Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

המחיר שציינת אינו הגיוני, אשמח לקבל פרטים נוספים בהודעה פרטית (מס' רישוי+מרכז שירות מטפל).

המחיר של בולם כזה אצלנו לצרכן (בהנחה שאנו מדברים על הדגם הנכון, גולף 5...) הינו 440 ₪ + מע"מ ליחידה.

סבירות נמוכה שניתן להשיג חלק מקורי פולקסווגן בעלות נמוכה יותר.

נוסף על כך במרכזי שירות של צ'מפיון ניתנת אחריות של שנתיים ללא הגבלת ק"מ.

יום טוב,

אורית ברכה

שירות צ'מפיון מוטורס

אורית, ביררתי שוב עם החבר רק כדי להיות בטוח שלא נעשה עוול מספרי, והוא טוען בתוקף שהוא לא התבלבל - במוסך המרכזי של צ'מפיון נאמר לו במפורש שהחלפת כל בוכנה עולה בסביבות ה 1000 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה ושבכל מקרה צריך להחליף את שתיהן. אז בערך 1000 שקל פלוס מע"מ ופלוס שעת עבודה של 250-300 שקל/יורו/ליש"ט (לפעמים זה באמת נראה כאילו החישוב נעשה במטבע זר), יוצא כמעט 3000 שקל.

זו פשוט תקלה מטופשת שמתומחרת בלא פרופורציות. לצערנו, אופייני לVAG.

פורסם

אין עבודה. זה לדחוף את הבוכנה למקום.

בזמנו החלפתי כאלה בסיטרואן קסארה - שתי הבוכנות היו גמורות וקניתי את הבוכנות ב-100 ש"ח בפירוק. חבר הרכיב לי אותן ובזה הסתיימה ה"סאגה". אפילו לא טרחתי לברר אצל היבואן כמה זה ייעלה כי אין סיכוי שזה היה יוצא כ"כ זול.

פורסם

לא כדאי לקנות את הבולמים האלו מפירוק, גם אם המחיר הוא 20 שקל.

מדובר בחלק בעל אורח חיים מוגבל, ובולמים מפירוק יהיו בלויים וחלשים במידה זו או אחרת.

פורסם
אורית, ביררתי שוב עם החבר רק כדי להיות בטוח שלא נעשה עוול מספרי, והוא טוען בתוקף שהוא לא התבלבל - במוסך המרכזי של צ'מפיון נאמר לו במפורש שהחלפת כל בוכנה עולה בסביבות ה 1000 ש"ח לפני מע"מ ולפני עבודה ושבכל מקרה צריך להחליף את שתיהן. אז בערך 1000 שקל פלוס מע"מ ופלוס שעת עבודה של 250-300 שקל/יורו/ליש"ט (לפעמים זה באמת נראה כאילו החישוב נעשה במטבע זר), יוצא כמעט 3000 שקל.

זו פשוט תקלה מטופשת שמתומחרת בלא פרופורציות. לצערנו, אופייני לVAG.

תשמ'ע, נראה לי שיש קצר בתקשורת בינך לבין חברך. אולי קיבלת הצעת מחיר להחלפת בולמי זעזועים ?

אם חברך לא קיבל הצעת מחיר כתובה שחור על גבי לבן נראה לי שכול הדיון הזה מיותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין עבודה. זה לדחוף את הבוכנה למקום.

בזמנו החלפתי כאלה בסיטרואן קסארה - שתי הבוכנות היו גמורות וקניתי את הבוכנות ב-100 ש"ח בפירוק. חבר הרכיב לי אותן ובזה הסתיימה ה"סאגה". אפילו לא טרחתי לברר אצל היבואן כמה זה ייעלה כי אין סיכוי שזה היה יוצא כ"כ זול.

אם אני זוכר נכון, זוג בוכנות דומות עלו לי משהו כמו 200-250 ש"ח אצל ג'אן. במחירים כאלו לא שווה נבלות מפירוק ולא שווה להזמין מאיביי ולהתווכח עם המוכס שזה לא חלק בטיחותי שצריך אישור אישי של שר התחבורה.

הולכים, קונים, מחליפים בדקה (אלא אם כן אתם עובדים לפי שעתון יצרן ואז כנראה זה שעתיים עבודה...)

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה ,שלך את חבר שלך אליי ואני פותר לו את זה בשתי דקות ללא חיוב עבור "עבודה " .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני מאוד שמח שצ'מפיון התחילו להגיב בעקביות בפורום.

