Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטיב ג׳ובס הלך לעולמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב, פשוט עצוב.

"If you haven't found it yet, keep looking. Don't settle. As with all matters of the heart, you'll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on."

אני מקווה שהוא מצא מנוחה במקום אחר, טוב ושקט.

תמונות מעניינות לאורך השנים מהאתר של MSNBC:

http://www.msnbc.msn.com/id/44774778/displaymode/1247/?beginSlide=1

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

סטיב ג'ובס היה גאון שידע לחבר פריטי טכנולוגיה קיימת למשהו חדש ומהפכני.

אני עדיין זוכר איך התבוננתי בתדהמה במצגת של האייפון הראשון והייתי משוכנע שמדובר בפריט מדע דמיוני שאולי יפעל בעתיד הרחוק.

דיי ברור שאם ג'ובס לא היה עושה את פריצת הדרך - אז מישהו אחר היה מגיע למוצר דומה במוקדם או במאוחר.

ג'ובס היה זה שהשכיל להצביע על הכיוון ולזכות בתהילה ובמובן הזה שמו יחיה עוד הרבה שנים וינציח את פועלו של האיש.

אך סמלי הדבר שיומיים אחרי ההצגה הכושלת בעיר בה הוצג האייפון 4S, האיש נפטר ובכך הוא מסמל (אולי) את סופה של תקופה שבה אפל שלטה בשוק המכשירים הנחשקים.

פורסם

יהיה זכרו ברוך!

אדם גאון שידע גם לא רק להשכיל לשלב טכונלויגיות וליצור אותן אלא גם ידע להציג אותן בצורה מדהימה.

פורסם

לא להאמין, איך הוא ידע לפרוש בדיוק בזמן הנכון.

אפל תמיד הייתה חשובה לו ואני מניח שהוא ידע שאם הוא יישאר מנכ"ל ודבר כזה יקרה, זה יכל לגרום לקריסה של אפל בוול סטריט.

כ"כ הרבה קראתי עליו, עוד כשהייתי נער והידיעה המצערת בבוקר, גרמה לי לפתוח את הבוקר על צד שמאל.

אחד האנשים היותר שנויים במחלוקת לגבי התנהגות ויחס לעובדים, אך יחד עם זאת, אחד האנשים שתרמו הכי הרבה לעולמנו.

R.I.P

פורסם

איש גדול, גאון... שינה את העולם ואת הצורה שאנחנו תופסים אותו.

אין ספק שזה יום עצוב ואנחנו הפסדנו בן אדם גדול שהלך בטרם עת.

R.I.P

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...