Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 או XBOX360 - מה כדאי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק אקס בוקס שנה וחצי , ועדיין קשה לי להתרגל ל FPS (טוב אולי כי אני דיי נמנע מלשחק ושיחקתי רק RED DEAD ו GEARS 3)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ואני מחזיק PS3 מיום היציאה.

בהתחלה גם נמנעתי מאוד (גם עוד משחקים שחשבתי שדורשים מקלדת ועכבר כמו FALLOUT לדוגמא , משחקים באמצע כמו MASS EFFECT 2 ועוד). ברגע ששחררתי והתחלתי לשחק בהם - לא חזרתי אחורה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יצא לי לשחק פיפא 11 בשניהם והדבר הבולט ביותר ששמתי לב אליו זה שלפלייסטיישן יש דיליי קל בין הפיקוד לתגובה,

האקס בוקס הוא הרבה יותר מהיר ומיידי.

לא יודע איך זה במשחקים אחרים אבל בפיפא 11 זה בולט.

תנסה לשחק בפיפא בשניהם בזמן סמוך.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זהירות: הקפצה חריפה (כדי לא להשאיר את הנושא פתוח ללא החלטה)! :twisted:

לפני מספר ימים הגיעה אלינו לסניף החבילה האידאלית (לדעתי) שמרכיביה הם PS3 320GB + GOW3 + GT5.

אלה המשחקים הכי טובים (מכל הזמנים) ל-PS3 (לדעתי), אי לכך ובהתאם לזאת בלעדיים ל-Playstation 3.

בנוסף לכך, העדפתי את ה-PS3 על פני ה-XBOX360 בגלל תפריטים נוחים יותר ושלט פשוט מושלם (שוב, לדעתי).

הקונסולה מחוברת ל-D450 של סמסונג (51 אינץ'), מערכת קולנוע 5.1 (רסיבר ONKYO ורמקולים CANTON).

שיחקתי קצת ב-Audio Settings של ה-PS3 ואני לא בטוח שהצלחתי להגדיר את פלט הסאונד כמו שצריך ל-5.1.

הרסיבר מקבל את הסאונד מהיציאה האופטית שבטלוויזיה אליה מחוברת הקונסולה ב-HDMI - אולי זו בעצם הבעיה?

עד כה אני מרוצה מהבחירה (עדיין לא בחנתי את האונליין, סה"כ יומיים אצלי).

נ.ב. שחקני GT5, האם גם אצלכם אחרי העדכון האחרון כמעט ולא שומעים את המנוע ב-Rear View?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...