Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב הוא וולבו אס40 משנת 2003

אין לי שום בעיות עם הגיר האוטמטי, הוא תמיד מחליף ואף פעם לא מחליק, וגם אין רעשים מיוחדים.

אבל שמתי לב שנוזל הגיר במקל הוא חום בהיר ולא אדום כמו שהוא חדש.

האם מנסיונכם, אני גורם נזק לתיבה כשאני נוסע עם שמן חום בהיר ?

יש לו גוון מסויים של אדום, אבל הצבע השולט הוא חום בהיר

28373d1287880977t-transmission-fluid-dark-color-img_20101023_194123.jpg

פורסם

האמת שעשיתי ריקון מגש שמן, מילוי מחדש, נסיעה של חצי שעה ואז שוב, ואז שוב.3 פעמי.

כך שרוב השמן בתיבה הוחלף אבל לא בוצע פלאש במכונה דרך צינורות.

טמפרטורת העבודה שלה היא עדיין בתוך הנתונים של יצרן התיבה

(רוב הזמן היא על 90 מעלות, יצרן מתיר עד 120)

לפני זה, לא בוצעה החלפה והרכב עבר 145 אלף קילומטר

הספר של וולבו אומר לא להחליף נוזל אלא אם כן יש קוד תקלה ונורה בדאש, אבל אותה תיבה נמצאת גם ברנו לגונה, ובספר שלהם כתוב כל 50 אלף.

התמונה היא לא שלי, פשוט זה נראה דומה אצלי

אני אנסה לצלם עכשיו משהו יותר מדוייק

עריכה, זה מעין אדמדם חום כזה, הנוזל מריח כמו הקונטיינר נוזל החדש שיש לי, וכששמתי את שניהם בכוסות נפרדות (חדש ומשומש) הם שניהם מתנהגים אותו דבר בכוס מבחינת סמיכות

השמנים מרגישים אותו דבר ביד גם

הנה התמונה:

imag0396ae.jpg

Uploaded with ImageShack.us

בוא נגיד שהחלפתי בערך 5-6 ליטר מתוך ה7.3 שהתיבה והממיר מומנט (כך קוראים לזה בעברית?) מכילים

הנוזל "התאדם" מעט והוא מתנהג כחדש מבחינת הנתונים שלו

באין בעיות, האם בטוח לתת לאוטו עוד עשיריה באודומטר עד לפלאש מלא עם המכונה ?

ה12 ליטר האלה עלו לי לא מעט כסף, השתמשתי בשיטה הזו עקב המלצה לא לעשות פלאש בהתחלה לתיבה שעשתה 145 על נוזל מקורי

הייתי מוציא את הכל עוד פעם, אבל זה גם לזרוק 400 שקל לפח וגם לרכוש עוד 10ליטר לשיטה עם הצינורות קולר... באין צורך הייתי מעדיף להשאיר את זה ככה, השאלה האם זה מתקבל

פורסם

נוזלי הממסרה (שמן ממסרה) הנ"ל הם על בסיס סינטטי ואפשר למשוך עימם זמן רב בתנאי שימוש סבירים .

בישראל - עומס חום לכלוך ולחות רבה - לכן כדאי לבצע החלפה חלקית כל כ 50,000 ק"מ .

כמחצית מנוזל הממסרה כ 4 ליטר . ריקון הנוזל מאגן הממסרה , ללא ממיר הממונט .

ביצעתה כעת החלפה של כ 75% מנוזל הממסרה הכללי - אני הייתי עוזב זאת כך .

ובטיפול הבא מבצע שוב החלפה חלקית כ 4 ליטר , ואז נכנס לשיגרת החלפות כל כ 50,000 ק"מ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כדאי להחליף שמן גיר כל 30,000 ק"מ. יצרנים מנסים להגביר שיווק ע"י הגדלת מירווח הטיפולים. יחד עם זאת, צריך לקחת בחשבון עלות-תועלת, כלומר כמה אתה עוזר לגיר בהחלפת השמן הנוסף מול עלות השמן.

פורסם

האמת שהוולבו שלי משתמשת ב

JWS-3309

זאת תיבה של איסין וורנר

AW-55

התיבה חייבת שמן סינטטי לפי היצרן וזה בדיוק מה שקניתי אז אני מניח שאני בטוח לבינתיים

דני וספי - החום אדמדם שיש לי עכשיו בסדר ? ה2-3 ליטר הישנים שנשארו בתיבה אחרי ההחלפות זיהמו את הצבע של כל הנוזל ששמתי... זה בסדר נוכן ?

• תוכן חדש...