Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצירת פתע, האצה פתאומית, פאקינג משאית. יש ארגז, הדלת האחורית גבוהה מספיק לעצוק את הרכב, אני בטוח שהוא מעוגן בדרך כל שהיא.

אם כבר להתלונן על איך לא לגרור רכב אז צריך תמונה כזאת:

n1000733012_30200692_3679.jpg

haters will hate

פורסם

עכשיו לזה אני קורא לא הגיוני! זה באמת מסוכן,

הבחור עם המשאית לדעתי שום דבר לא פסול שם, אפשר להגיד 1001 ועם ועם ועם, אבל טנדר מיצובישי באמת הגזים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בהתחלה חשבתי שהתמונה הזו מאיזה מדינת עולם שלישי, אבל לפי ה"שמור מרחק" על הניסאן סאני הבנתי שזה מפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מזהה את הדפיקה על הבגאז' והמדבקה המקולפת על הפגוש מקילומטרים!

זו הלאנוס שלי!!! (לשעבר)

אני גם זוכר שהמספר שלה נגמר ב 23, אז בכלל :-D

פורסם
בהתחלה חשבתי שהתמונה הזו מאיזה מדינת עולם שלישי, אבל לפי ה"שמור מרחק" על הניסאן סאני הבנתי שזה מפה.

אני צילמתי ומן הסתם זה האוטו שלי :) צולם בבת-ים.

haters will hate

פורסם
מבחינה חוקית בכלל מותר לגרור רכב ככה ולא בנגרר/משאית גרירה?

בתמונה הנ"ל אין שום גרירה.

גורר צריך רשיונות מיוחדים. במקרה הנ"ל אין הבדל אם הוא נושא על גבי המשאית, ארון, מסוק או מכונית. בכל מקרה הוא חייב לעגן את המטען כראוי.

גמח"ט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מקווה שמישהו דיווח על הפושע מסכן חיים הזה למשטרה, ועצרו אותו בדרך.

ואם לא, הלוואי שהרכב יפול עליו וירסק לו את הצורה.

לא היתי מרחיק לכת עד כדי כיסוח,עונש חינוכי מרתיע היה מספק.

לא היתי מתבייש לדווח למשטרה על זה,אבל הם היו מתלבשים עלי על שדיברתי בסלולרי ולא עליו.

פורסם

אם אנחנו כבר בענייני מצחיק ועצוב, צולם בתל השומר ע"י חבר שלי, הרנו היא זו שנכנסה מאוחר יותר, כן היה לו הרבה מקום בצד ימין.

img20111006092445.jpg

איך מגיעים למצב הזה בכלל? זה לא ברור שאם אתה לא יכול לפתוח את הדלת כנראה שמשהו פה לא בסדר? (הנהג יצא מדלת הנוסע)

• תוכן חדש...