Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי ג'אסטי 91

המערכת קירור אצלי תקינה, תרמוסטט מתפקד טוב הרכב עובד על שליש סקאלה חום בנסיעה ובעמידה עולה לכיוון החצי.

הרכב אינו מאבד מים כלל, לאחר החלפת כל הצינורות גומי והפלאנג' של בית התרמוסטט.

עכשיו כשהתחיל החורף התחלתי להשתמש בחימום ושמתי לב שברגע שאני פותח חימום הוא עובד לכמה שניות,

זאת אומרת מחמם ל3 שניות ואז האוויר שיוצא הוא פושר, לא קר אבל גם לא חם (והחום מנוע על שליש או מגרד את החצי סקאלה).

עוד משהו שחשוב לציין זה שאחרי שאני מכבה את החימום ומחכה 2-3 דקות ומדליק שוב חימום הוא חוזר לחמם שוב ל3 שניות..

למי יש רעיון מה הסיבה לכך?

תודה, שגיא

פורסם

זה נישמע שהטרמוסטט שלך לא תקין, החום לא אמור לרדת לשליש בזמן נסיעה אלה להישאר קבוע באיזור החצי.

לכן כניראה כשאתה מפעיל חימום המים שנישארו חמים ברדיאטור חימום מתערבבים עם המים הקרים ואין יותר חימום.

פורסם

נראה יותר בכיוון של רדיאטור חימום סתום חלקית,

כשאתה מדליק את החימום , בגלל שאין מעבר מים תקין בראדיאטור חימום, הרדיאטור לא מתחמם , ואתה מקבל אוויר לא חם מספיק,

אתה יכול לוודא את זה ע"י מישוש הצנרת שנכנסת לתוך תא הנוסעים , 2 צינורות מים דקים, ולבדוק שהם לא חמים במידה שווה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
זה נישמע שהטרמוסטט שלך לא תקין, החום לא אמור לרדת לשליש בזמן נסיעה אלה להישאר קבוע באיזור החצי.

לכן כניראה כשאתה מפעיל חימום המים שנישארו חמים ברדיאטור חימום מתערבבים עם המים הקרים ואין יותר חימום.

החום תמיד היה אצלי ככה, ולפי מה שאני קראתי בפורום זה תקין.

היה לי תרמוסטט אחר שעבד בדיוק ככה ובגלל שהחלפתי פלאנג' גם החלפתי תרמוסטט ולא היה שינוי.

למרות שאני לא שולל את האפשרות הזו.

נראה יותר בכיוון של רדיאטור חימום סתום חלקית,

כשאתה מדליק את החימום , בגלל שאין מעבר מים תקין בראדיאטור חימום, הרדיאטור לא מתחמם , ואתה מקבל אוויר לא חם מספיק,

אתה יכול לוודא את זה ע"י מישוש הצנרת שנכנסת לתוך תא הנוסעים , 2 צינורות מים דקים, ולבדוק שהם לא חמים במידה שווה.

נשמע לי סיבה הגיונית, החלפתי את הצינות האלו לא מזמן,

למרות שאמור להיות הבדל בטמפ' שלהם בזמן החימום דולק לא? הרי הרדיאור חימום מקרר קצת את המים שעוברים דרכו לא?

יש לך מושג כמה זה מסובך לפרק את רדיאטור חימום של ג'אסטי? לא מאמין שזה משהו שלא אתגבר עליו, פשוט לא בא לי להשקיע יותר מידי זמן על זה.

תודה

פורסם

הבדל חום בינהם הוא זניח, הם אמורים להיות חמים ,

אם אחד חם יותר אז הראדיאטור סתום.

יש לפרק את 2 הצינורות שנכנסים לראדיאטור, ולהכניס צינור מים, ולהעלות בהדרגה את הלחץ,

ולוודא שמים יוצאים מהצד השני, אם המים במנוע חומים ומלוכלכים, מומלץ להחליף על הדרך את כל הנוזל קירור,

פשוט תפרק את הצינורות של הראדיאטור(הראשי של הרכב) ותשטוף בלחץ את הראדיאטור מצד אחד,

זה לא תחליף לניקוי מקצועי כול פירוק הדודים, של הראדיאטור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...