Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=CF0L1YmcZIQ&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אזרח אמריקני שמחזיק בהונדה אקורד שצברה מיליון מייל (1.6 מיליון ק"מ), זכה להפתעה מיצרנית הרכב: מסיבה לכבוד ההישג ומכונית חדשה.

במקור מאתר אוטו.

פורסם

האם אתם חושבים שעכשיו שהמכוניות עם מד מרחק דיגיטלי,מושתל במחשב הרכב לקרוס כאשר מגיעים לחצי מיליון?

כאשר מגיעים למיליון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קודם כל זה מדהים מה שעשו לו!

מה, זה עד כדי כך משמעותי 1600000 ק"מ בארה"ב?

יש פה נהגי מוניות עם רכב שנת 2005 שכבר עשו את זה, ואני לא חושב שהם מקבלים איזה מרצדס חדשה P:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

איפה ה AIR-FORCE ONE??? איפה מלכת אנגליה?? איפה הכיכר על שמו?

היו יכולים להשקיע קצת...:lol: טוב, כנראה שיש הרבה מה לעשות במיין, אז לא אירגנו אירוע קצת מרהיב יותר.:shock:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בדיוק היום קראתי במגזין מכוניות קלאסיות אל אמריקאי אחר מורה בפנסיה שבשנה הבאה יסיים לצבור על מכוניתו - {וולוו 1800 שנת 66 יד ראשונה } כ 3 מליון מייל!!!.

במהלך השנים הוא קיבל מוולוו 2 רכבים אחרים ורכבו נקח מספר פעמים להישתתף בפרסומות של החברה .

לכן לבעל ההונדה יש עוד הרבה לאן לנסוע.

נ.ב

על שמו רשום שיא העולם למרח למכונית בספר השיאים של גינס.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
קודם כל זה מדהים מה שעשו לו!

מה, זה עד כדי כך משמעותי 1600000 ק"מ בארה"ב?

יש פה נהגי מוניות עם רכב שנת 2005 שכבר עשו את זה, ואני לא חושב שהם מקבלים איזה מרצדס חדשה P:

בטח לא כזה משמעותי כמו פרסומת "חינם" עבור הונדה :wink:

הרי רק מהשמועות הם כנראה יצברו עוד לקוחות עקב כך.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

תכלס אני לא ממש תופס מזה. הכול שאלה של כמה כסף יש לך וכמה אתה קשור רגשית לרכב.

כי בתכלס אפשר לעשות גם מיליון ק"מ גם בפיאט פונטו עם מי ברז ברדיאטור...

השאלה האמיתית היא, איזה חלקים מכניים מקוריים נשארו באותה הונדה אקורד?

פורסם

ריגשת.

כל הכבוד להם.

קשה להאמין שיש אנשים בארה"ב שנוסעים על גרוטאות בנות 20 בהתחשב במה שאפשר לקנות שם חדש במחיר של אלטו אצלנו.

זה לא שזו TYPE-R או משהו עם ערך מוסף..

טוב נו, מה אני יודע, אני נקשר לרכבים כמו שאני נקשר לדאודורנט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...