Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הר"מ - יש לי בעיה של חוסר סויטצ' מידי פעם, דר"כ בימים חמים.

אמרו לי שייתכן ומדובר בבעיה ברגש של הגיר (מצב P) ושאפשר לעקוף אותו ע"י חיבור כבל מהרגש למינוס של המצבר.

האם לפתרון כזה יכולות להיות בעיות צפויות עקב פעולה כזאת?

תודה רבה.

אין מדובר בסטרטר תקוע / בעיית פחמים. המצבר תקין.

פורסם

דניאל, תיקון קל ברשותך. הנעה בהילוך לא תגרום נזק לגיר, אבל יכולה לגרום לדריסה או לתאונה. לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות את זה ולא הייתי ממליץ לאף אחד להדריך איך לעשות זה.

פורסם

בוצע. כבל מהרגש אשר הקצה שלו ממוקם ליד המינוס (ומכוסה). במידה והרכב לא נותן סויטצ' - אני פשוט מחבר לרגע את הכבל למינוס ומנתק לאחר ההתנעה.

ניסיתי וזה עזר.

תודה לכל המגיבים והעוזרים

פורסם

אני מתחיל להרגיש שכל הגירים של רנו פשוט לא מתאימים לאקלים הישראלי או שהם דפוקים במקור.

הבעיה שתוארה כאן קרתה גם לי. לא היה סוויץ.

פתחתי את MFS(מולטי פנקשן סוויץ)של הגיר ולאחר כמה התזות של חומר ניקוי מעגלים חשמליים על הכרטיס ושפשוף במטלית יבשה,התקלה נפתרה.

בכלל כל העניין הזה שהרכב פתאום מקבל מכות בהתחלת נסיעה לאחר שהרכב חם(וקרה גם לרנו חדשות וקרסו אמרו "שככה זה") והדלקת הנורה לעיתים תקופות פשוט מעורר חשד.

אולי הגיר הזה לא מותאם לאקלים המדברי בישראל(באירופה כידוע רוב הזמן קר...) והחברה אינה מוכנה לקחת אחריות על זה.

שגיר הולך אחרי 150000 זה הגיוני אבל בן אדם שקנה אותו חדש שעשה 30000 ויש לו בעיות בגיר זה מוגזם אפילו מוגזם מאוד.

אני מריח כבר דף מחאה בפייסבוק.

• תוכן חדש...