Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהספארק שלי הגיעה סוף סוף אני כבר לא יכול לחכות להתקנה של המגבר וכול האביזרים.

מאחר והתא מטען בספארק הוא פשוץ פיצקלח ובקושי יש בו מקום לתיק 90 ליטר אני כנראה אוותר על התקנה של המגבר על פלטה שלמחוברת למושבים האחוריים ובמקום זה נראה לי הפתרון הכי אידאלי זה להתקין אותו מתחת למושב נהג\נוסע.

השאלה שלי זה איך לעשות את זה בצורה הכי נכונה, אני לא כול גם רוצה לעשות קידוחים או חיתוכים ברכב כי הוא חדש ובאחריות.

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

רמז: לא צריך לעשות קידוחים, יש כבר 4 חורים מסביב למיקום של המגבר, עליהם יושב המושב!

או 2, תלוי כמה יש באוטו הזה, אם לא התקמצנו שם על ברגים בשביל המושבים.

מיני...

אבל תתחדש!!! :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

תודה רבה 8)

אתה מתכוון לחורים שאליהם מחובר המושב עצמו?

מה לגבי החיווט שמועבר למגבר איך למקם אותו נכון כך שלא יבלוט ושבטעות לא משהו לא נעים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בגלל שמאחורה ישבו אנשים שידחפו רגליים מתחת למושב, אתה צריך להתקין את המגבר לרוחב הרכב.

ז"א עם הטרמינלים והחיבורי RCA לצדדים ואז ככה אחורה פונה רק צלע קירור של המגבר ואין בעיה שיבעטו בזה, לא יקרה כלום.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

יש לי מגבר ג'נסיס פרופיל 4 הוא לא גדול ממש, אני חושב שהוא לא יספיק ברוחב שלו להיתחבר לחיבור של המושב.

פורסם

רוב הסיכויים שלא.

תבנה למגבר פלטה, את הפלטה תחבר עם פלאחים או חתיכות פח לתושבות של המושב.

אפשר להשתמש בפלאחונים של הנעילות המרכזיות, כמו פה בתמונה:

central+lock+component2.jpg

הם גמישים וחזקים, קל לכופף אותם והם באים כבר עם חורים כאלה לברגים אז בקלות אתה מבריג את זה לעץ ולתושבות של המושבים.

פיתרון מצוין כשהאסטטיות לא משחקת תפקיד חשוב. אחרי הכל זה מתחת למושב ואף אחד לא יראה את זה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

פעם מישהו חשב להתקין את המגבר מתחת למושב עם מסילות, ככה שאם ונצטרך לכוון גיינים למשל, אז זה יהיה הרבה יותר פשוט?

משהו בסגנון מגירה.

עריכה:

underseatdrawerleft72.jpg

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

לא צריך, מיותר לגמרי עושה לך פי 10 יותר עבודה.

כשכל מה שאתה צריך לעשות זה לסובב את המגבר עם הצד של הכיוונים לכיוון הדלת של אותו צד.

ככה אתה יכול בקלות להגיע מהצד של המושב למגבר ולגיינים והכל.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

הקטע של המגירה ממש מגניב ודווקא נראה מאוד מקורי אפילו לא הייתי יודע שיש שם מגבר.

פורסם

היום במבט שני שהעפתי בתא מטען עלה לי רעיון לעשות רצפה כפולה מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...