Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חובה - נהג צעיר וחדש

nika1320
שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני בן 18, הוצאתי רישיון לפני 5 חודשים.

אני לא נוהג ברכב הרבה.

לאמא ואבא שלי יש ביטוח חובה+מקיף על האוטו.

האם אני יכול לנהוג באוטו בזמן שאין "ביטוח חובה-צעיר"

אני לא נוסע ברדיוס של מעל ל5 ק"מ מהבית, נוסע בעיר ובסביבתה, לא יוצא לכביש המהיר או לדרך בין עירונית אחרת.

ביררתי כמה יעלה לי ביטוח חובה וזה תוספת של 2000 ש"ח וזה מיותר אני נוסע אולי פעם בשבוע ולא שווה לי לבטח.

קיצור אם שוטר עוצר אותי, ואני מראה לו את תעודת הביטוח של אבא שלי, אני אקבל קנס/שלילה?

קראתי מלא פה בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית.

אני נוהג מאוד זהיר, לא מתפרע על הכביש כך שאין פחד מנזי גוף או רכוש לנהגים אחרים.

האוטו שלנו זה דייהו לאנס 2001 1500 סמ"ק..אם אני אבטח זה רק צד ג' כדי שלא יצא מצב שאני אפגע ביגואר ואשלם 400 אלף ש"ח חחח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עליך לעשות ביטוח חובה לנהג צעיר יש גם חברות שנותנות כיסוי עבור נסיעה פעם בשבוע.

לא הייתי מסתכן בכך ועושה ביטוח חובה מלא.

כנ"ל לגבי ביטוח הרכוש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך זה המשטרה, מספיק שאתה בטעות, לא שם לב שניה אחת לכביש, חס וחלילה נתקע במשהו או מישהו לא עלינו, זה יעלה לך הרבה הרבה הרבה יותר מ2000 שקל בשנה.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא מבינים שאני על הכביש גג שעתיים בשבוע? אין לי טעם לשלם בשביל זה 2000 ש"ח.. לא שאלתי מה יקרה אם אני אדרוס מישהו חס וחלילה, שאלתי אם זה חוקי לנסוע עם ביטוח חובה של מבוגר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נוסע שעתיים בשבוע, תעשה ביטוח לנהג חדש שמכסה נסיעות כאלה, אמור לעלות 50-70 ש"ח לכל פעם.

אתה לא קולט - זה לא משנה, חוקי או לא חוקי.

השוטר לא יבדוק, מי מורשה לנהוג ברכב ע"י הביטוח.

אבל אם בשעתיים האלה תעשה תאונה - תשלם את כל הנזק מסיכך, על שני הרכבים.

ואם תעשה תאונה עם נפגעים, תשלם על שני רכבים ועל כל מה שצריך לאנשים שיפגעו (אמבולנס, אשפוז\שיקום ועוד עשרות דברים אחרים).

ובקשר לשעתיים בשבוע, מכיר חוקי מרפי?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה נוסע שעתיים בשבוע, תעשה ביטוח לנהג חדש שמכסה נסיעות כאלה, אמור לעלות 50-70 ש"ח לכל פעם.

אתה לא קולט - זה לא משנה, חוקי או לא חוקי.

השוטר לא יבדוק, מי מורשה לנהוג ברכב ע"י הביטוח.

אבל אם בשעתיים האלה תעשה תאונה - תשלם את כל הנזק מסיכך, על שני הרכבים.

ואם תעשה תאונה עם נפגעים, תשלם על שני רכבים ועל כל מה שצריך לאנשים שיפגעו (אמבולנס, אשפוז\שיקום ועוד עשרות דברים אחרים).

ובקשר לשעתיים בשבוע, מכיר חוקי מרפי?

לא חכם במיוחד.... אם אני אבזבז בחודש נגיד 50 ש"ח לכל פעם זה יוצא 4 פעמים, 200 ש"ח בחודש.....כפול 12 חודשים זה יוצא 2400 ש"ח....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תעשה משהו חכם - תבקש מההורים,שיבררו ,כמה תעלה תוספת לנהג חדש בביטוח הקיים, גם גלובלית לשנה, וגם מחיר לחד פעמי.

במקביל תספור, כמה פעמים בשנה אתה באמת נוהג ברכב.

תבחרו בסוף את מה שמתאים/משתלם יותר.

והכי חכם שתעשה - על תיסע ברכב אפילו מטר אחד ללא שני הביטוחים שמכסים אותך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשם מה פתחת את השרשור בחור חכם??

נסיעה ללא ביטוח , וזאת תהיה הנסיעה שלך עם ביטוח החובה של אביך, עלולה לעלות לך יקר ביותר, ש 2000 ש"ח יהפכו להיות 2000000 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשם מה פתחת את השרשור בחור חכם??

נסיעה ללא ביטוח , וזאת תהיה הנסיעה שלך עם ביטוח החובה של אביך, עלולה לעלות לך יקר ביותר, ש 2000 ש"ח יהפכו להיות 2000000 ש"ח

הבנתי שאם אני עושה תאונה אז אני אוכל אותה, אבל קראתי מקודם , פה בפורום! שביטוח חובה על רכב חל על כל הנהגים שלא כמו ביטוח מקיף..

תודה בכל מקרה.

