Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אתחיל מזה שעד לפני שנה הייתה לי אודי TT 2003 ששירתה אותי (בחצי נאמנות) כשנתיים וחצי.

מכרתי את הTT ונסעתי לאוסטרליה על מנת לעבוד עם אבא שלי ולפני תקופה קצרה חזרתי בחזרה לארץ.

אז ככה חשוב לי מאוד שאחזקת הרכב לא תהיה יקרה מדי בשבילי,משהו באיזור האחזקה של הTT, פחות מדבר אליי מחיר הביטוח טסט וכו',יותר מדבר אליי מחירי הטיפולים,תיקונים רציניים וכו'.

אין מצב שאני אקנה רכב מתחת לשנתון 2007/8, הרכבים שאני מכוון אליהם אינם קשורים אחד לשני,אני מאוד אוהב את המראה שלהם וכל אחד ככל הנראה שונה מאוד מהשני,אני לא פוזאיסט אני פשוט אוהב להיות קצת שונה מכל המאזדות/טויוטות וכו' שיש על הכביש.

הרכבים שאני חושב עליהם הם:

SLK

C קלאס קופה

לגבי שתי אלו אני מוכן למתוח קצת את התקציב, לאחר בירור קטן בכלמוביל ניתן להוציא כל אחת מהן שנת 2008 בסכום של בערך 200K +-.

שירוקו 2.0

אלפא בררה

פאג'רו קינג קצר צורה חדשה

אודי A4 קבריולט.

אודי TT

לגבי המרצדסים אני באמת מבקש רק מאנשים שיודעים ומבינים ברכבים האלה שיענו לי.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

אולי אני קצת משוחד אבל אלפא בררה זה מכונית מיוחדת במינה, אין הרבה ממנה בארץ וזו מכונית שתעורר בך חיוך כל פעם שתסתכל עליה או סתם תשב בתוכה... אם לא בררה אז שירוקו 2.0 או פאג'רו קצר. אם אין לך צרכים ספציפיים ואתה בוחר מתוך "הלב".

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הבררה אכן מדהימה,אבל כמו שרשמתי בפתיחת השרשור, מהן עלויות האחזקה שלה? טיפולים חלפים וכו' וכו',האם היא מקבילה לאיזשהו דגם של אלפא?

חשובים לי כל הפרטים הקטנים ולדעת אם ואני אלך לקראת הוצאות רציניות על הרכב (בכל זאת לא חדש וללא אחריות ככל הנראה) ומה יהיה מחירם בערך.

פורסם

הבררה מקבילה ל-159 מבחינת טיפולים. הדגם באופן כללי הוא אמין ובאיכות בנייה וגימור גבוהה, ככה שאם בעליו הקודם לא התעלל בו הוא לא אמור לבקר במוסך יותר מדי. טיפולים, ככל שיידרשו (תקופתיים או תקלות) לא זולים אבל לא חריגים יחסית לסגמנט, ואני מעריך שיותר זולים מבמרצדס.

אני לא מדבר על דלק, אף אחד מהדגמים שהזכרת אינו חסכוני והבררה לא יוצאת דופן - בהחלט שתיינית.

השירוקו תהיה כנראה הפחות יקרה לאחזקה, יש בד"כ פרופורציה בין מחיר הרכב כחדש לעלויות טיפולים והשירוקו היא הפחות יקרה כאן כחדשה. גם תקבל תקופת אחריות ארוכה יותר.

באופן אישי אני לא מוצא את הפג'רו כשייך, לא נשמע שזה הסגנון שלך וזה לא רכב שמתבלט על הכביש, גם אם יחסית יש פחות פג'רו מאשר נניח ג'יפים קוריאניים, הם עדיין נראים אותו דבר למי שאינו ג'יפאי (והאמת שהSUV החדשים של קאיה נראים הרבה יותר טוב, אגרסיביים ומעוצבים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מבין הרכבים שציינת (ואני מבין שהמראה קודם כל מושך אותך) אין ספק שהשירוקו והבררה הכי יפות. בעיניי אלו שני הרכבים הסדרתיים הכי יפים שנמכרים היום בארץ.

