Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי השערות:

1. הבעלים הקודם היה עירקי, אכל שווארמה בנסיעה והניח את הבקבוק של העמבה על הדש בורד. במפר קטן בכביש העביר את תוכן הבקבוק לפתח הפשרת האדים.

2. מחיפוש בפורום נטען בעבר כי זהו הריח של נוזל קירור שרוף וכי מספיק סדק מיקרומטרי ברדיאטור ע"מ שתהיה דליפה קטנה והריח יתפשט.

פורסם

לפני כמה ימים היה שאלה לגבי טחינה בפקק מילוי שמן, אם תמצא משהו שמצא פלאפל בתא כפפות תוכלו לפתוח דוכן פלאפל.

פורסם
יש לי שתי השערות:

1. הבעלים הקודם היה עירקי, אכל שווארמה בנסיעה והניח את הבקבוק של העמבה על הדש בורד. במפר קטן בכביש העביר את תוכן הבקבוק לפתח הפשרת האדים.

2. מחיפוש בפורום נטען בעבר כי זהו הריח של נוזל קירור שרוף וכי מספיק סדק מיקרומטרי ברדיאטור ע"מ שתהיה דליפה קטנה והריח יתפשט.

לא מדוייק, אצלי ברכב (406) יש ריח של עמבה בהתחלה שמתפוגג אחרי 10 שניות, אין סדק ואין ירידה במפלס נוזל הקירור.

לעומת זאת, בפונטו הקודמת (דור ראשון HSD), לא היה ריח כלל, עקב הצטברות אדים על השמשה הקדמית גיליתי שהרדיאטור דולף.

יש שאומרים שריח העמבה הוא ריח של בקטריות שהצטברו על צלעות הרדיאטור הפנימי ומקורם בלחות שנשארה מהפעלת המיזוג.

מקווה שעזרתי במשהו, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...