Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאבא שלי יש הונדה סיויק 2007 והגיעה הזמן להחליף את הצמיגים!

שאלותי:

1) מאיזה חברות הכי מומלץ לו לקנות? (אבא שלי מתנער מסינים)

2)מה המחיר של הצמיגים?

3)איפה יש באזור נהריה רבתי צמיגאי אמין, זול באופן יחסי ואיכותי (אני יודע שאחד סותר את השני)?

4) אשמח אם למישהו יש עוד משהו להוסיף

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
אני קניתי לשלי DUNLOP DZ101

בכרמיאל ליד השוק יש פנצ'ריה.. המחיר היה כ 420-440 ליחידה, כבר לא ממש זוכר למען האמת.

איך ה DZ101 ? שווים את הכסף?

Honda Civic Mugen RR

פורסם

בפעם האחרונה שהחלפתי קניתי GoodYear Duragrip אצל אחד בעכו, גנתוס. יצא אז 325 לצמיג (185/65/14), משהו כזה. אולי עם מיקוח אפשר להוריד עוד.

• ספונסר פורום
פורסם

3)איפה יש באזור נהריה רבתי צמיגאי אמין, זול באופן יחסי ואיכותי (אני יודע שאחד סותר את השני)?

בדוק אצל ג.מ פורטל בסניף חיפה. יש להם מבחר ענק של צמיגים ממותגים מוכרים במחירים טובים, כולל כמה מהדגמים שהומלצו לך כאן. בדוק מולם את המחירים.

• תוכן חדש...