בעיניי השירוקו היא הרכישה הכי כדאית מכמה טעמים:

1. מראה

2. חסכון בדלק

3. אחזקה

4. שמירת ערך.

5. גירסת ה2 ליטר פחות נפוצה

6. עם תעלה עוד קצת בתקציב תוכל לרכוש חדשה מהחברה בניגוד לשאר הרכבים שהזכרת.

להוציא את הפאג'רו קינג (שגם אני לא ממש מבין מה הקשר שלה לכאן ובכל אופן כמישהו שחובב מותגי יוקרה, יהיה לך קשה עם איכות החומרים שלה) כל הרכבים שהזכרת הם ממותגי פרימיום שמאבדים ערך בצורה מטורפת.

פורסם

דבר ראשון לכולם,

למען האמת הוצאות הדלק פחות מפחידות אותי,בזמנו הTT הגיעה קרוב ל300 כ"ס וממה שזכור לי הייתי נוסע איתה בערך על נסיעה של 1:6-1:8 ואני לא רואה אחד אחד הרכבים האלה חוץ מהבררה או הפאג'רו ששותים דלק בכמות כזאת,הTT גם הייתה קוואטרו.

לגבי הבררה,לא ציפיתי שהיא תהיה מקבילה ל159,מוזר שלא רואים אם ככה יותר בררות בכבישי ישראל,אחזקת ה159 אינה זולה אך גם אינה בשמים.

הכנסתי גם את הסולסטיס לרשימה,מישהו יכול לשפוך קצת אור לגבי הרכב?

פורסם

הסולסטיס זה רכב עם הרבה פוזה (בהחלט מכונית יפה) אבל מעט תוכן. תא הנוסעים לא מרגיש איכותי מספיק והיא לא מספקת את הסחורה המובטחת ע''י המעטפת (מסתמך על ביקורות באינטרנט וכד') הבחירה הבטוחה יותר מבחינתי היא השירוקו כמו שציינו לפניי היא יפה בפני עצמה ולא משעממת בכלל ותהיה יותר כלכלית. אבל הבררה מיוחדת ברמה משלה, היא כל כך נדירה בארץ ויפה בצורה ייחודית שאין למכוניות אחרות, עצה שלי, אם אתה יכול להרשות לעצמך אז בררה, אם אתה מעדיף ללכת על בטוח אז שירוקו.

סתם בשביל ההומור: http://www.youtube.com/watch?v=NFbsAF2_QeU

מבחן לשירוקו:

מבחן לבררה :http://www.youtube.com/watch?v=Gk5dBDC6p5k

למה לא GT?

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אין בררה אחת ביד 2, הבררות היחידות שיש הם מסוכנויות רכב ליבוא אישי ועוד כמה שעוברות את התקציב שלי,לא הייתי משקיע מעל 200 על האלפא.

ד"א תודה לך על הקישורים והמידע,נחמד לראות שיש פה מישהו שבאמת מנסה לעזור.

אני שם לב שגם לך יש אלפא,באיזה דגם מדובר? (נראה לי 159 אם אני לא טועה)

פורסם

לי יש את השירוקו 1.4 TSI ולדוד שלי יש את ה2.0 TSI, אוטו מדהים לפי דעתי שווה לך בדיקה.

הנסיעה ספורטיבית ופשוט מהנה לנסוע עליהן, כוח לא חסר.

בהצלחה.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

ראיתי בשישי את הוולוסטר בדרגת הגימור הגבוהה (גג, ג'אנטים ועוד), הרכב בלט מאוד בין כל המונדאויים והשלושים שעמדו סביבו (חתונה של הייטקיסטים) ויכול להוות לדעתי אלטרנטיבה מעניינת לשירוקו וקטנות אחרות.

במחיר זה אתה מקבל רכב חדש, מעניין ונשאר עם עודף, אני לא אוהד יונדאי גדול אבל במקרה זה עולה הרושם כי מדובר בחבילה מעניינת.

לא הייתי משווה אותו למרצדסים או לאלפות היות וכאן נכנס גם עניין התדמית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...