Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש בפורום הזה לפני כמה ימים קיבלתי סאב משומש מחר ואין לי פרטים שלו ישמח עם תוכלו לעזור לי מה שאני יכול להגיד זה שהסאב הוא 1000W וזה 10\12 אינצ' הנה כמה תמונות תודה רבה לעוזרים IMG_0022.JPG

IMG_0023.JPG

IMG_0024.JPG

פורסם

לא מוכר לי, כנראה סתם חברת מדבקה. לא נראי רציני מידי, אבל מצד שני קיבלת אותו חינם אז מה רע?

לגבי ההספק אני יכול להגיד לך מעכשיו שהוא לא יספוג 1000 וואט, אולי חצי מיזה כן. שים אותו בתיבה אטומה 30 ליטר על 300 וואט ותראה מה הוא מסוגל לעשות :)

פורסם

אין לי בעיה להכניס אותו לאוטו לראות מה הוא שווה הבעיה שאני לא רוצה לשרוף אותו

הסאב הוא חברת PYLE

לפי מה שאני מכיר זה אמור ליהיות 4 אום נכון

עכשיו לגבי RMS זה אמור ליהיות לא יותר מ150 200 או שאני מגזים?

פורסם

פייל.. במקרה הטוב הוא יוציא סאונד. זו חברה שמייצרת זבל בימינו. לא שווה שקל.

כן אמור לספוג 200 בכיף. רק אל תצפה למשהו יותר מממוצע מאוד.

פורסם

לא שמעתי אף פעם את הJBL הספציפי הזה.

אבל יש לי אחד כזה ואני יכול להגיד לך שהוא סאב חמוד, לא הכי מדויק שיש, אבל יספיק לך אם אתה מחפש להשלים קצת נמוכים בלי להפציץ את השכונה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

הסאב נראה חמוד מאוד מעניין מאוד איך הוא נישמע אבל יש בעיה אחת איתו אני מעדיף לחפש עוד קצת למרות שיש לי כבר תסאב הזה באוטו ואני ממש מרוצה ממנו איך אתה אומר "להפציץ תשכונה" אז אני לא מחפש להפציץ אני מחפש לשמוע חזק ובאיכות אז הסאב הזה אני ממש מרוצה ממנו באמת הוא מגיע עם תיבה אורגינל של JBL אטום כמו שצרך ונותן עבודה מצויינת

• תוכן חדש...