אני מקווה ששאר החברות יעזו ויפתחו משתמש עם לוגו החברה ויגיבו כאן ללא בושה.

אורית - ישר כח

Golf 2008 MK5

פורסם
לא כדאי לקנות את הבולמים האלו מפירוק, גם אם המחיר הוא 20 שקל.

מדובר בחלק בעל אורח חיים מוגבל, ובולמים מפירוק יהיו בלויים וחלשים במידה זו או אחרת.

אתה הרי רואה מול עיניך את החלק שאתה מרכיב...

ברור שהוא לא יהיה חזק כמו חלק חדש - אבל אתה יכול בהחלט לראות אם יש לו עוד "בשר" או שימיו ספורים.

ואגב, גם הפרש של 150 ש"ח, הוא הפרש. יש דברים אחרים לעשות עם הכסף :wink:

(אגב, הבולמים ההם מפירוק, עובדים עד היום - ועברו כבר מעל 4 שנים...)

פורסם

צ'מפיון ידועים במחירי המיוחדים שלהם, לפני כמה שנים אבי עוד היה פראייר ומטפל באודי שלו אצלהם, פעם אחת משאבת הנעילה מרכזית נדפקה ורצינו להחליף אותה, הליצנים מצ'מפיון רצו 12000 ש"ח על המשאבה לא כולל הרכבה.

מיותר לציין שהמשאבה לא הוחלפה ולאחר תיקון מאוד קטן של הלחמה בכרטיס היא חזרה לעבוד.

בשלוש שנים האחרונות לא דרכה כף רגלו של אבי בצ'מפיון, הטיפולים נעשים אצל רון ואם יש צורך בחלק מסויים אני מזמין מחו"ל.

אז לכל הספונסרים והמגיבים מטעם צ'מפיון, לפני שאתם מגיבים פה תעשו חשבון נפש עם עצמכם ועם מדיניות התמחור שלכם, החלקים שלכם לא עשויים מזהב והם לא שונים מחלקים של סיטרואן פיגו' ושאר האירופאיות.

על מחירי המכוניות אין בכלל מה לדבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

העניין תוקן וסודר אצל רון במקסימום שירות אדיב ובעלות הגיונית שהיא שבריר ממה שהיה אמור לעלות בצ'מפיון. החבר בעל הרכב מאוד התרשם וזו תזכורת טובה לכמה חשוב שישנן אלטרנטיבות שפויות לטיפולי רכב, חוץ מהמוסכים המורשים.

• ספונסר פורום
פורסם

תודה רבה .

אני מקווה שהחבר שלך ימשיך לטפל אצלנו ברכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קומדיה של טעויות. אם הנציגה הרישמית של צ'מפיון אומרת שהחלק עולה 440 שקל עבור חלק מקורי כולל שנתיים אחריות איך ההוא הגיע ל-3,000 שקלים?! במוסכי יבואנים המחירים לרוב יהיה גבוהים יותר וזה הגיוני אבל נראה לי שמישהו פה מגזים או לא הבין. או שבמוסך לא הבינו על מה הוא שואל או שהוא לא ידע להסביר (אולי אמר להם בולם לתא מטען אחורי והם שמעו בולם אחורי) ונתנו לו בטעות מחיר לבולמי זעזועים או שהיה טלפון שבור בין שני החברים. בכל מקרה מי שחוסך על חלקים לא מקוריים ועוד מפירוקיות שיהיה לו לבריאות. זה חלק שמתבלה מהר וביונדאי של אשתי כבר החלפנו את זה פחות משנה לרכב.

פורסם

לא קומדיה ולא טעויות. המחיר הרשמי שלהם הוא באמת 440 לכל בולם, אבל במוסך אמרו לו כלאחר יד טווח מחירים אפילו יותר מופרך מהמחיר המופרך גם ככה של המחירון ורצו שקודם יכניס את האוטו לתיקון (עבודה של דקה וחצי בלחץ) ושאח"כ כבר יראה כמה זה עלה, מתוך הנחה שכל בעלי הגולף הם גרושות מסביון עם ויזה פלטינום.. אבל הנקודה היא לא אם זה 1500 או 2000 או 3000, אלא שגם בדברים כל כך קטנים כמו הבולמים האלה, צ'מפיון גובים מחירים שערורייתיים על החלקים עצמם ואז עוד מוסיפים לזה 17 אחוז מעמ ו כמה מאות שקלים לשעת עבודה. כולה מדובר בבולמים לבגאז', לא טיימינג ל A8..

• תוכן חדש...