Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כשלוש שנים לא עושה שום בעיות, עד שהתחילה להתחמם ולא מצאתי את הבעיה. בסופו של דבר, אחרי שנגענו בהרבה דברים וכיווינו לי גם את הקרבורטור, מצאו שזה בריחה ברדיאטור. סידרתי. הכל טוב. לאחרונה, אחרי הטיפול הזה אני מריח תוך כדי נסיעה ריח חזק של דלק, שעולה לי. רציתי לדעת מה זה יכול להיות? אני אשמח לתשובה. תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

קשה להגיד לך בוודאות מה גורם לריח. צריך לבדוק את הרכב ולנסות לזהות מהיכן בורח הדלק. ייתכן שמדובר עדיין בבעיה של הקרבורטור וייתכן שמדובר בצינור דלק או אטם מיכל דלק.

פורסם

שלום רב !

בדוק חשד למשאבת דלק נוזלת, ו/או כמו שעזרה כתב צנרת דלק יבשה וקרועה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי זה היה מחזיר עודפים שהלך,

בדוק גם את הכיוון הזה,

בהצלחה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה הלכתי למוסך המוסכניק אמר לי שצ׳וק עבד על ריק והרחתי גזים והאוטו גם כל הזמן קר הוא סידר לי את הצ׳וק אבל בכול זאת עדיין יש ריח של דלק וגם אחרי שאני מחכה עם הצ׳וק פתוח עד שהנורה דולקת אחריי זה הוא ממש קר וגם אם אני עוזב אותו לשעה הוא עוד פעם קר יש למישהו מושג ?

פורסם

אסי שלום רב !

שאלתך ובעיתך לא ברורה.

לא ברור לי מה סידר המכונאי במוסך, ומה זה צוק עובד על ריק?!

לא ברור מה קר, ולמה אתה ממתין עד שהנורה דולקת ולמה אתה לא מתחיל בנסיעה?!

אנא הבהר בשפה פשוטה, לאחבל כמוני, מה הבעיה ברכב, והאם תצרוכת הדלק עלתה לאחרונה.

פנה למכון קרבורטורים מומלץ, ולא למוסך.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה רבה כן עלתה צריכת הדלק ממש ו..

אני יסביר לך בבוקר שאני מניע את האוטו אם אני לא נותן מכה של גז ומפמפם או לחילופים מושך הצ'וק אני לא יכול לנסוע 10 דקות אז אם אני מתחיל לנסוע האוטו מקרטע ואני קורע את הקלאץ (מצמד) ובנוסף לזה יש ריח של דלק כל הזמן אז הלכתי למוסך של מישהו שאני מכיר לא סתם מוסך שיגיד לי סתם דברים הוא אמר לי שהצו'ק עושה בעיות של תערובת הוא שהוא רק חשב והוא טעה וכנראה זה קרבורטור (כפי שאתה אומר) כי הסיתכלנו ואין שום נזילה באזור שם

פורסם
אסי שלום רב !

שאלתך ובעיתך לא ברורה.

לא ברור לי מה סידר המכונאי במוסך, ומה זה צוק עובד על ריק?!

לא ברור מה קר, ולמה אתה ממתין עד שהנורה דולקת ולמה אתה לא מתחיל בנסיעה?!

אנא הבהר בשפה פשוטה, לאחבל כמוני, מה הבעיה ברכב, והאם תצרוכת הדלק עלתה לאחרונה.

פנה למכון קרבורטורים מומלץ, ולא למוסך.

בברכה

צביקה

שלום רב !

כפי שהבהרתי לך פנה למכון קרבורטורים מומלץ, ובעל שם בתחומו, בעייתך תפתר מידית, לשביעות רצונך המלאה, והההשקעה תוחזר תוך זמן קצר בחיסכון משמעותי בדלק.

פרטים נוספים בהודעה פרטית.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...