Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 105K מגאן II

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי הרכב בכותרת, אמור לעבור טיפול בקרוב אחרי טיפול טיימינג שבוצע בשנה שעברה.

החלפים שנמסר לי שיש להחליף ע"פ המוסך: פלגים, מסנן אוויר, מסנן מזגן, מסנן דלק, נוזל בלמים, נוזל קירור.

העלות שנמסרה לי על פי המוסך 1723 ש"ח.

האם העלות הגיונית ? אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים באיזור ב"ש

פורסם

נראה לי יקר מדי, בטח זאת הצעת מחיר מ "עמיגל".

אם מוסך לא מורשה יבואן בא מבחינתך בחשבון, תיקח הצעת מחיר ממוסך "עמית" (שהיה פעם מורשה יבואן).

http://musachamit.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסה לברר מחיר אצל יוסי כהן ממוסך עטרה. המוסך בבאר שבע. יוסי הוא מומחה לרנו ולי אישית הוא מאוד עזר דרך הפורום. (אני מהמרכז) בכל מקרה עבור הטיפול הזה אין צורך במוסך שמתמחה ברנו. רק תקפיד על חלפים מקוריים במיוחד פילטר שמן ופלאגים.

פילטר שמן מקורי - 40 ש"ח

4 פלאגים מקורי - באיזור 140 ש"ח.

מחירים כוללים מע"מ.

פורסם
שלום, ברשותי הרכב בכותרת, אמור לעבור טיפול בקרוב אחרי טיפול טיימינג שבוצע בשנה שעברה.

החלפים שנמסר לי שיש להחליף ע"פ המוסך: פלגים, מסנן אוויר, מסנן מזגן, מסנן דלק, נוזל בלמים, נוזל קירור.

העלות שנמסרה לי על פי המוסך 1723 ש"ח.

האם העלות הגיונית ? אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים באיזור ב"ש

אין טיפול כזה למגאן 2 כי הטיפולים הם כל 30000 ק"מ

פורסם

הטיפול כפי שאתה מתאר אותו זה וכמו שתיארו לי אותו בקרסו 120000

לאחר שגיליתי את מחיר החלקים

וראיתי המדריך הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398552

לשלם על כאלה שטויות 1850 שקל( קרסו) או 1700 במקרה שלך מיותר לגמרי אין פה שום מיומנות מיוחד ואין צורך במורשה לדעתי .

• תוכן חדש...