Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי איפשהו שהסיכוי להיקלע להתרסקות מטוס ולמות בתאונה קטן יותר מהסיכוי להיפגע מברק ומשום מה אני עדיין לא רואה אנשים מסתובבים עם קולטי ברקים לכל מקום שהם הולכים. התשובה לזה היא פשוטה, עלות מול תועלת. עלות של מצנחים ומערכת שתולשת את הגג של המטוס במקרה של התרסקות פלוס הנזק שיכול להיגרם ממערכת כזאת בהפעלה מעל איזור מיושב פלוס העובדה שלא בטוח שתשרוד את הצניחה (אם אתה לא יודע לתפעל מצנח) פלוס הוודאות שתמות כהגג יעוף ותיחשף לטמפ' וללחץ בגובה של טיסה מסחרית ממוצעת פשוט לא שווה בהתחשב בעלות פיתוח של מערכות בטיחות שפשוט יגרמו למטוס להישאר באוויר במקרה של תקלה והסבירות המאוד מאוד נמוכה של תקלה קריטית שתגרום למטוס לצנוח כמו אבן.

ובמילותיו של המ"מ שלי בקורס מ"כים: "להתלונן על דברים מבלי לתת רעיונות לפתרון סתם גורם לכם להיראות כמו חבורה של ילדים קטנים מפגרים וממורמרים, אז או שתתנו פתרון ריאלי, או שתסתמו ת'פה"

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל לדעת להעריך את ה"סטטיסטיקה" ששומרת עליך כשאתה טס בחברות מתוקנות אני לא מכיר תרופה יותר טובה מכמה חודשי/שנות עבודה באפריקה, בעבודה שדורשת לפחות 2 טיסות פנימיות ליום, בחברות המקומיות שלא נותנים להם לבא עם הגרוטאות שלהם למדינות אפריקאיות שכנות. ( אירופה וארה"ב אני לא טורח לציין). לא סתם ארקיע סקייליין נייג'יריה התקפלה משם. לא יכלה לעמוד בתחרות המחירים אפילו שהיתה יקרה יותר וטסה תמיד מלאה בלבנים שמוכנים לשלם יותר על חברה מתוקנת במטוסים מתוחזקים.

פורסם

אני מוכן לשלם $50 דולר פחות ושלא תהיה לי חגורת מותן בטיסה, איך אני?

כשאני מחפש כרטיסי טיסה יש תמיד את האופציה של "אין לי בעיה עם מטוס שאינו סילוני" ואני תמיד מסמן אותה.

טסתי 6 פעמים בחודש הקודם, נזק כלכלי. לא היה אכפת לי להגיע מלוס אנג'לס לניו יורק בצ'פלין!

haters will hate

פורסם

אני מבין לגמרי את הרצון לחסוך על חשבון הנוחות, חברות ה Low Cost פורחות על הרקע הזה. אין שום פסול בלטוס ללא ארוחה או שתיה, לשלם אקסטרה על מזוודה וכו' ובתמורה לשלם פחות על הכרטיס.

אבל היית מוכן לטוס בחברה שמחפפת בתחזוקת המטוסים (לא במוצהר, אבל בפועל)? שלא משקיעה בהכשרת צוותי האויר והקרקע? שמשלמת להם פחות ולכן בהגדרה יגיעו אליה הפחות מנוסים/טובים?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

למען האמת כן. החברה המועדפת עליי היא VIRGIN דווקא בגלל כל התוספות והמחיר לא בשמיים, אני דווקא מאלו שלא מתקמצנים, אני מפרק אלכוהול בטיסות, אוכל כמה שבא לי ונהנה מאוד, אבל לפעמים אני לא מצליח להשיג כרטיס במחיר סביר בזמן שאני צריך ולכן אני טס עם חברות קקה, להגיד שאני סובל? לא יכול, טסתי לאחרונה במטוס שהרגיש כפול ממני בגיל, נשבע לך שהיו בו מאפרות, הדיילות כמעט בפנסיה והטיסה לא הייתה מלאה, דווקא נהנתי מאוד.

מבחינתי טיסה זאת טיסה, לא כזה מסובך, אם אני צריך להתחרבן על איזה הר אז זה יקרה בכל מצב, דווקא רוב התאונות מתרחשות בחברות גדולות, השרשור הזה גרם לי לדפדף חזק בוויקפדיה, רוב הטיסות שהתחרבשו הן עם מטוסים משוכללים ומודרנים, סטטיסטיקה? לא ממש מזיזה לי.

אני מאמין שבחיים יש דבר אחד שמחכה לי בפינה כל חיי וזה המוות, אני לא שם את עצמי בסיטואציות מסוכנות, לפחות לא בשנים האחרונות אבל עדיין הוא שם, אם אני אתחיל לחשוב על מה הסיכויים שלי למות בהקשר לכל דבר אני מאמין שהחיים שלי לא יהיו חיים.

