Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלת הדרך שלי golf mk 1 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אוקי חברים אני כבר בתוך שבועים רצופות עובד על הרכב וכרגע אני בשלב של הדש בורד יש לי כמה סדקים על הדשבורד ורציתי לדעת עם איזה חומר כדי ליסגור אותם הדשבור עשוי מפלסטיק ועם מישהוא יודע בשביל לפרק את הדשבור יש עוד ברגים חוץ מאילו שבצד

אוקי או שיש אפשרות להרכיב דשבורד של גולף דור 2 או של איז סוג של רכב אחר

בקרוב תמונות

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב חברים

אז זהו זה הדשבורד עכשיו בחוץ מה אתם הייתי ממליצים לעשות סתימת חורים על ידי פיברגלס ואז צבע שחור או לרפד אותו בסקאי שחור?

ועם יש איזה בעלי מקצוע שמתעסקים עם פיברגלס השמח לשמוע עליהם

וגם על בעלי מקצוע רפדים

ואיזה עלות מחיר אתם מעריכים את זה

הקדימה של הדשבורד.jpg

החלק התחתון של הדשבורד.jpg

הבית של הלוח השעונים.jpg

הלמעלה של הדשבורד.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים כמו שאתם רואים אני בתהליך שיפוץ של הדשבורד

הדשבורד הזה מחולק לשני חלקים חלק עליון וחלק תחתון את החלק העליון הסגתי על ידי סרגי עם הקאדי תודה ענקית

והחלק התחתון שלי הוא מצופה בסקאי אני גילפתי את הסקאי וכרגע הוא במצב המקורי שלו (חדש) מה אתם הייתם ממליצים לעשות לו ציפוי בסקאי שחור או צביעה בספרי שחור

הסוג שלו זה כמו קרטון

החלק התחתון של הדשבורד.jpg

פורסם
השניה - עד לפני כשנה - 1991 GTI שחורה 1,800 סמ"ק ידנית, 5 הילוכים.

.

אתה מתכוון GLI, אין MK1 קבריולה GTI

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אוקי אז אחרי תקופה ארוכה ללא עידכונים אז הגיע הזמן.

קצת תמונות של הדשבורד החדש כולל הלוח שעונים שעבר שיפוץ של חוטים חדשים.

(בגלל שלא היה לו את הפלטת סלילם של החשמל )

אז הייתי צריך להוצאי מכול שעון ומנורה חוט חדש .

316593_300318633314575_100000093235352_1297922_2049118789_n.jpg

295873_300318826647889_100000093235352_1297923_1004804777_n.jpg

300968_300318416647930_100000093235352_1297920_422386562_n.jpg

296693_306408539372251_100000093235352_1323665_2121742622_n.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

פורסם

הי

אני ממליץ לך שהדשבורד בחוץ לקחת את הרכב לפחח ולתקן את החלודה במסגרת החלון (מחלה קבועה של הדגם) אצלך בתמונה רואים שהרקבון קשה ואפילו אני מאמין שחודרים לך מים.

B T W

גם אנ חושב שזה אחלה רכב ומחזיק אחת

פורסם

היי.הייתי שולח בפרטי אבל הפורום כל כך "מתוחכם" שאי אפשר אפילו לשלוח הודע פרטית עם אתה משתמש חדש.

אני גם חולה על המכוניות כאלה, יש לי מארק2, בעוד כחודש אני מתכנן משלוח גדול של חלקי מרחב, במחירים מצחיקים (יש חבר שמתעסק בחו"ל)

לאוטו שלך יש:

גריל ללא סמל, גבה, כל (אבל כל!!!) סוגי פנסים אחוריים, אני לא יודע אבל עם פנסים קדמיים זהים במארק2 ומארק1 אז גם מבחר מטורף של פנסים כדמיים, פנסי איתות, ויש מצב גם לחציות צד (תלוי בסוג הדגם שלך ומחיר משלוח שלהם).

אני זרקתי לך מה יש, תגיד במה אתה מעוניין אז אני ינסה לארגן תמונות (אין לזה אתר) ואולי נארגן לך משהו.

בהצלחה. ושמור על האוטו - זו היסטוריה:wink:

פורסם
היי.הייתי שולח בפרטי אבל הפורום כל כך "מתוחכם" שאי אפשר אפילו לשלוח הודע פרטית עם אתה משתמש חדש.

אני גם חולה על המכוניות כאלה, יש לי מארק2, בעוד כחודש אני מתכנן משלוח גדול של חלקי מרחב, במחירים מצחיקים (יש חבר שמתעסק בחו"ל)

לאוטו שלך יש:

גריל ללא סמל, גבה, כל (אבל כל!!!) סוגי פנסים אחוריים, אני לא יודע אבל עם פנסים קדמיים זהים במארק2 ומארק1 אז גם מבחר מטורף של פנסים כדמיים, פנסי איתות, ויש מצב גם לחציות צד (תלוי בסוג הדגם שלך ומחיר משלוח שלהם).

אני זרקתי לך מה יש, תגיד במה אתה מעוניין אז אני ינסה לארגן תמונות (אין לזה אתר) ואולי נארגן לך משהו.

בהצלחה. ושמור על האוטו - זו היסטוריה:wink:

אחי באמת תודה רבה

אבל החלקים החיצונאים של מארק 2 לא מתאים למארק 1 גם לא הפנסים.

הם יש אפשרות להזמין חלקים ספציפים אז אני ישמח :)

פורסם

rusty

גם לי יש גולף mk1 קבריולט ואני מחפש כבר הרבה זמן גריל 4 פנסים . מה מס' הטלפון שלך?

רפי 054-8022877

• תוכן חדש...