Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי נדלקת נורית הדלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם מכירים את נורית הדלק הצהובה/כתומה שאומרת "הדלק עומד להגמר" - השאלה מתי בדיוק היא נדלקת? כמה ליטרים עדיין יש במיכל כאשר היא נדלקת?

מבדיקה קטנה שעשיתי נראה שהיא נדלקת כאשר יש במיכל 10 ליטר דלק, אבל זה נראה לי קצת מוגזם.. בדקתי עם רכב מיצובישי לאנסר בעל קיבולת מיכל דלק 50 ליטר (לפחות לפי ספר הרכב) ומילאתי 42 ליטר אחרי שהנורית דלקה עשרים קילומטר כלומר שני ליטר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל רכב זה שונה. הייתה פעם כתבה על זה במגזין "ממון". לקחו מכוניות ונסעו עד שנגמר הדלק כדי לבדוק כמה אפשר לנסוע אחרי שנדלקת הנורה:?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בכל רכב זה שונה. הייתה פעם כתבה על זה במגזין "ממון". לקחו מכוניות ונסעו עד שנגמר הדלק כדי לבדוק כמה אפשר לנסוע אחרי שנדלקת הנורה:?

תודה, אין איפשהו טבלה מסודרת? :roll:

פורסם

אי אפשר כי אין דבר כזה.

הדרך הכי בטוחה לבדוק את זה היא לחכות שתידלק הנורה ולהיכנס בהקדם האפשרי לתחנת הדלק. החישוב שלך דווקא הגיוני למדי, לרוב הנורה נדלקת כאשר נשאר במיכל בין 5-15 ליטר, משתנה מרכב לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כולם מכירים את נורית הדלק הצהובה/כתומה שאומרת "הדלק עומד להגמר"
למה כולם? אלו שממלאים דלק בזמן לא מכירים אותה.

ממליץ לך בחום להיות אחד מהם ולא להכיר את הנורה הזו למעט שלום-שלום קצרצר בזמן פתיחת סוויץ' לפני ההתנעה.:roll:

פורסם
למה כולם? אלו שממלאים דלק בזמן לא מכירים אותה.

ממליץ לך בחום להיות אחד מהם ולא להכיר את הנורה הזו למעט שלום-שלום קצרצר בזמן פתיחת סוויץ' לפני ההתנעה.:roll:

לרוב זה מה שאני עושה, אבל לפעמים אני לא מספיק בזמן. :?

• תוכן חדש...