Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועכשיו הם גונבים גם צמיגים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו סיפור... ואני לא יודע מה אפשר ללמוד ממנו חוצמה... אולי להזהר יותר ואולי להבין יותר באיזו מדינה אנו חיים.

אני עובד באיזור קניון איילון בר"ג, ואני חונה שם באופן קבוע... אם מישהו מכיר את החניה - אני חונה בקצה הדרומי שלה (אם אני לא טועה) אחרי תחנות האוטובוסים.

שבוע שעבר החנתי את הרכב כרגיל ולאחר סיום העבודה חזרתי למקום ולהפתעתי מצאתי את הרכב ללא...

ללא...

ללא...

אני מאמין שניחשתם!

ללא צמיגים :evil::evil::evil: וכמובן גם הג'נטים - הערה חשובה ביותר!!! ג'נטים - לא מגנזיום\מעוצבים\יאדה יאדה יאדה!

אלא ג'נטים רגילים... חתיכות מתכת עגולות פשוטות!

אז למה לעזאזל גונבים לי את הצמיגים?!!?!?!?!?!?!?

הייתי בעצבים אדירים... לראות את הרכב שלך על לבנים זה לא הדבר הכי קל בעולם!

למזלי הסתדרתי ועזרת חברים התקנתי צמיגים עד להגעה לפנצ'ריה...

מעכשיו אני משלם חניה PER יום... ועובד יותר רגוע!

הייתי חייב לשתף!!! :!:

שיהיה בכיף!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין לאיזה רמה אנשים יורדים פשוט בלתי נסבל :x

תגיד באיזה שעה זה קרה? כי בדרך כלל יש שם הרבה אנשים בחניון הזה איך אפשר לגנוב שם צמיגים :shock:

אני מצטער לשמוע באמת קטע מגעיל,גם לי השבוע גנבו את הסמל האחורי של האוטו :cry::x

פורסם

תגיד באיזה שעה זה קרה? כי בדרך כלל יש שם הרבה אנשים בחניון הזה איך אפשר לגנוב שם צמיגים :shock:

cry: :x

בין השעה שמונה בבוקר לחמש אחר הצהריים... אני יודע כמה זה עצוב! ומעצבן!!! :mad:

שיהיה בכיף!

פורסם

אלוהים אני לא מאין איזה שפל

תיזהרו כולם עוד יבוא יום ותמצאו את המכונית שלכם ללא מנוע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אני מצטער לשמוע באמת קטע מגעיל,גם לי השבוע גנבו את הסמל האחורי של האוטו :cry::x

איך אפשר לגנוב סמל אחורי ב 106 ראלי? זה מדברה כזאת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הסמל שעל הפותח דלת בגאג' הוא בהחלט לא מדבקה ... אני לא זוכר אם יש בGTI.

ובקשר לצמיגים כבר שמעתי מקרה כזה בחולון שבאו להחליף בין לנטיסים צמיגים וג'אנטים

רק שהם נתפסו באמצע והמשטרה באה לבקר אותם.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

cry: :x

בין השעה שמונה בבוקר לחמש אחר הצהריים... אני יודע כמה זה עצוב! ומעצבן!!! :mad:

לדוד שלי גנבו פעם את הצמיגים אבל בלילה אחרי שכולם כבר ישנים בכל השכונה , אבל בשעות הבוקר ואחר הצהריים ?! :roll::mad::evil:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אה זה היה שלך? לא ידעתי שתקח את זה כזה קשה כפרה.

סתם סעמק!! לאן הגענו???? :x איך בנאדם מגיע למצב כזה שהוא צריך לגנוב צמיגים? פשוט בושה וחרפה! אני רותח מכעס שאני ארגע קצת אני אכתוב תהודעה כמו שצריך.

חתימה עד שלוש שורות בלבד

פורסם

אני מצטער לשמוע שדבר כזה קרה לך.

אבל זה לא רק לך :

יום שני ,השעה 03:20 אני בדכי לשוק (לעבוד,חייב רישיון.) עובר מהשכונה שלי לשכונה אחרת וכך הלאה ,בחוץ שקט ,לא שומעים כלום אני עובר מביט במכוניות ,אני רואה לנטיס ,בסדר המשכתי לי לשוק.

בדרך חזרה ,סביבות השעה 06:30 אני רואה את אותה לנטיס על לבנים חסרת 3 גלגלים,אני עובד עוד קצת ואני רואה גלגל אחד במקום עם הפלסטיק(טאסה או איך שקוראים לזה) תקועה כאילו שניסו להוציא ולא הספיקו.

אני לא מאחל לאף אחד מראה זוועתי שכזה,לראות את המכונית שלך בלי גלגלים ועל לבנים.

נ.ב

הרווחתי רק 50 ש"ח ,אבל מצאתי עבודה אחרת....לתקן אופניים -גם סוג של מכונאות לא!? :lol:

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

תתפלא, אבל זה לא רחוק.

לחבר שלי שנתקע פעם עם איביזה ברמת הגולן והשאיר אותה שם ללילה גנבו ראש מנוע.

בשיא הרצינות. מישהו בא בלילה, פרץ מכסה מנוע ופירק את הראש.

פורסם

אם כבר עלה ת'רד בנושא...

השבוע נגנבו לחבר שחלקנו (עידו, Xקליאו ספורט צהובה) מכירים ג'אנטים + צמיגים + וולנטיין + HU מקורי של פיג'ו.

