Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני מחפש לקנות אחת, וזה רק החלק של הזכוכית + התושבת שלו. שאלתי בפירוקיות, מבקשים 300 ש"ח על מראה שלמה ואף אחד לא מוכן למכור רק את הזכוכית + הבית.

אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצאה רק את הזכוכית ? תודה.

שאלה על הדרך, שמעתי שאם יש לי ביטוח שמשות, זה מכסה גם מראות, נכון ?

פורסם

עשה חיפוש בגוגל "מראות לרכב" ותמצא שיש מספר בתי עסק בתחום.

300 ש"ח למראת צד מקורית מפירוק נשמע לי סכום סביר , אבל ייתכן שתמצא משהו זול יותר.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת בפונטיאק שלי. גנבו לי את הזגוגית עם הבית של הזגוגית מראה.

עכשיו,הלכתי למספר מקומות שמתעסקים בזגגות רכב והם רק מוכרים את הזגוגית מראה ללא התושבת נראה לי שזה חלק בלתי נפרד מהמראה קומפלט.

תנסה להתקשר לש.ג פנסים הייתי אצלו דווקא המחירים שלו יחסית טובים.

הוא יושב ברחוב יוקאל 1. א.ת בת-ים טלפון 050-5372724 או 03-5528780

בהצלחה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

באיביי זה זבל סיני ולא הייתי ממליץ לאף אחד לגעת בזה.

אני קניתי מראה לרכב שלי(חשמלית כמובן), אומנם עלתה לי 45 דולר שהדולר היה 3.4,(150שקל) אבל הזווית של ביחס לרכב היא חדה מידי(זאת אומרת שגם אם תכוון את הזכוכית כמה שיותר החוצה זה לא יעזור, אתה תראה הרבה מהרכב), ולפני חודש נשבר משהו בציר שלה והיא הסתובבה על הציר שלה בלי שום יכולת להינעל. כרגע היא מודבקת עם סיליקון שחור עד שאני אקנה מראה מקורית מפירוק.

• תוכן חדש...