אני יכול ללכת ברחוב ויפול עליי גלגל של מטוס. אני יכול לשבת במכונית ברמזור ומשאית תיקח סיבוב לא טוב ותתהפך עלי, אז אפסיק לנהוג? מה לעשות, זה עניין של גישה, אני לא מפחד למות, בדיוק כמו שאני לא מפחד להזדקן, אבל אני רוצה להנות מהחיים שלי, אם אתה חי אז תחיה. אני חושב שהגישה של "מטוס זה מלכודת מוות" היא שגויה, באותה מידה סקס זה מלכודת מוות, אוכל זה מלכודת מוות, האוויר שאנו נושמים הוא מלכודת מוות, סיגריות ללא ספק, טלוויזיה ומה לא, בואו נעטוף את עצמנו בפצפצים ונהיה מחוברים לאינלציה 24\7 ונחיה חיים ארוכים וחסרי משמעות.

אז כן אם כרטיס טיסה לניו יורק עולה לי 450 דולר בחברה כמו וירג'ין, וכרטיס בחברה כמו SUN COUNTRY עולה לי 150, אז אני אבחר באופציה השניה, עם ה300 דולרים שחסכתי על הכרטיס אני כבר אדפוק את הראש יופי במטוס והכל יראה לי ורוד יותר.

haters will hate

פורסם

כפי שאף אחד לא האמין בהיתכנות של כל אמצעי הבטיחות הקיימים היום ברכב כך יגיע היום בו יהיו אמצעי מיגון טובים יותר במטוס עבור הנוסע באופן האישי.

יחד עם זאת אין הדבר צריך למנוע מאיתנו לטוס גם היום כי הכל מכתוב מלמעלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ובטיסה אני מפחד יותר מאיזה טיל כתף שמיתקרב מהקרקע במהירות.כול הזמן סתקל סביב מחפס טילים.ומאוד מענין אותי איזה מערכת שמגנה עלנו במיקרים כאלה?

פורסם
כפי שאף אחד לא האמין בהיתכנות של כל אמצעי הבטיחות הקיימים היום ברכב כך יגיע היום בו יהיו אמצעי מיגון טובים יותר במטוס עבור הנוסע באופן האישי.

יחד עם זאת אין הדבר צריך למנוע מאיתנו לטוס גם היום כי הכל מכתוב מלמעלה.

:mm_yeah: אתה מדבר לעניין!

פורסם

בנצי,

אני מבין שאתה מדבר על טיסה פנימית בארה"ב בחברה אמריקאית.

אז נכון שאולי הסטנדרט השירותי נמוך משל חברות מובילות אבל גם חברות שכר אמריקאיות נתונות תחת פיקוח קפדני של ה FAA, זו לא תעודת ביטוח אבל אני מאמין ששם המצב יחסית טוב.

אני מתכוון לכל מיני חברות קיקיוניות, ויסלחו כל יוצאי חבר המדינות לשעבר, אבל בעיקר משם, שברור לך שהטייסים בקושי מדברים אנגלית, שלא לדבר על המכונאים, ומה לעשות, הכל בתעופה זה באנגלית - הנהלים, הספרות, המחשבים - הכל.

איך הם מתפעלים את המטוסים הללו?

ואני כבר לא מדבר על אלו שעדיין טסים במטוסים מהעידן הסובייטי כמו טופולב 154 ודומיו.

אני לא בטוח אבל יש לי תחושה שבחלק ממדינות דרום אמריקה המצב דומה.

שלא לדבר על אפריקה שהוזכרה כאן.

מה שאני מנסה לומר זה שזה מדהים אותי שאנשים שישלמו עשרות אלפי שקלים למנתח ידוע ולא ילכו על המנתח הסטנדרטי (שבהרבה מקרים טוב ומיומן יותר מהשחצן המפורסם) יחסכו 10% בעלות הכרטיס ויטוסו באיזו חברת זבל.

והסטטיסטיקה בין חברות העולם המערבי לבין אלו של העולם השלישי ממש לא דומה. אפילו לא קרובה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
"הכל זה מלמעלה" זה סתם תירוץ לאי לקיחת אחריות.

לא הכל מלמעלה.

יש דברים שבני אדם אחראים להם, ורק הם!

לעלות על מטוס שמתרסק אח"כ ,מה באחריותך?

לסוע בכביש ושרכב אחר יכנס בך ברמזור מאחור ,מה באחריותך?

לכן יש מקרים רבים שהם לא באחריותך, ולכך מתכוון המשורר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
"הכל זה מלמעלה"

ולכך מתכוון המשורר.

ואללה יופי, עשית לי מדודו אהרן משורר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...