Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים וסוף שבוע רגוע לכולם.

לפני שנה קניתי 4 צמיגים לרכב שלי במידות

205-60-15

שהורכבו על ג'נט סגסוגת.

2 צמיגים חדשים הלכו לאחור,2 צמיגים משומשים הלכו לקדימה.

בשבוע שעבר הבחנתי כי במצמיגים המשומשים הקדמיים, בימני יש קרע,דיי רציני,אוויר לא ירד,ואילו השמאלי החל להתבקע בצידו החיצוני.

לא חשבתי פעמיים והחלפתי את שניהם לבינתיים עד שאשיג במחיר סביר, את 2 הצמיגים הקודמים שהיו לי עם ג'נט ברזל במידה

185-65-15 {של קונטיננטל}

זאת אומרת שכרגע מורכב על הרכב צמיגים אחוריים 205-60-15

והקדמיים 185-65-15

יש שיפור ברכב,לפי דעתי,ההגה יותר "רך" , היגוי נשאר כמעט אותו דבר, לא הרגשתי בשינוי רציני.

האם מותר להשאיר את הרכב כך?

{נעזוב את נושא הטסט, זה חשוב לי כקליפת השום}

הרי להבדיל, ברכבי M יש הבדל בין רוחב צמיגים אחורי לקידמי

תודה לעוזרים.

28102011026.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בהחלט ניתן! זה גם ייאושר בקללות ברישיון

אבל עם האוטו הזה זה ממש טיפשי ולא ייתן כלום חוץ מלקחת לך יותר דלק

BMW 330 ומעלה זה כבר אפשרי

אל תנסה לטפס מעבר למידה 15. מידה 16 לא תועיל בכלום במקרה שלך

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

אתם בטוחים ביעוץ שלכם?

ניתן ("בקלות") לאשר מידות שונות של צמיגים ברכב? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פנה למחלקת השירות של "קמור" וציין את המידה בה אתה מעוניין - עבור הסרן הקדמי והאחורי. באם המידה מאושרת - תקבל אישור על כך בתוך זמן קצר. לאחר התקנת הצמיגים החדשים - גש למכון הרישוי הקרוב לביתך עם הרכב ועם האישור ועדכן את מידת הצמיגים ברישיון.

פורסם

בגירה, במידה והמידות רשומות ברכב במדבקות השונות ו/או המידות מוכרות ע"י אוטודאטה

ניתן לאשר בקלות וזה אפילו עולה זול

אגב מידות שונות , באאודי RS3 החדשה הצמיגים הקדמיים רחבים יותר מהאחוריים

אני עדיין לא הצלחתי לפענח מה הז נותן ותורם או גורע

פורסם

גם במרצדס C-קלאס דור קודם, ברמת גימור ואבזור "ספורט", הצמיגים האחוריים רחבים ובעלי חתך נמוך מהקדמיים. לא יודע למה זה תורם.

פורסם

זה נותן שמדברים על זה בפורומים! :lol:

אני חוזר שוב לשאלה, בא נגיד לרכב מסוים מאושרת מידה 195/50/15 וגם 205/50/15 .

אתם מנסים להגיד לי שאין שום בעיה לאשר מידה אחת על סרן מסוים ואת המידה השניה על הסרן השני?

פורסם

אכן, אין בעיה שיהיו 2 מידות צמיגים על הרכב, בתנאים שהמידה תואמת על אותו הסרן ובהתאם לאישור היצרן לגבי מידות מותרות.

אגב, אם מישהו יסתכל ברישיון, מצוין הנושא כ "צמיג אחורי / צמיג קידמי "

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

עוד משהו חשוב: במכוניות BMW (ואצל יצרנים רבים אחרים), מידות הצמיגים הרשומות במדבקה שעל קורת הדלת מיועדות להתייחסות כאשר רוצים לברר את לחץ האוויר המתאים לפי מידת הצמיג.

אין בהכרח קשר בין המידות המודפסות על גבי המדבקה לבין המידות המותרות לכב ספציפי. למשל, המדבקה המודבקת על גבי סדרה 3 מכסה את כל הדגמים מ-316i ועד 335i. בוודאי שלא כל המידות מתאימות לכל הדגמים, מסיבות שונות ומגוונות (מבנה סרנים, מבנה בית גלגל שונה, גודל מערכת הבלמים ועוד).

