Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד תאונת אופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש 431 ביציאה ממודיעין לכוון ישפרו לפני כשעה.

רסיסי אפניים שעפו אל מעבר לשול השמאלי.

פורד קונקט עם שמשה מנופצת בנתיב השמאלי.

טיפש אחד בפורמט גופה או עדיין נושם, לא ראיתי, ונהג מסחרית אחד שחייו נהרסו.

פורסם

ליבי עם נהג המסחרית.

מקווה שהרוכב יישרוד ולהבא כבר ילמד שבארצנו, הכביש הוא לכלים ממונעים בלבד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אותי לימדו שנוסעים עם אופניים נגד כיוון התנועה כדי לראות את התנועה שמגיעה ובשעת הצורך לדעת להיתחמק.

אבל זה רק אני כנראה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הכביש הוא ממש לא רק לכלים ממונעים, ורק במדינה שלנו עם הנרקסיסזם המשתלט על כולם חושבים ככה.

אני לא מכיר את האזור, אבל עד כמה שידוע לי, קיים איסור על כלי רכב שלא מגיעים ל55 קמ"ש לעלות על כבישים בין עירוניים, לא?

כבר חתמתי...

פורסם
אני לא מכיר את האזור, אבל עד כמה שידוע לי, קיים איסור על כלי רכב שלא מגיעים ל55 קמ"ש לעלות על כבישים בין עירוניים, לא?

לדעתי החוק קובע שיש איסור רכיבה בכבישים מהירים, ולא בכל כביש שהוא בין עירוני.

פורסם

431 הוא כביש מהיר. מאוד.

למרות שהמהירות המותרת שם היא 110 קמ"ש, רוב המכוניות עוברות את ה- 120 קמ"ש. (וזה תמיד משאיר אותי בכביש הזה מאחור...)

גם בחיבור של 431 למודיעין הוא לא איטי...

פורסם

+1 -- > אתמול בהרצליה פיתוח בכביש לכוון מחלף הסירה ראיתי הרבה ניידות + אמבולנס + זוג אפניים חסרות צורה זרוקות בצד.

(כביש שמוביל לכביש גישה למחלף הסירה, לא זוכר את שמו)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בכמה ימים האחרונים אני מגיע עם אופניים לעבודה, ואני לא מבין רוכבי אופניים שיש להם אומץ לרכב על הכביש. פשוט לא מבין.

אני רוכב על המדרכה, בתוך העיר, ואם אין ברירה אז בשול של הנתיב הנגדי תוך כדי שאני מפנה את הדרך כשמגיע מולי רכב.

לרכב בכביש 431???? פחד מוות.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
431 הוא כביש מהיר. מאוד.

למרות שהמהירות המותרת שם היא 110 קמ"ש, רוב המכוניות עוברות את ה- 120 קמ"ש. (וזה תמיד משאיר אותי בכביש הזה מאחור...)

גם בחיבור של 431 למודיעין הוא לא איטי...

אין ספק שרכיבה בכביש מהיר היא טמטום מוחלט, אך כיוונתי את דברי למשפט הכל כך לא נכון ש"הכביש לא מיועד לכלים שאינם ממונעים".

פורסם
אותי לימדו שנוסעים עם אופניים נגד כיוון התנועה כדי לראות את התנועה שמגיעה ובשעת הצורך לדעת להיתחמק.

אותי לימדו שלא נוסעים עם אופניים על הכביש אלא אם אין ברירה וחייבים לחצות אותו אבל זה לא העניין, לאחרונה יש מעין מחאה כזאת של רוכבי האופניים שלא מבינים שאין סיבה שקטנוע 50 סמ"'ק מנוע מלעלות על כביש מהיר והם כן יורשו לעשות זאת, הם רוצים להראות שהם צודקים אז הם ממשיכים לרכב על הכבישים, חיים או מתים- העיקר צודקים.

אם לא אכפת להם למות מטיפשות (ולעלות על כביש מהיר עם אופניים זו טפשות) שלפחות יצאו לרכיבות עם מכתב בכיס שמאשר שהם עשו את המעשה הטיפשי על אחריותם ויפתרו את זה שנגח אותם לקיבינימט מלעמוד למשפט.

כל כך מקומם הקטע החסר אחריות הזה של רוכבי האופניים.

*מראש אבקש שרוכבי האופניים פה יחסכו את התגובות הזועמות שלהם, את התלונות שלהם הם לא צריכים להפנות לנהגי ישראל ובטח לא צריכים לגרום להם לעמוד למשפט בגלל שהם דרסו אותם על הכביש.

