Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מנוע 8V לדודג +יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקובי

אם אתה רציני, אז אני מבקש ממך להפסיק להשתמש בפראזות ובהערכות מטופשות, אלא לציין עובדות בלבד. אתה מנפח את הנוסחים לבלון שקשה לעקוב אחריו.

אי לכך, אנא, תמצת, ואוכל לענות לך עניינית.

עם זאת, מספר נקודות, שהייתי רוצה להדגיש- על סמך עיון בהודעתך, ואם הבנתי נכון, נראה לי שאינך באותו דף כמוני, אז כדי ששנינו נדבר על אותו מישור:

הבחור מדבר על רכב משנת 73 וכל המלצותיי (והערותיי לך) הן לגבי קרייזלרים מהשנים 70 עד, בוא נאמר 75. איני מעביר קורס על רכבי קרייזלר, אלא נותן עצות מעשיות לשימוש יומיומי, יתרה מזו, הטבלה, שאיני יודע את מקורה, בגדול, מצדיקה את מה שכתבתי.

הקטע שכתבת על הדודג'ים מבולבל ומסובך וכולל הרבה זוטות מיותרות. אני עומד על מה שכתבתי ואם תפשט ותתמצת את הקטע אשתדל לענות לך.

עוד נקודה חשובה, ולכך בוא נעבור למשפט האחרון שלך: אתה באמת חושב שליאב רוצה לעשות מהאוטו שלו מה שעשה החבר שלך מ. ? והאם החבר שלך מ. השקיע 30000 ש"ח באוטו הנ"ל ? אבל אם כבר הזכרת את החבר שלך מ. אז הקורונט שלו דוקא יענה על רצונו של ליאב, ועוד יישאר לו עודף. איך זה "ליזרום" (שני משפטים קודם) ?

אז, אנא, כתוב פשוט, לעניין, וגם רצוי שתבצע הגהה, ואשמח להתדיין עמך.

פורסם

Tatra אני חושב שזה באמת יכול להיות פרויקט מגניב ו sleeper רציני, מה גם שהמנוע הזה עמיד בטרוף

מר זלינגר אתה מוזמן להמשיך להנדס מחדש את הפלטפורמות של קרייזלר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

צ'לנג'ר E-BODY

צ'רג'ר B,C-BODY תלוי בשנתון

A,F-BODY ישנו קיט הסבה ל V8

גם E וגם B חולקים אותו K-MEMBER מומלץ להחליף לא להתאים

עצה ממקור ראשון כל עוד לא התחלת להשקיע תברח!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אילן אנסה להסביר לך מה התכוון קובי,

למשל כתבת בהודעה

תשובה לקובי, וע"מ לדייק, אגיב בתוך הודעתך:

אתה מתכוון ל B-BODY... אבל לא נורא אולי התבלבלת-לא התבלבלתי, צ'רג'ר,ברקודה ודומיהם זה E-BODY.

ואז קובי הביא רשימה של B Bodyמאתר של wiki שניתן לראות בכתובת הבאה :http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_B_platform

שהצ'רג'ר הוא B-Body ואילו ה Challenger, הוא E body (כמו ה ברקודה )

כפי שניתן לראות בקישור הבא : http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_E_platform

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אילן אנסה להסביר לך מה התכוון קובי,

למשל כתבת בהודעה

ואז קובי הביא רשימה של B Bodyמאתר של wiki שניתן לראות בכתובת הבאה :http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_B_platform

שהצ'רג'ר הוא B-Body ואילו ה Challenger, הוא E body (כמו ה ברקודה )

כפי שניתן לראות בקישור הבא : http://en.wikipedia.org/wiki/Chrysler_E_platform

רון, תודה לך על ההסבר, אך הוא לא רלוונטי, אמת, הצ'רג'ר הוא B ושמו שורבב, להודעתי עם עוד רכבים כי קובי הזכיר אותו.

עליך להבין, שלא נכונות הגדרת רכב זה או אחר, הוא הנושא שעליו הגבתי, אלא שאלתו של ליאב על השקעה ברכב.

ואם תעקוב אחרי, הנאמר בנושא הזה בשרשור, תראה ש"מישנתו" של קובי, בחלקה הראשון, ה"ענייני", פונה לכיוון בניית מכונית שרירים מהסוג של חברו מ. או חברי ע. ומדובר בהשקעה של (הרבה) מעל 10000 ש"ח, דבר, שיש להניח, ליאב לא מתכוון אליו.

את החלק השני ב"מישנתו" של קובי, לא אתאר כאן מפאת הנימוס וכללי הפורום, אך תוכל ללמוד אותו בתגובותי ל- "גבב של שטיות" (כלשונו) שלו , וגם בתגובתו על הודעתך שלך, ואל תתן לסמיילי להטעות אותך.

פורסם

אני חושב שהשרשור באמת גולשש למקומות לא רצויים.

אפשר להפוך דודג' 6 ל 8 בלי להפוך את הרכב ל"מפלצת" וזו גם השאלה של ליאב.

השתלה כזו לא תרושש אותו ומתבצעת כאן בארץ בקלות.

יש מנועים זולים ואם אתה מעוניין במנוע צור קשר בהודעה פרטית ואני אעזור לך.

אם יש לך תקציב להגיע ל "שרירים" גם בזה אפשר לעזור לך.

פורסם

משרשור זה נמחקו הודעות רבות שעסקו בגופו של אדם.

להבא, שרשורים מסוג זה יעברו לעולם שכולו טוב, ומישתתפיהם יעברו לעולם שכולו מעקב..

חג שמייח לכולם !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...