Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אני אגיב אחד אחד:

1. רוני, אשמח אם תיתן שוב את המבחן.

2. ל ZIZI: הTT למרות שמה אינה רודסטר: היא מכונית שתוכננה כקופה ואחר כך פתחו לה את הגג, עם כל משמעות החיזוקים והפגיעה בהתנהגות.

גם אין לה הנעה אחורית וגם עיצובה, לדעתי, פגום משהו. אפשר לאהוב או לשנוא את עיצוב הTT קופה, אבל הוא בכל מקרה עיצוב מיוחד עם שורשים שלדעתי נמצאים עוד בחיפושית המקורית.

ברודסטר לקחו את העיצוב המעוגל והמיוחד וקטעו אותו.

3. אני שמח שמצאתי מישהו כמו יניב שמכיר טוב את המיאטה וגם נהג בSLK. אני אקח לתשומת ליבי את הערותייך.

4.ל redroze : ה307CC וה328 הן בהחלט מכוניות שהלוואי שהייתי יכול להרשות לעצמי כשיהיו לי ילדים ואני אזדקק למושב אחורי. כרגע אין לי צורך.

אגב ילדים: עלות ילד בגיל גן ("אחזקה חודשית" כולל גן, מטפלת, חיתולים ביטוח וטסט :lol: ) מגיעה היום לכ5000 ש"ח בחודש. מי שיש לו שני ילדים וגם יכול להרשות לעצמו מכוניות כאלה הוא באמת בר מזל.

אגב, האם בתור מנהל מועדון אופל ישראל פנית ליוחאי שנער, מנהל מותג GM בUMI ? מבין מנהלי שיווק הרכב שאני מכיר, הוא היחיד שהיה כתב רכב והגיע מכיוון אהבת הרכב ולא מכיוון השיווק. אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

5. מי ששואל כמה עולה ביטוח לבוקסטר, כניראה שהיא יקרה מידי בשבילו.

בכל מקרה, אף אחד מהביטוחים הישירים (ו90% מהסוכנים) לא מוכן לגעת במכוניות פתוחות.

6. כספר - מה רע בג'נטים? אני אוהב אותם וגם האחיזה מספקת אותי. הזנב נזרק בדיוק מתי שאני צופה שייזרק. לגבי גג קשיח - אני נוסע הרבה עם גג פתוח. האם כל פעם שארצה לפתוח אותו אצטרך לחזור הביתה, לפרק את ההגג ולהעלות אותו הביתה?

7. לגבי הS2000 , אני אחפש אולי הזדמנות לעשות סיבוב. אני מפחד גם ממנוע מסובך לטיפול.

8. לגבי הבוקסטר - גדול עלי מבחינת מחשבה אפילו להחזיק פורשה בארץ. אני מניח שהטיפולים והחלפים שלהם הם במחירים מטורפים. נכוויתי פעם עם אופנוע שהיה רק מוסך אחד בארץ שידע לטפל בו.

חווית התלות במונופול היא חוויה שאני לא מאחל לאף אחד פה.

9. עידן- נכון, הסיבוב בMR2 היה קצר ואפילו לא הספקתי להתרגל לגיר החצי אוטומטי.

לסיכום, אני אשאר עם המיאטה עד שאעשה סיבוב על SLK.

אם אסע עוד שבועיים לארה"ב, אבדוק את האפשרות לשכור כזו.

פורסם

עזוב הכל, קנה בוקסטר. יש סיכוי טוב שתוכל למצוא 2.7 שנת 2000 במחיר הזה, או 3.2 שנת 99. שום דבר, שום דבר לא נוגע בבוקסטר (ואני אומר את זה מנסיון).

השאלה היא רק אם תמצא אקזמפלר. לא הייתי מוטרד במיוחד לגבי הביטוח, אגב (ולא כי לא אני משלם :D ).

אם אתה משתמש ב"חיים רק פעם אחת" בתור רציונאל, אין כמו רכישת פורשה בשביל להמחיש את הנקודה שלך...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רוני, תודה.

איך שהזמן רץ, כבר עברו שנתיים, לא פלא שלא זכרתי שהגבתי... אני מניח שמאז כבר עשית עוד מבחנים.

רועי – טוב לראות אותך פה (או שבעצם אני נעדרתי מפה?) – גם אם מחיר הביטוח לבוקסטר הוא סביר, עדיין, כמו שכתבתי מה שמטריד אותי זה הטיפולים.

אם אתה יודע משהו אחר, אני אשמח אם תיידע אותי.

חוץ מזה, יש לי בעיות קשות עם להעמיד בוקסטר ברחוב. במיאטה גנבו לי את הכיסוי 5 פעמים בחצי שנה האחרונה (עד השבועיים האחרונים – התחלתי לנעול את הכיסוי). יכול להיות שבמקרה של המיאטה מורידים את הכיסוי ומתאכזבים לראות שזו מזדה. במקרה של פורשה, מי שהוריד את הכיסוי – למה שלא יעשה איזה חתך בגג, זה מגיע למי שמחזיק כזה אוטו, לא?

אני לפחות, לא ראיתי פורשה שעומדת ברחוב באופן קבוע.

