Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המהמם הזה.... (-:

נעזרתי בכם בעבר, ומקווה שגם הפעם...

אני מחפשת רכב שישרת אותי בכמה מובנים. הוא צריך להיות עם תא מטען גדול ככל הניתן, היות ואני צריכה לשנע ציוד צילום, חסכן בדלק (אשמח להספק של גג עד 1500, ואעדיף אפילו פחות מזה), אמין ביותר, ושיהיה בעל רמת בטיחות טובה. התקציב הוא עד 60000.

מבחינתי גם יכול להיות רכב מיני משפחתי, אבל עם מושבים שמאפשרים פתיחה נוחה להעמסה של החלק האחורי.

חשבתי על דהייטסו טריוס, אבל אני רואה שלא עפים עליו יותר מדי בביקורות. חשבתי גם על הונדה ג'אז, אבל אין לי מספיק נתונים על גודל החלק האחורי, וגם מבולבלת קצת משפע הגירסאות של רכב זה.

אשמח להמלצותיכם!

תודה,

סמדר

פורסם

כשאמרת "הספק" התכוונת בוודאי לנפח מנוע, נכון ?

כדי שלא תתפזרי יותר מדי, אני מציע שתנסי לבדוק 2-3 רכבים מהקטגוריה של הסופר מיני כדי לראות אם הם מתאימים לדרישות הציוד שלך (קיפול מושבים וכו') ואז תחליטי אם את מתמקדת שם או שחייבים לעלות לרמת הסדאן/סטיישן ומעלה.

רכב שדי עונה על הצרכים, וגם נמכר מספיק שנים כדי למצוא בתקציב - סיטרואן ברלינגו. זה כבר טנדר ממש עם בגאז' מספיק בשביל הציוד, ככל הנראה, חסכוני יחסית וכמובן קיים כדיזל. יש כמובן עוד טנדרים, למשל רומסטר שדגמי 08 שלו נמכרים באיזור ה-50.

* ולמען הפרוטוקול - הטריוס הוא ג'יפון, הסופר מיני של דייהטסו היא סיריון שתכנס בתקציב שלך משנת 2008.

פורסם

אני מסכים עם Se7eN11 (כינוי קשה יש לך :) ),קשה לנו להבין בכמות הציוד ובגודל שלו,אם תוכלי לעלות תמונה אפשר יהיה לדעת איזה קטגוריה מתאימה לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...