Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מכונית משפחתית עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות מכונית משפחתית עד 40K. נסיעות של כ15 ק"מ בשנה.

חשוב: שתהיה אמינה, קלה לתחזוקה, מרווחת (תא מטען).

רצוי: בטיחותית, חסכונית בדלק, נוחה.

חשבתי על מיצובישי לאנסר, ניסאן אלמרה, יונדאי אקסנט :?:

אשמח לטיפים ועצות לגבי דגמים ושנתונים, ממה להזהר.

חשוב לי שהרכב יחזיק מספר שנים (לפחות 5), ואני חושש מקנייה של אוטו עם קילומטראז' גבוה.

אם אפשר לענות על הדרישות בתקציב קטן יותר (אני אצטרך הלוואה, כי ברשותי רק כ25 אלף שח), זה יהיה מצוין.

תודה רבה לעוזרים, וחג שמח !

פורסם

קודם כל בתקציב שלך אל תפחד מקילומטרז' קצת גבוה.

רכב שנוסע בעיקר בנסיעות בין עירוניות יצבור קילומטרז' גבוה אבל הבלאי (פרט אולי לבולמי זעזועים וצמיגים) יהיה קטן משמעותית מרכב שנוסע בתוך העיר.

לדעתי אם אוטומט לא הכרחי נסה להתצמקד בידניות שמורות. תוסיף לרשימה שלך גם קליאו קלאסיק אם קיימת ידנית (לא לקחת אוטומט. הגיר רגיש יחסית והתיקון יקר) וסוזוקי ליאנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רכב משפחתי מומלץ ומאד אמין שלא הוזכר הוא סוזוקי ליאנה, בגרסת מרכב האצ'באק כלומר, חמש דלתות. שים לב רק כי רבות ממכוניות אלה הגיעו לליסינג/השכרה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...