Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אני עומד לפני קניה ושני המוצרים האחרונים שהתקציב שלי מתאים אליהם הוא הALPINE PXE H660, וJL AUDIO CLEAN SWEEP CL441DSP.

עכשיו אני מבקש את העזרה בלהחליט מה עדיף, את הH660 האופציה היחידה שלי היא להזמין מאיביי חדש שעולה לי 250 דולר לא כולל משלוח, והCLEAN SWEEP עולה 800 ש"ח מיד 2?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

דעתי היא שהאלפיין הוא מכשיר טוב יותר ,הוא גם מכשיר חדש יותר וורסיטאלי יותר

עם זאת SWEEP CL441DSP בהחלט מכשיר איכותי ובעלות של 800 שח

הוא עולה משומש בערך כ-50% ממה שיעלה לך אלפיין 660 חדש.

הייתי הולך על SWEEP CL441DSP וזאת רק אם תשקיע את סכום ההפרש בין המכשירים

בציוד איכותי יותר -למשל בקומפוננט טוב יותר ,לדעתי באופן הנ"ל תנצל טוב יותר את התקציב ותגיע לתוצאה טובה יותר.

פורסם
הייתי הולך על SWEEP CL441DSP וזאת רק אם תשקיע את סכום ההפרש בין המכשירים

בציוד איכותי יותר -למשל בקומפוננט טוב יותר ,לדעתי באופן הנ"ל תנצל טוב יותר את התקציב ותגיע לתוצאה טובה יותר]

הציוד שלי יהיה: קומפוננט מורל דוטק אוביישן 4", ג'נסיס פרופיל 4, סאב DLS KW10.

דבר אחד לא ברור לי לגבי הCLEAN SWEEP הוא שהאם יש לו TC?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

ל-JL אין TC יש לו אקולייזר 30BAND לכול אחד מ-4 הערוצים

והוא עושה אקולצייה אוטומטית לכול ערוץ.

לאלפיין 660 יש TC.

אם אתה הולך על ה-JL יש לך עוד 800 שח בערך להוציא על קומפוננט איכותי יותר.

פורסם

לפי דעתי זה הכי איכותי שיכולתי להוציא בגודל הזה (4"), למעשה יש לי כבר את כול הציוד ונשאר לי רק הפרוססור בשביל לשפר את האיכות, עד כמה לדעתך יהיה הבדל מורגש באיכות הסאונד בלי TC?

פורסם

אם כך המצב אז

לדעתי על אותו סטאפ האלפיין 660

עדיף בכול פרמטר ויתן לך תוצאה טובה יותר.

אם אין לך בעיה להוסיף את הסכום הדרוש הוא הבחירה הטובה יותר.

אם זה מעניין אותך כאן אתה

יכול לצפות בהתקנה של אלפיין 660 :

http://www.youtube.com/watch?v=f3DFBtJoL8A

• תוכן חדש...