הצמיגים+ג'אנטים נראו על ידי לפני כיומיים באזור נתניה על 206XS (זהו רק חשד, אני לא לא אומר שאלו באמת החלקים הגנובים, אבל הסיכוי שמישהו יזמין לXS ג'אנטים כאלה וצמיגים כאלה, נמוך עד אפסי)

אם מישהו רואה\שומע משהו, אשמח מאוד לקבל ה"פ.

תודה רבה.

זו התמונה :

34353719.jpg

וזו ההודעה שלו : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=207&msgid=34353719

:-)

פורסם

תתפלא, אבל זה לא רחוק.

לחבר שלי שנתקע פעם עם איביזה ברמת הגולן והשאיר אותה שם ללילה גנבו ראש מנוע.

בשיא הרצינות. מישהו בא בלילה, פרץ מכסה מנוע ופירק את הראש.

תאר לך איזה מזל יש לבחור שגנב את הראש מנוע:

גר בקצרין בחור ישיבה ויש לו איביזה שהיה צריך להחליף לה ראש מנוע מסיבה כלשהי. הבחור התעצב ליבו מה שנקרא, קרע קרע בבגדו, הלך להתפלל קצת ובאותו לילה יצא להליכה קצרה לחשוב על מעשיו בשנה האחרונה, מדוע אלוקים לוקח לו את ראשו יחידו - ראש מנועו? בזמן ההליכה, נתגלה לו לפתע מחזה מרהיב: סיאט איביזה בצד הדרך, נוצצת באור הירח, כאילו קוראת לו לבוא אליה! אלוהים שמע לקריאתו!

עכשיו מה, זה לא סימן? ואם זה סימן, לא תיקח?

אז מה אתה רוצה ממנו..בן אדם מאמין. צדיק! :D

מנהלים, בבקשה אל תמחקו..השקעתי :wink:

פורסם

אין לי רישיון והפתרון שאני אציע הוא לא ממש "גאונות הדור" אבל עדיין - יש לי ניסיון עם וואנדליזים בשכונה שבה אני גר.

רגע אחרי שקנינו את הלאנטיס המשפחתית - קניתי גם חבילת אזיקונים (אזיקונים - למי שמכיר זה דבר שקושרים איתו מחבלים רגע אחרי שתופסים אותם. ככל שמנסים לשחרר את זה זה מתהדק עוד יותר)

כמה דק' לאחר ההתלהבות הראשונית מהרכב ה"חדש" הוצאתי טאסה אחת ולמדתי את מבנה הג'אנט.

הכנסתי אותה מחדש ככה שאם בעתיד יהיה צורך למלא אויר בצמיגים לא יהיה צורך להסיר את הטאסה.

הרכבתי את הטאסה מחדש ופתחתי חבילה של האזיקונים (40 במספר)

השחלתי על כל "עמוד טאסה" (אין לי מושג איך קוראים לזה) אזיקון אחד והידקתי אותו הכי חזק שרק אפשר. לאחר שהדקתי אותו, לקחתי קאטר ("Cutter") וחתכתי את השארית שנותרה באזיקון לאחר האבטחה.

כך חזרתי על התהליך שוב ושוב כ28 פעמים (כמספר "עמודי הטאסה" בלאנטיס)

נכון, זה קצת מכער את הגלגל אבל זו מאזדה משפחתית (שבבוא היום אני מקווה לנהוג עליה), וחוץ מזה:

1) האזיקונים שקופים במקצת

2) המחשבה על גניבת ג'אנטים/צמיגים וחוסר השלווה שאתה נמצא רחוק מן הרכב - לא שווים חבילה של אזיקונים שעולה כמה שקלים בודדים וכמה דק' של עבודה.

צרפתי תמונה להמחשה (איפה שיש פס אדום - שם עומד אזיקון על המשמרת)

הפרק הבא: חלונות מוגני-ירי

NST114A%202000%20Mazda%20Protege%20LX.jpg

פורסם

הרבה עושים מה שעשית (לסגור את הטאסות עם אזיקונים) למרות שזה מכוער לאללה.

בקשר לתופעת גניבת הסמלים: מישהו יודע למה הגנבים (יימח שמם וזכרם) כל כך מתלהבים מסמלים של הונדה. זה נעשה נדיר למצוא הונדה עם סמל אחורי וקדמי עליה. (אני את שלי קניתי כבר בלי הסמלים , זה נראה לי השקעה מטומטמת לקנות סמלים חדשים , הרי גם ככה ייגנבו אותם תוך שבוע).

וואלאק אתה!!

פורסם

שמעתי על מקרה שמשהו לא רצה לתת לבן שלו את הרכב לסוע איתו לצפון כדי שהוא לא יעמיד אותו ליד איזה ואדי ויחזור ימצא אותו מפורק כמו שאמרו פה על איביזה אבל בקניון איילון?אמצע העולם?

אל תהיה כל כך רגוע שהרכב בחניון בתשלום גם שם בדרך כלל יש שלט הנהלת החניון אינה אחראית...

דרך אגב נראה לי שאתה מבואס עוד יותר אם הספקת כבר לקנות צמיגים חדשים...פעם בקשת המלצה כאן... :wink:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=324407&highlight=#324407

צביקה

• תוכן חדש...