מי שיש לו בעייה עם כך שאין מסלולי רכיבה או כבישי רכיבה מסודרים שיפנה לגורמים האמונים על הדבר, לא לציבור הנהגים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אותי לימדו שלא נוסעים עם אופניים על הכביש אלא אם אין ברירה וחייבים לחצות אותו אבל זה לא העניין, לאחרונה יש מעין מחאה כזאת של רוכבי האופניים שלא מבינים שאין סיבה שקטנוע 50 סמ"'ק מנוע מלעלות על כביש מהיר והם כן יורשו לעשות זאת, הם רוצים להראות שהם צודקים אז הם ממשיכים לרכב על הכבישים, חיים או מתים- העיקר צודקים.

אם לא אכפת להם למות מטיפשות (ולעלות על כביש מהיר עם אופניים זו טפשות) שלפחות יצאו לרכיבות עם מכתב בכיס שמאשר שהם עשו את המעשה הטיפשי על אחריותם ויפתרו את זה שנגח אותם לקיבינימט מלעמוד למשפט.

כל כך מקומם הקטע החסר אחריות הזה של רוכבי האופניים.

*מראש אבקש שרוכבי האופניים פה יחסכו את התגובות הזועמות שלהם, את התלונות שלהם הם לא צריכים להפנות לנהגי ישראל ובטח לא צריכים לגרום להם לעמוד למשפט בגלל שהם דרסו אותם על הכביש.

מי שיש לו בעייה עם כך שאין מסלולי רכיבה או כבישי רכיבה מסודרים שיפנה לגורמים האמונים על הדבר, לא לציבור הנהגים.

בהחלט מי שעולה על כביש מהיר עם אופניים הוא דביל, אך אין שום בעיה לרכב בחלק מהכבישים הבין עירוניים, אם נהגי הרכב היו קצת יותר מתחשבים, מה שקורה בכל העולם המערבי המדורני.

פורסם

בכל העולם המערבי המודרני יש שבילי אופניים, ובכל העולם המערבי המודרני אף אחד עם אופניים לא עולה לכביש מהיר.

ובכלל, רוכבי האופניים פה עושים את כל הטעויות- עולים לכביש מהיר, רוכבים בשול עם כיוון התנועה, ולא בדיוק טורחים לבדוק אם השוליים רחבים או שמדובר ברוחב של מטר ובמבה.

וזה לא שיש לנו בארץ הררים של כבישים מהירים שלא ישאירו לרוכבים דרכים לרכב עליהן-

אבל על כבישים כמו 1, 2, 4, 431, 22 וכו'- צריך לאסור באופן מוחלט לעלות. מסכן הנהג שאח"כ פוגע ברוכב לא אחראי ונהרסים לו החיים סתם.

פורסם
בכל העולם המערבי המודרני יש שבילי אופניים, ובכל העולם המערבי המודרני אף אחד עם אופניים לא עולה לכביש מהיר.

ובכלל, רוכבי האופניים פה עושים את כל הטעויות- עולים לכביש מהיר, רוכבים בשול עם כיוון התנועה, ולא בדיוק טורחים לבדוק אם השוליים רחבים או שמדובר ברוחב של מטר ובמבה.

וזה לא שיש לנו בארץ הררים של כבישים מהירים שלא ישאירו לרוכבים דרכים לרכב עליהן-

אבל על כבישים כמו 1, 2, 4, 431, 22 וכו'- צריך לאסור באופן מוחלט לעלות. מסכן הנהג שאח"כ פוגע ברוכב לא אחראי ונהרסים לו החיים סתם.

זה לא נכון, אין כמעט מדינות עם שבילי אופניים בכבישים בין עירוניים.

פורסם

זה לא עניין של התחשבות: נהג רואה משהו בשוליים, ולא משנה אם זה רוכב או נהג שעצר שם ממגוון סיבות טריוויאליות, מיד מבטו ותשומת ליבו נמשכים לשם ועם המבט נעות הידיים והמכונית ובום! זה לא משנה כמה הנהגים "מתחשבים" ולא כמה רחב השול. כל עצם שעומד או אפילו מתגלגל לאיטו בשוליים פגיע באופן ששם אותו בסיכון הרבה יותר גבוה מאשר בנהיגה על הכביש, ובמיוחד בשול השמאלי (שהשהות בו היא עבירה של חצית פס לבן והוא גם הרבה יותר מסוכן ואין שום סיבה להיות בו).

אגב, התאונות הללו עם הרוכבים קורות כל הזמן, ובנוסף קורות המון תאונות של רכבים שעצרו בשוליים ועוד. הפרשי המהירויות בתאונות אלו כמעט ולא משאירות סיכוי לנהג רכב, כל שכן לרוכב אופניים חשוף. ממש לרכב את עצמך לדעת. אחרי זה מתפלאים שישראל שיאנית בדריסת הולכי רגל: חלק גדול מ"הולכי הרגל" שנדרסים הם בכלל לא הולכי דרך בעיר אלא כל מיני אנשים שעמדו בשוליים ומרפי הגיע ללמד אותם לקח.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...