Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מאזדה לנטיס שנת 2003 נפח 2000, סה"כ ק"מ 130000.

לפני חצי שנה החלפתי 2 סלילי הצתה ופלגים בעקבות אי יכולת התנעה של הרכב, לאחר מס' ימים נדלקה לי מנורת ENGINE CHEK פניתי למוסך מורשה ונאמר לי שהממיר הקטליטי העליון לא תקין ויש להחליפו עוד נאמר לי שבמידה ואני ימשיך לנסוע ככה סלילי ההצתה והפלגים שוב יתקלקלו, אז החלפתי לממיר חליפי.

לאחר חודש שוב נדלקה מנורת המנוע ושוב הגעתי למוסך הפעם טענו שהבעיה בממיר התחתון אז החלפתי גם ממיר תחתון.

מאז נסעתי חצי שנה כ- 13000 ק"מ והשבוע שוב נדלקה לי מנורת ה- ENGINE פניתי שוב למוסך ושוב נאמר לי שהממיר העליון לא תקין.

המוסך לא הסכים להחליפו בחינם מאחר ועברה תקופת האחריות של 3 חודשים.

כמו כן המוסכניק ציין בפניי שבמידה והיייתי מרכיב ממיר אורגינלי התקלה לא הייתה חוזרת בפרק זמן קצר.

שאלתי היא האם סביר שממיר יתקלקל אחרי פחות מחצי שנה?

האם יכולה להיות תקלה אחרת ברכב שגורמת בעקיפין לפגיעה בממיר?

מה אני עושה בעניין האחריות? האם יש דרך לאלץ את המוסך לספוג את התיקון חוץ מהדרך המשפטית?

דרך אגב הרכב נוסע מצויין יש סחיבה ואני לא מרגיש שינוי בביצועים של הרכב לאורך כל הזמן גם לא אחרי הדלקות הנורית.

פורסם

האם ידוע לך מה הקוד תקלה שהתקבל? האם זה אותו קוד תקלה כל פעם?

יש למוסך בסיס באמירתו שאם ממיר קטליטי מקורי זה לא היה קורה, כי טיב חלק תחליפי לא ברור ולא ידוע מה שכן ידוע שזה בהחלט יכול להיות.

לגבי הממיר קטליטי תחתון, לא ברור לי מהיכן הדיאגנוזה כי הוא לא תקין, מפני שהוא אינו יכול לגרום לנורת תקלות להדלק.

• תוכן חדש...