Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של עד 110-120 אלף ש"ח.

אני רוצה לקנות רכב חדש ומתלבט בין 3 רכבים:

Toyota Space Verso

Nissan Juke

Skoda Yeti

מה שאני מחפש ברכב זה: שיהיה חיסכוני וגם עלות ההחזקה שלו לא תהיה גבוהה מידי.

לדעתי הטויוטה הכי מתאימה לי אך המראה שלו יחסית לא משהו ביחס לשניים האחרים והייתי רוצה רכב שגם יראה טוב ויהיה אפשר להשוויץ.

70% נסיעה בין עירונית, 30% בעיר רוב הזמן נוסע לבד רק בסופי שבוע אוטו 3 אנשים באוטו לקניות.

בחודש נוסע בערך 15-20 אלף ק"מ

רציתי לדעת מה מה תהיה עלות ההחזקה(ביטוח, טיפולים, חלקים וכו') של הניסאן והסקודה כי הם יותר יקרים מהטויוטה?

והאם מישהו יודע כמה עולה ביטוח מקיף על הסקודה? כי שמעתי שהוא בין היקרים.

תודה.

פורסם

אני מניח שהתכוונת ל-15 עד 20 אלף קילומטרים בשנה ולא בחודש.

בתקציב הזה אם אתה מחפש רכב שנראה טוב אני ממליץ על היונדאי וולוסטר, כל זה ממראה וקריאה בעיתונות בלבד, לא נהגתי ברכב וגם לא נכחתי כנוסע, רק ראיתי מבחוץ לכמה שניות קצרות.

רכב יונדאי ידועים כזולים יחסית לאחזקה וגם לביטוח, צריכת הדלק של הרכב אמורה להיות טובה בזכות גיר רובוטי כפול מצמדים בדומה לזה שמורכב בדגמי פולקסוואגן/סקודה/סיאט וגם בפורד פוקוס החדשה.

יש בו 4 מקומות ישיבה ותא מטען בנפח סביר אך מבנה מעט עמוק.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

לפי המכוניות שהצעת אתה כנראה מחפש לשבת גבוה על הכביש, מנסיון עם הוורסו זה מכונית כדי להעביר אותך מא' לב' בחסכון לא יותר מזה. אם אתה מחפש משהו קצת יותר מעניין הייתי מציע לנסות את הסקודה ייטי. הג'וק יותר צפוף ומתאים רק אם אתה לא זקוק למרחב גדול משל סופר מיני. בכל אופן שתי האופציות עולות על הוורסו בכל קנה מידה חוץ מחסכון (ומחיר כמובן).

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

* טעות שלי, 15-20 בשנה לא בחודש.

Mike808 - כן חשבתי על הוולסטר אבל הרכב הזה לדעתי הוא רק פוזה, נראה ספורטי אבל לא מתנהג כך לפי הביקורות שקראתי.

וגם שמירת הערך שלו לא תהיה כל כך טובה לדעתי, לא? (אני רוצה להחזיק רכב 5-6 שנים לפחות).

והוא גם יהיה לדעתי כמו היונדאי קופה הראשונה שנת 2000, מתי שהוא יצא לכביש היה נראה יפה אבל אם עכשיו להסתכל עליו הוא כבר לא משהו.

shai_ka - אישתי לא ממש אהבה את המראה של האוטו הזה.

וגם אני לא רוצה גיר DSG בגלל זה גם חושב על ייטי ידני.

פורסם
יש לי תקציב של עד 110-120 אלף ש"ח.

אני רוצה לקנות רכב חדש ומתלבט בין 3 רכבים:

Toyota Space Verso

Nissan Juke

Skoda Yeti

מה שאני מחפש ברכב זה: שיהיה חיסכוני וגם עלות ההחזקה שלו לא תהיה גבוהה מידי.

לדעתי הטויוטה הכי מתאימה לי אך המראה שלו יחסית לא משהו ביחס לשניים האחרים והייתי רוצה רכב שגם יראה טוב ויהיה אפשר להשוויץ.

70% נסיעה בין עירונית, 30% בעיר רוב הזמן נוסע לבד רק בסופי שבוע אוטו 3 אנשים באוטו לקניות.

בחודש נוסע בערך 15-20 אלף ק"מ

רציתי לדעת מה מה תהיה עלות ההחזקה(ביטוח, טיפולים, חלקים וכו') של הניסאן והסקודה כי הם יותר יקרים מהטויוטה?

והאם מישהו יודע כמה עולה ביטוח מקיף על הסקודה? כי שמעתי שהוא בין היקרים.

תודה.

אם אתה יכול לחכות כמה חודשים אז לספייס ורסו יהיה מתחרה מבית יונדאי - ix20

שיווקו של הדגם יחל בחודשים הקרובים

פורסם

היטי עכשיו במבצע נדמה של 119 אלף. הג'וק אופנתית אבל צפופה מאוד בתוכו ואין מה להשוות את השימושיות שלה לזאת של הסקודה. את הורסו לא מכיר מקרוב אבל את היבואן כן ואני אישית לא מתקרב לשם.

פורסם
היטי עכשיו במבצע נדמה של 119 אלף. הג'וק אופנתית אבל צפופה מאוד בתוכו ואין מה להשוות את השימושיות שלה לזאת של הסקודה. את הורסו לא מכיר מקרוב אבל את היבואן כן ואני אישית לא מתקרב לשם.

עם איזה גיר היטי במבצע ב-119K?

פורסם

היום בדקתי את הביטוח על סקודה ייטי (ידני) אצל הסוכן שלי והוא אמר שזה בסדר גודל של 3000ש"ח מקיף + חייב להתקין איתורן וכמה זה עולה בחודש אני לא יודע, מישהו אולי יודע ויכול להגיד? והאם כל חברות מחייבות לשים איתרון?

הג'וק ידני פסלתי כי מצאתי פה בפורום שרשור שנכתב בו שעם גיר ידני במהירות של כ-110 קמ"ש המנוע עובד ב 3500סל"ד וזה משפיע על צריכת הדלק וגם עושה יותר רעש.

נשארתי עם סקודה ייטי או טויוטה וספייס השאלה היא, האם ההשקעה הנוספת על הייטי באמת שווה את זה?

כי למשל מקיף על הטיוטה ספייס או הג'וק עולה 2300ש"ח.

• תוכן חדש...