Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי יאריס TS 2003,ברכב כרגע אין פאנל אלא מערכת מקורית של הרכב ( יש אפשרות להכניס CD ),מאחורה זוג רמקולים נטולי חברה לדעתי 6X9.

מעריך שיש רמקולים מקוריים עדיין מקדימה.

אני רוצה להתחדש במערכת ,לא חי את העולם הזה ולכן התקציב שהחלטתי להעמיד לטובת העניין הוא מוגבל במונחים של החברים פה.

התקציב שלי ברוטו עומד על 1500 שקל להכל.

באמת שאין לי מושג ממה להתחיל ,מה אפשר ומומלץ לקנות יד שנייה,מה נכנס ביאריס,וכו'.

זקוק להכוונה בסיסית של מה כדאי לקנות יד 2 ,מה חדש.

אילו רכיבים בגדול כדאי לחפש במחיר הזה,כמה להשאיר להתקנה טובה וכו'.

אם אפשר לפרט על רכיבים ספציפים ,אשמח.

תודה מראש,

לירון

פורסם

1,500 זה תקציב מאוד בעייתי.

הרדיו המקורי לא רע בשביל לשמוע רדיו וגם מספיק טוב לחיבור מגבר באמצעות מנחת. אין מה להשקיע רק ברמקולים ללא הוספת מגבר. לחילופין, בתא שמתחת הרדיו המקורי ניתן להתקין מכשיר אפטרמרקט אבל לא כולם מתאימים. צריך פאנל דק יחסית ולבדוק את זה טרם הרכישה.

אם אתה הולך על אופציית המנחת רכוש כזה עם מנגנון ביטול רעשי DC (במילים אחרות לא את המנחת הזול ביותר). לפחות אצלי הייתה בעייה של DC שמנחת פשוט לא פתר.

הרמקולים המקוריים בדלת הם במידה 5.25". ניתן לייצר טבעות הגבהה בגובה מקסימלי של 28 או 24 מ"מ (אני לא זוכר, כדאי להתחיל מ 28 ולקצץ במידת הצורך) וגם אז יוכל להיכנס רמקול בעומק מקסימלי של 6 ס"מ, וזה לצערך מוריד 98% מהיצע הרמקולים במידה הזו.

בדשבורד יושבים רמקולים 4" כאשר בקלות ניתן להתקין שם איזה טוויטר שאתה רוצה במקומם.

את התקציב הייתי מחלק כך:

300 ש"ח להתקנה (אני בספק אם תמצא התקנה זולה יותר).

150 ש"ח למנחת.

500 ש"ח למגבר 4 ערוצים פשוט.

500-800 ש"ח לרמקולים קדמיים (מורל טמפו ב 500 או מורל דוטק ב 800 יהיו בחירה מצויינת ויתאימו בעומק).

כשיהיה לך תקציב נוסף תחליף את הרדיו המקורי, תוסיף בידוד בדלתות הקדמיות וסאב. ישנה את המערכת פלאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר-קודם כל תודה

דבר שני,מה זה מנחת?:oops:

כל הרכיבים שהמלצת פה ,התכוונת לקנייה מחנות או משומשים?

יש לך המלצות גם לדגם של מנחת ומגבר?

פורסם

תודה.

הרדיו דיסק המקורי אומנם עובד מצוין אבל מדי פעם הוא לא מצליח לקרא דיסקים ופשוט יורק אותם החוצה.אין עם זה בעיה ,השאלה היא האם זה סימן שחייו עומדים להיגמר או תופעה ידועה?

פורסם

בקתציב המוגבל שלו אין לו את הפריוילגיה הזו. למי שמעוניין לקבל שיפור קל סט שני חלקים יספיק בהחלט, בטח ביחס לרמקולים המקוריים והמזעזעים.

לגבי הרדיו, אין מדובר בתקלה ידועה, זה פשוט עניין של בלאי. כל רדיו ישן מתעייף באיזשהו שלב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...