Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צמיגי קלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך בציטוט הודעה שמעליך

נתוני הצמיג עצמם טובים. הוא די טרי. הוא בן פחות מחצי שנה. קלבר בכללי צמיג טוב. קוד המהירות וקוד העומס הכי גבוהים שתמצא לדעתי במידה הזו. אני מניח שזה למזדה 3, או אחד מכלי הרכב ברמה שלו, כי המידה הזו די נפוצה לרכבים פרטיים משפחתיים.

זה 425 ש"ח ליחידה. אם היית מחפש מישלין אני מניח שזה היה 480-550 ש"ח ליחידה.

אם המחיר נוח לך, לדעתי לך על זה.

פורסם

המחיר לא יקר בכלל לדגם המדוייק הזה של KLEBER,

אבל השאלה היא , האם אתה צריך צמיגים עם קוד מהירות V?

לא רשמת את מודל הרכב ושנת מודל.

אם הרכב מ 2006 והאלה, והצמיגים מקוריים בעלי קוד מהירות V, אתה כן צריך כאלה.

אם הרכב שלך יותר ישן או במקור הצמיגים היו בעלי קוד מהירות H, אתה יכול לחסוך 100-200 ש"ח ולקנות אותו KLEBER עם קוד מהירות H.

נ.ב. מישלין אנרג'י עם קוד מהירות V יעלו יותר מ 2000 ש"ח במידה הזאת .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין צורך בציטוט ההודעה שמעליך

אני עדיין הייתי נצמד להנחיות היצרן שהן לדעתי מעל ההגבלות של החוקים כאן.

חוץ מזה, אם נקח מכוניות משפחתיות כמו מזדה 3, פורד פוקוס ופולקסווגנים למיניהם, בדרך כלל מה שנדרש זה 91V, ואני מניח שזה המקרה, אבל בוא נחכה לו שיגיד. אם הפער לא גדול, אפשר גם לעתים לקחת דרגה אחת מעל. אגב מבחינת מלאי, קשה למצוא במקום גם את זה וגם את זה כדי לבחור.

פורסם

אני גם דיברתי על הנחיות היצרן, ולא בטוח שהנחיית היצרן מדברת על קוד מהירות V.

עד שלא נדע מה סוג הרכב, השנתון, מה רשום ברישיון הרכב או על שלדת הרכב, אי אפשר לדעת מה דורש היצרן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנחיות יצרן הרכב הן ספציפיות לכל רכב והן מופיעות על הרכב עצמו. לדעתי למזדה 3 זה אכן 91V ונניח ומתקינים משהו שהוא מעבר למומלץ, הרי שזה בסדר גמור בהתחשב בכך שפער המחירים לא בהכרח גדול ובהתחשב בכך שלי אישית לא הזדמן למצוא בפנצ'ריה בזמן נתון אותו דגם צמיג בשני קודי מהירות שונים. הם לא מחזיקים. אני מניח שמה שהוא הציג זה מה שהוא מצא וזה בסדר, אחרת הוא יצטרך להזמין, מה גם שלדעתי, שוב, זה לא נחוץ. 91V לעניות דעתי זו גם המלצת היצרן. יש אצלי במשפחה בבית רכב כזה וזה 91V.

פורסם
הרכב הוא מאזדה 3 אקטיב, שנת 2008.

תיקח את ההצעה לקלבר שקיבלת ורשמת אותה בהודעת הפתיחה. המחיר טוב, צמיגים איכותיים וטריים.

מבחינת החוק בישראל אסור לך לקנות צמיגים בעלי קוד מהירות יותר נמוך מהוראות היצרן המופיע על שלדת הרכב\רישום ברישיון הרכב.

פורסם

תודה לכל המשיבים, קניתי רביעייה בסופו של דבר.

יש שיפור בנסיעה, נוחה ורכה יותר, היו לי לפני זה צמיגים של יוקוהמה.

פורסם

עם כל הכבוד לנוסטלגיה, פרט לשם היצרן, אין קשר ממשי בין צמיגים תעופתיים לצמיגי רכב.

צמיגי Kleber הנמכרים בארץ מיוצרים במפעלים שונים. אלה שקניתי מיוצרים למשל בספרד.

החברה שייכת לקבוצת Michelin, המייצרת צמיגים תחת שמות שונים.

$(KGrHqF,!isE5dQFLm3jBOfkg1mFSg~~60_12.JPG

פורסם

אכן לקונקורד הייתה הסטוריה של פיצוצי צמיגים אבל במקרה הזה הצמיג נקרע בגלל רצועת פח שנפלה על המסלול ממטוס DC10 שהמריא לפניו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Air_France_Flight_4590

למרות זאת הקונקורד היה אחד המטוסים הבטוחים ביותר.

סופו של הקונקורד נבע גם מההשפעה של אירועי 11 בספטמבר על עולם התעופה, ומן העובדה שתפעולו לא היה רווחי.

פורסם
אכן לקונקורד הייתה הסטוריה של פיצוצי צמיגים אבל במקרה הזה הצמיג נקרע בגלל רצועת פח שנפלה על המסלול ממטוס DC10 שהמריא לפניו.

http://en.wikipedia.org/wiki/Air_France_Flight_4590

למרות זאת הקונקורד היה אחד המטוסים הבטוחים ביותר.

סופו של הקונקורד נבע גם מההשפעה של אירועי 11 בספטמבר על עולם התעופה, ומן העובדה שתפעולו לא היה רווחי.

עכשיו אפשר לטוס עם האוטו כמו שצריך. :lol:

תיקון קטן: הצמיגים הם 91H ולא 91V, אבל לפי מה שהבנתי זה גם מחיר טוב.

• תוכן חדש...