לגבי איכויותיה הדינמיות של הבוקסטר, אין ספק – היא אחד הרודסטרים הטובים בעולם אם לא הטובה שבהם.

אם יזדמן לי לעשות רילוקיישן לאיפשהו זאת אפשרות.

כניראה שתהייה לי נסיעת עבודה לפלורידה עוד שבועיים.

בזמן הפנוי אני מתכוון לשכור SLK בשביל לבחון אותה, בוקסטר בשביל הכיף ואם ישארו לי 600 דולר פנויים – SL500 , בשביל להגשים חלום (כן רועי, אני יודע שאתה טוען שזו מכונית לפלצנים ולא מכונית ספורט – אני צריך לבדוק את זה בעצמי).

פורסם

תגיד לי איתן, אתה השתגעתי?

להחליף רודסטר לנהיגה ברודסטר אוונטה?!

ה-SLK היא, או לפחות היתה במקור, אוטומטית בלבד.

אז מה זה בדיוק בה להגיד לנו לגבי ייעודה כמכונית נהיגה?

עכשיו תעשה הצלבת גלגלים לבד פעמיים ובזמן הזה תחשוב טוב טוב על מה ששאלת.

ואל תשכח לשלוח הודעה פרטית לפני שאתה מפרסם הודעת מכירה. 8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב, יש משהו שמטה את הכף לטובת לא להחליף:

אין לי עדויות על אמינות של SLK בישראל, אבל השתמשתי בקישור שמישהו נתן לWhat Car כדי לדלות קצת פרטים.

שימו לב לקישור הבא:

http://www.whatcar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?DL=0&RT=186790

נקודות עיקריות לגבי אמינות של SLK:

עלויות אחזקה גבוהות (וזה עוד באנגליה שבה SLK היא מכונית נפוצה למדי), ליקויי אמינות בעיקר במתלים ובחשמל, כשלים בתיבות הילוכים (בעיקר באוטומטיות), בעייה בסנסורים שאחראים על הגג המתקפל (האמת שחשבתי שזה קורה רק ב206CC).

זאת בנוסף למשפט שמתייחס לתכונות הדינמיות: A cruiser not a bruiser - כלומר, מכונית לשיוט, לא להפגנת שרירים.

וסתם לידע כללי, לא שחשבתי בכיוון, כמה מילים על אמינות של בוקסטר:

http://www.whatcar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?DL=0&RT=186384

בעיות בטיפטרוניק (לדעתי בישראל, מתרחש חילול הקודש ורובן אוטומטיות), בעיות במערכת קירור (וזה באנגליה!!!! איך ריבונו של עולם יורדים לאילת עם רכב כזה?).

לסיכום, מדובר בשתי מכוניות שגם אם יש את הכסף לקנות אותן, צריך לשמור הרבה כסף בצד לאחזקה.

הן בטח לא מיועדות למישהו ששואל על צריכת הדלק, כמו ששאלו בפורום הרודסטרים:

http://www.roadster.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=221&sid=0be2833a3533db983fd386b3ffdf35d2

כמו שאמרו חז"ל (או שמישהו אחר?): "אם אתה שואל כמה זה עולה, זה יקר מידי בשבילך".

אני עדיין חושק לנסות את הSLK ואני אשכור כזו בחו"ל, אבל היא תהיה כמו בחורה שרוצים לבלות איתה לילה אחד בשביל לסמן V ביומן, לא בחורה שרוצים להתחתן איתה.

הS2000 לא מופיעה באתר הזה, אבל אם מישהו רוצה שוב חיזוק לגבי האמינות המופלגת של המיאטה, אז הנה:

http://www.whatcar.co.uk/RoadTest_Summary.asp?DL=0&RT=187622

מה שמצחיק זה, שכעוד התלבטתי לגבי קניית המיאטה, ביקשתי מחבר שהוא חבר של בעל מוסך מורשה מזדה ברמת השרון, לשאול את דעתו של בעל המוסך.

בעל המוסך אמר "שיקנה MX5 רק אם הוא מספיק עשיר לטיפולים".

מזל שלא שמעתי בדעתו - הוא טעה בגדול.

ושוב, תודה לכל העונים ולמי שהיתה סבלנות לקרוא את הגיגי עד הסוף, יש לכם אחלה פורום.

פורסם

אממ אני זה ששאלתי בפורום של רודסטר על הבוקסר וקניראה שאתה צודק צריך להיות אם הרבה כסף כדיי להחזיק בוקסר...

:x

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם
אממ אני זה ששאלתי בפורום של רודסטר על הבוקסר וקניראה שאתה צודק צריך להיות אם הרבה כסף כדיי להחזיק בוקסר...

:x

אני חושב שמי שטועה פעם אחת וכותב בוקסר, זה עוד סביר, אבל מי שטועה פעמיים כבר צריך לחשוב מה לא בסדר אצלו, ומה שבטוח, בוקסטר לא מתאימה לו (אולי כלב בוקסר :p )

ולאיתן - אל תשכח שאצלך האוטו בקושי נוסע, כך שהסטטיסטיקה לטובתך בנושא האמינות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...