Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך סמסונג ״24 כבין שנתיים וחצי.

מהבוקר התמונה בו מופיעה לשתי שניות, מחשיכה, מופיעה שוב וחוזר חלילה.

למישהו יש השערה?

נראה לי שארצה לתקנו, מסך איכותי hdmi USB וכאלה.

נראה לי יהיה חכם יותר לדעת כיוון ולציינו בפני הטכנאי/מעבדה

כדי שלא ידחפו לי מושגים ומחירים בהתאם.

תודה רבה לעוזרים.  

פורסם

יש לפעמים בעיה עם מסכי LCD בקצב הרענון שלהם. בד"כ קצב הרענון שהכי טוב למסך LCD הוא 60 הרץ בגלל שלפעמים יש לגבישים בתוך המסך עצמו בעיה להסתדר במהירות מספיקה עקב קצב הרענון הגבוה (הם מסתדרים לפי סיבוב בזווית כלשהי שנקבעת על פי המתח החשמלי שמופעל עליהם. הזווית הזו קובעת איזה צבע ייפלט מהם). לפעמים כשמעלים את הרזולוציה עד הסוף אז windows מעלה את קצב הרענון-דבר שגורם להבהובים בתצוגה ועל הדרך מקצר את אורך החיים של הגבישים משגע את ספק הכוח של המסך.

בדוק האם המסך עובד על 60 הרץ ובמידה ולא-עדכן אחרי שינוי.

כדי לשלול בעיה עם ספק הכוח-השאר את המסך מחובר לחשמל ואת המחשב דולק, והוצא את כבל ה data שמחובר מאחורי המסך. אם המסך מראה no signal באופן רציף-אז הבעיה היא לא בספק. אם ה no signal לא מופיע באופן רציף (רק אם המסך מתכבה ונדלק) אז יש לך בעיה בספק.

פורסם

תודה רבה.

אז המסך כבה ונדלק מכל מקור שהוא כולל HDMI וכך גם נורית החיווי (POWER)

אתה יכול לשער עלות\כדאיות תיקון?

שוב תודה על העזרה.

פורסם

אם המסך בן שנתיים וחצי אתה עדיין באחריות, מה הבעיה ?

כבר יצא לי לקבל שירות מעולה מחיון למסך מחשב של סמסונג.

באתי אליהם עם מסך בן שנתיים ו10 חודשים עם בעיית הדלקה, תיקנו אותו . עבד חודש, הבעיה חזרה.

כשחזרתי עם הבעיה החוזרת כבר לא ביקשו ממני להפקיד במעבדה אלא פיצו אותי והביאו לי חדש (או מחודש). עובד עד היום. (עברו כבר שנתיים שלוש מאז)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...