לכן אני מפציר בכם שלא להסתמך על המדבקה בבואכם לבחור צמיגים במידה חדשה לרכב שלכם. הדרך הבטוחה והחכמה היא לבקש אישור מהמחלקה הטכנית או מחלקת השירות של היבואן. אצל מרבית היבואנים זה אינו כרוך בתשלום ואינו דורש זמן רב.

ולשאלתו המרכזית של פותח השרשור: אצל BMW זה די נפוץ שרוחב הצמיגים בסרן האחורי גדול מבסרן הקדמי, במיוחד בדגמים החזקים. קוטר החישוק, לעומת זאת, תמיד זהה (אך לא הרוחב!) בין הסרנים.

פורסם
גם במרצדס C-קלאס דור קודם, ברמת גימור ואבזור "ספורט", הצמיגים האחוריים רחבים ובעלי חתך נמוך מהקדמיים. לא יודע למה זה תורם.

התקבלה הודעה מהפורום המקביל,אוטוספורט,מועדון BMW:

ברכבים עם הנעה אחורית הדבר נהוג מכמה סיבות .

הסיבה העיקרית היא העדפת צמיג רחב מאחורה שיתן אחיזה טובה יותר בהעברת הכח , מכיוון שיש חישובי עלות בחברות הגדול , צמיג קטן יותר מקדימה פירושו חסכון מצטבר של מיליונים !

היצרנים מייצרים לפי הצורך הממשי , אם מהאחורה יש הצדקה לצמיד רחב ברוחב 225 ע״מ לייצר אחיזה טובה בגלגלים האחוריים , מקדימה אין בכך צורך ממשי ולכן הם מעדיפים צמיג רגיל שיתן אחיזה מספקת בהיגויי .

סיבה נוספת היא מאוד פשוטה - זה יפה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
זה נותן שמדברים על זה בפורומים! :lol:

אתם מנסים להגיד לי שאין שום בעיה לאשר מידה אחת על סרן מסוים ואת המידה השניה על הסרן השני?

הרבה יותר מזה

במוו 318 שנת 2001 מגיעה עם צמיגים 195.65.15

יש בוודאות אפילו את האופציה לשים צמיגים 255.30.18 (!!)

זה כתוב ומאושר בדלת של האוטו והמדבקה מתייחסת ל 318/320

הדבר הפתיע אותי והגעתי למשרד הרישוי (כדי לאשר צמיגים של פוטנזה סמי סליקס RE070 במידה 225.45.17)

והבחור שבדק את האוטו אמר לי "אפשר לעדכן לכל מידה שכתובה בדלת הרכב, אם המדבקה מפוקפקת באמינותה ניתן לבדור בספר הרכב).

עקב היותר סקרן בדקתי בספר הרכב וכן, ניתן להתקין בבמוו 318 שנת 2001 צמגים עד רוחב של 225.30.18!!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

שוב, אין לי שום בעיה עם זה שניתן להרכיב כל מיני מידות לכל רכב ושהמידע הזה רשום באוטודאטה, במדבקות על הדלת או שמגדת עתידות תספר לכם מה המידות המותרות ע"י קריאה בפי הטבעת של חתולים דרוסים, את זה כולנו יודעים.

מה שלי נשמע מופרך לחלוטין זה לגשת למכון רישוי ולבקש ממנו לאשר מידה מוכרת אבל רק בסרן האחורי בעוד בסרן הקידמי נשארת מידה אחרת צרה יותר.

סלחו לי שאני סקפטי אבל אני לא רואה את זה קורה ואין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הבטחון הזה.

פורסם

רגע אדון בגירה,אתה טוען שהגנ'טים האלו,M3 אורגינל הם בעייתים בארצנו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=293602&highlight=BMW

מכירה] סט חישוקי M BMW מקוריים , STAGGERD מידות M3 (אחוריים רחבים יותר).

כאמור בכותרת

סט חישוקי BMW M מקוריים ונדירים בקוטר "17

קידמיים ברוחב "7.5

אחוריים ברוחב "8.5

מידות מקובלות של M3

קדימה 225/45/17 ואחורה 245/40/17

מתאימים לסידרה 3 E36 ו-E46

במצב מדהים , עברו צביעה איכותית וקפדנית לצבע GUN METAL כפי שניתן לראות בתמונות.

כולל סט מדבקות M BADGE חדשות שנרכשו אחרי הצביעה.

המחיר 3,500 והינו סופי. חישוקים בלבד ללא צמיגים.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=179124&d=1258622413

motorica.ne

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...