Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ניפגע לי צמיג אחורי ימני וחלק קטן אך עמוק מהדופן נתלש,

הצמיג לטעמי לא בטיחותי ולכן אני שוקל להחליפו.

אני רוצה לקנות את הTOYO T1R,

אני יודע שמומלץ מאוד להחליף צמיגים בזוגות,

אבל...הצמיג בצד השני יש צמיג MICHELIN איכותי משנה שעברה, יש לו עוד הרבה בשר והוא לא יבש כלל, כך שיש לו עוד נסועה ארוכה לפניו..

אני לא קונה צמיג כזה נוסף כי הוא פשוט יקר מידי לטעמי...

עכשיו הדילמה היא האם בכל זאת להחליף רק אחד - את הפגוע,

או בכל זאת להחליף את ה2 האחוריים ?

תודה, ערן.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

להתקין שני צמיגים זהים על אותו סרן - חובה מבחינת החוק והבטיחות המינימלית. אם הצמיגים ממש חדשים (נגיד, בני 9 חודשים או 8,000 ק"מ) אז אפשר עוד להחליף צמיג בודד באחד זהה, חדש. מעבר לכך, חובה להחליף שני צמיגים. בשלב זה יש לבדוק מה מצב הצמיגים הקדמיים. אם ההבדל בין הצמיגים החדשים מאחור לבין הצמיגים הקיימים מקדימה זניח - אז אין בעיה. אם יש הפרשי איכות (נגיד, פערים של שנתיים או 30 אלף) כבר עדיף להחליף רביעיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אהלן יש לי צמיגים כאלו במצבים מצוינים מפירוקים או מעסקאות טרייד אין ככה שאפשר למצוא אצלי באמת מציאות בצמיגים משומשים צור קשר בפרטי נידאג לך

פורסם

כל מי שרשם כאן, שיש חוק כזה, אשר מחייב צמיגים זהים על אותו הסרן, מוזמן לצרף כאן את החוק

(רמז- אין כזה חוק )

יש המלצה כזאת, והיא בעקרון נכונה מאוד,

אבל רכב עם צמיגים לא זהים, אבל תקינים, יעבור טסט כמו גדול

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אם אין חוק כזה, אני לא אשים שני צמיגים שונים (ברמה כזו) על אותו סרן.

ככה שזה או להחליף את שניהם, נניח לT1R אולי..

או לקנות רק אחד מישלין SP2/3 ... הבעיה זה המחיר...

מישלין אחד עולה כמו אחד וחצי של TOYO , מה עדיף ?

מישלין אחד בן שנה+מישלין חדש,

או 2 טויו חדשים

(על הסרן האחורי כמובן)...

פורסם

אני לא הייתי שם על סרן אחד R1R שהוא צמיג מאוד אוחז כשעל הסרן השני יש לי צמיגים רגילים(מישלין?איזה דגם?)

זה יכול להיות מסוכן,אם כבר צמיג ספורטיבי אז רביעיה שלמה.

פורסם

אתה עושה טעות.

אתה שם צמיג שונה בתכליתו מאשר הזוג השני, אופי שונה והתנהגות שונה בתנאי קיצון.

הr1r ברטוב יהיו לא בעלי אחיזה גבוה כמו המשלין שיש לך מקדימה לכן תגיד למצבים שלא בטוח שתוכל להשתלט עליהם.

תברר עוד לגבי המלאי, התקשרת לבחור ששלחתי לך את המספר שלו?

Got To love It

פורסם

התקשרתי... אמר שיבדוק ולא חזר

בסוף קניתי בצמיגי צפלר בקריות

מחיר טוב על 2 R1R

בנתיים האחיזה מעולה, והצמיגים עושים עבודה טובה גם קדימה וגם אחורה, ביבש בכל אופן.

מה שכן האחיזה השתפרה מאוד....

נקווה לטוב גם ברטוב :)

לגבי המישלין דיי ירדתי מהם וזאת בעקבות המחיר הגבוה מאוד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני התחדשתי היום ברביעיית R1R במידה כמו שלך 83W "205/45/16

אין מה להשוות אותם ל-T1R. ה-T1R בעלי דופן רכה מדי וגמרתי את הדפנות שלהם מהר מאוד, אפילו עם לחץ אוויר גבוהה 38-40PSI. ה-R1R אוחזים הכי טוב, אין צמיג שאוחז בצורה כזאת במחיר שלהם.

לגבי צמיגים שונים על אותו סרן כמובן מומלץ, אבל לא מחייב. אין משאית אחת בארץ שיש לה צמיגים זהים על אותו סרן, לצורך ההשוואה. בטסט היה רשום "לא זהים" יכול להיות שהבודק לא מעודכן, או שהמידה לא זהה (קורה גם הרבה). בכל מקרה, אם יש תקנה (ברור שאין חוק כזה) של משרד הרישוי ומישהו מעודכן, נא לתת קישורית על מנת שנתעדכן גם. אבל לפי דעתי 50% של רכבי ליסינג בעלי צמיגים שונים ואין שום בעיה מבחינת הטסט ומכירות הרכב. לא מזמן רכשתי שברולט קרוז של ליסינג לחבר ובמכון בדיקה לא רשמו כלום על צמיגים לא זהים בציר (היה hankook ו-kumho). רק לפי בקשתי הבודק הכשיל את הצמיגים על שחיקה מוגברת, כך קיבלתי מליסינג זוג חדש לגמרי וזהה kumho.

95828119.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...