Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן סקסו בריפוד הדלתות יש כמה קרעים ומצאתי כמה מדריכים שמסבירים איך להחליף את הריפוד.

לפי מה שראיתי וגם לפי מה שנכתב מדובר בהליך די פשוט.

גם ריפוד הגג רופף ומתנפנף בכמה מקומות וגם במקרה הזה יש מדריך ונראה לי שאני יכול לבצע את ההחלפה.

אני צריך המלצה לסוג בד שיתאים לריפוד הגג והדלתות. אני מחפש משהו עמיד ולא מאוד יקר. דוגמאות לא מעניינות אותי להפך אני הולך בכיוון של צבע אחיד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

היי

התאליך לא כל כך פשוט:1-יש צורך לנקות דבק ישן מדלתות במבקשת ברזל,אחרת יהיו לך בליטות,כמו כן יש דבקים מיוחדים

שעומדים בחום ולא יפול לך ריפוד חדש,במיוחד הגג

2-בדרך כלל לגג בד כמו אוריגינלי בא ברולונים,וחוץ מזה אם תפרק גג לא נכון,אז תשבור את הקרטון והוא יפול לך לאחר הדבקה.

3-לדלתות בדרך כלל באה בד גם במיוחד עם ספוג,כידי שלאחר הדבקה לא יהיו בליטות,כי דלתות לא ישרות

4-פנה לבעל המקצוע,אחרת:הקבצן משלם פעמיים!!!

5-לא אמרתי שתפנה אלי,אמרתי לבעל המקצוע!!!

תודה,יעקב אלטר

פורסם

מנהלים מצטער על ההקפצה אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה והעמוד כבר הדרדר.

אפשר תשובה בבקשה על סוג בד? מקום לקנות כזה בד?

אני נמצא באזור ת"א בערך פעם בשבוע בטוח יש מקום שמוכר כאלו דברים.

פורסם

ישנם מספר מקומות בתל אביב המתמחים בבדי ריפוד. ישנה חנות גדולה לא רחוק ממגדל שלום, ישנן חנויות ברח' נחלת בנימין וברח' הרצל. אין לי ספק שאם תכנס לאחת מן החנויות, גם אין להן את הבד שאתה רוצה, הם יידעו לכוון אותך למקום הנכון. בהצלחה.

פורסם

אלטסטודיו תודה על הטיפים.

לגבי בעל מקצוע, עבודה כזאת(שתי דלתות וגג) אני לא יסיים בפחות מ1000 שקלים לא הגיוני מבחינתי, ואני כן חושב שאני אוכל לבצא את זה לבד.

AVZ תודה על הכיוון אני יבצע חיפוש באזור, אם מישהו מכיר מקום ספציפי עם שם זה יהיה מצויין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, ביצעתי ריפוד מחדש לדלתות.

קניתי בד דמוי עור מסוג סקאי בצבע הרכב.

דבק מגע.

וניסיתי לעשות מה שעושים במדריך הבא:

http://www.saxperience.com/forum/showthread.php?t=372467

במקום מחמם מקצועי השתמשתי במייבש שיער והצלחתי להוציא את הקליפסים, וגם לחבר אותם לאחר מכן.

זו הדלת השניה שעשיתי הראשונה יצאה מעט פחות טוב אבל עדיין מרוצה מהתוצאה.

הדלת השניה כפי שאתם יכולים לראות יצאה מעולה! אני פשוט לא מאמין שבפעם השניה בחיי שאני עושה דבר כזה הגעתי לכזאת תוצאה.

מצטער שאין תמונות ממהלך העבודה, ממש ניכנסתי לזה ולא יכולתי לעצור לרגע.

זה לוקח המון זמן, כמה שעות, אני מאמין שבעל מקצוע עושה את זה הרבה יותר מהר אבל גם רוצה על זה המון כסף.

להלן התמונות:

cimg4026e.jpg

קצת בלאגן לאחר העבודה:

cimg4027qx.jpg

פאקים קטנים:

cimg4036.jpg

cimg4037.jpg

נשארו שתי דלתות אחוריות.

ביררתי אצל כמה בעלי מקצוע והם רצו כמה מאות שקלים על כול דלת.

החומרים עלו לי ממש מעט כסף, 2*1.4 מטר של הסקאי עלה לי 100 שקלים, דבק מגע עוד קצת, וב150 שקלים בערך אני מרפד 4 דלתות, ויותר חשוב מהכול הסיפוק שאני מרגיש אחרי הדלת האחרונה שווה המון.

פורסם

הוא מרגיש טוב ונעים, אני לא יכול להגיד שזה פלסטיק, אבל גם לא עור משהו באמצע.

קל לעבוד איתו, מדובר כנראה במשהו פלסטי אבל הוא מרגיש ממש טוב.

קניתי מכאן:

http://varon-j.co.il/

הם מחולון, אני אישית לא הייתי שם חבר שהזדמן לו הביא לי את זה, אבל לפי מה שהנתי יש להם המון סוגים של ריפודים בהרבה צבעים.

• תוכן חדש...