ולא שאלתי "אם אני עושה תאונה מה קורה" שאלתי אם עוצר אותי שוטר מה קורה... עם כל הכבוד שיש פה אנשים יותר מבוגרים ממני אתם לא ממש עניתם לי על השאאלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובת ביטוח חובה חלה על כל נהג. הפוליסה עצמה עשויה להיות מוגבלת לנהגים העמודים בקריטריונים מסויימים, או אפילו למספר אנשים לפי שם. לכן חובה עליך לודא לפני שאתה מניע את הרכב כי ביטוח החובה מכסה נהיגה על ידך. אם תגרום למישהו נכות אתה עלול להגיע למצב שבו יהיה עליך לשלם לו פיצויים משך כל ימי חייו.

לגבי ביטוח צד ג' או ביטוח מקיף - כאן לא מדובר בחובה, אבל בעניין חשוב מאוד. אם תגרום נזק לרכב אחר אתה עשוי להתבע בסכומים שאינך מדמיין - בהתאם לעלות תיקון אותו רכב. תשרוט פגוש של גרוטה - יהיה מדובר בסכום קטן, אבל אם תגרום נזק משמעותי לרכב יקר יכול להיות מדובר על מאות אלפי ש"ח. לא בדיוק מה שתרצה לשלם.

לגבי ביטוח מקיף - כאן כבר מדובר על השיקול האישי שלך, ואיזה סיכון אתה מוכן לקחת על עצמך. אם ערך הרכב נמוך מהסיכון שאתה נוטל על עצמך תוכל לוותר על המקיף ולהסתפק בביטוח צד' ג', אבל עליך לדעת שכל נזק שיגרם לרכבך יהיה על חשבונך. לשיקולך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובת ביטוח חובה חלה על כל נהג. הפוליסה עצמה עשויה להיות מוגבלת לנהגים העמודים בקריטריונים מסויימים, או אפילו למספר אנשים לפי שם. לכן חובה עליך לודא לפני שאתה מניע את הרכב כי ביטוח החובה מכסה נהיגה על ידך. אם תגרום למישהו נכות אתה עלול להגיע למצב שבו יהיה עליך לשלם לו פיצויים משך כל ימי חייו.

לגבי ביטוח צד ג' או ביטוח מקיף - כאן לא מדובר בחובה, אבל בעניין חשוב מאוד. אם תגרום נזק לרכב אחר אתה עשוי להתבע בסכומים שאינך מדמיין - בהתאם לעלות תיקון אותו רכב. תשרוט פגוש של גרוטה - יהיה מדובר בסכום קטן, אבל אם תגרום נזק משמעותי לרכב יקר יכול להיות מדובר על מאות אלפי ש"ח. לא בדיוק מה שתרצה לשלם.

לגבי ביטוח מקיף - כאן כבר מדובר על השיקול האישי שלך, ואיזה סיכון אתה מוכן לקחת על עצמך. אם ערך הרכב נמוך מהסיכון שאתה נוטל על עצמך תוכל לוותר על המקיף ולהסתפק בביטוח צד' ג', אבל עליך לדעת שכל נזק שיגרם לרכבך יהיה על חשבונך. לשיקולך.

ביטוח מקיף אני יכול לוותר כי האוטו שלנו לא שווה יותר מ10 אלף ש"ח.

אמרו לי שצריך להוסיף לביטוח של ההורים עוד 2000 ש"ח כדי לבטח את עצמי בחובה..ועוד אני מאמין לפחות 1000-1500 ש"ח לצד ג'..

האם זה הגיוני? לאיזה ביטוח אתם ממליצים לפנות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיוני מאוד. כאשר חידשתי את ביטוח הרכב שלי לאחרונה ההפרש בין ביטוח חובה לנהגים ותיקים (מעל גיל 50) לבין ביטוח שכולל גם נהגים דשים וצעירים עמד על למעלה מ-2,000 ש"ח. ההפרש למקיף עמד על כ-3,000 נוספים. בסופו של דבר לא ביטחתי את הרכב שלי לנהיגה של הבנים, הם נוהגים בינתיים על רכב הליסינג של אשתי שתנאי השימוש בו מכסים אותם.

מבחינת חברת ביטוח אני לא יכול להמליץ לך, כיון שהצעות הביטוח הן אינדיבידואליות ותלויות בהרבה מאוד גורמים. נסה לפנות למספר סוכנים ולקבל מספר הצעות.

עם זאת - במדיה ומדובר בהוספתך לביטוח קיים יתכן מאוד שכדאי להמתין עם סקר השוק עד התקרבות מועד חידוש הביטוח, שכן גם להפסקת ביטוח באמתע התקופה עולות להיות עלויות, מעין "קנס יציאה" המתבטא בצורת חישוב ההחזר הכספי בעת ביטול הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השאלה, אם עוצר אותך שוטר, אז לא יעשו לך כלום.

השוטר יבדוק שהביטוח חובה בתוקף, לא מעניין אותו אם אתה רשום בו או לא.

במקרה של תאונה עצמית (אם יש לרכב ביטוח מקיף), נגיד נכנסת בעץ, אתה תוכל להגיד

שאבא שלך זה שנהג ברכב ויהיה כיסוי.

אבל אם זאת תאונה שמעורב בה רכב אחר, או יותר גרוע, תאונה עם נפגעים - במקרה הזה אכלת אותה ובגדול. :|

הביטוח חובה לא יכסה אותך וגם לא המקיף או הצד ג' שאתה לא רשום בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...