה לי פג'ו החלטתי לשאול כאן, אולי מישהו שחווה את הרכב יידע להגיד לי יותר מה"שם" שייצא לרכב הזה.

הפג'ו

http://www.supercarros.com/Carros/Peugeot/307/216229.html

המאזדה

http://www.supercarros.com/Carros/Mazda/RX8/218233.html

אופציות פחות מועדפות: (ושלא בדקתי פיזית)

1. רנו מגאן ספורט R26R 2006 - (ידני - חיסרון) (גרסה מטורפת - יתרון) בתקציב (12.5)

2. אודי אי3 2006 5ד' - (אודי - חיסרון, מעל התקציב 16) (מאובזרת בצורה מדהימה דאבל סאן רוף, מעט ק"מ 40אלף - יתרון)

3. אודי אי4 2006 (חיסרון - אודי) בתקציב (מנועים צנועים - 2,0 או 1,8טורבו, מבחר גדול של רכבים - יתרון)

4. סובארו לגסי 2006 (חיסרון - אנמית) (יתרון - יפנית=אמינה(?), מאובזרת מאוד, מתחת לתקציב 12)

פורסם
אתה בטוח?

הבחור כתב 70K ק"מ, ומקריאה על מנוע ה Renesis של מאזדה, הם מתגאים באורך חיים של 200K ק"מ לפני צורך באוברהול (יותר מכל וריאציה של מנוע וונקל לפניו).

מכיר כמה חברה מפורומים אנגלים שהיו ברשותם RX8, הם מדווחים שהמנועים נגמרים מהר צריכת הדלק גבוהה, וגם מסירת הכוח לא מי יודע כמה.

עדיף ניסאן 350Z.

פורסם
מכיר כמה חברה מפורומים אנגלים שהיו ברשותם RX8, המנועים נגמרים מהר וצריכת הדלק גבוהה, וגם מסירת הכוח לא מי יודע כמה.

עדיף ניסאן 350Z.

ניסאן היא יקרה מידי, מבזבזת מידי (וי6 3.5), פלסטיקית מידי, מטורפת מידי, ובשביל למצוא אחת שתתאים לתקציב היא צריכה להיות מאוד לא שמורה.

אני רוצה רכב שנראה כאילו הוא מהיר ומסוכן, אבל שהוא לא בהכרח אחד כזה.

פורסם

אה, זה קל, קנה שירוקו! :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שזה סתם ילד שמשעמם לו ביום שישי מה פתאום הוא נזכר שהוא בחו"ל, ואיפה בדיוק בחו"ל שגם סוחרים שם בדולרים וגם מוכרים פיג'ו???

ומה בכלל הקשר בין המכוניות האלה?

ומי הלא חכם שכתב שמאזדה בבירור אמינה יותר כי מאזדה 3 אמינה?

ולמה בכלל אני משקיע זמן בשאלה המיותרת הזאת?

פורסם

סליחה על הבורות אבל על הנייר

כמה יוצא לך להביא את הRX8 לארץ?....

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...