Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגיל צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18 ואני רוצה להשכיר אוטו ידני כדי שאני אוכל לתרגל קצת אחרי שנה שלא נהגתי בידני כי אני מפחד להיכנס לאוטו החדש בלי קצת ניסיון.

הלכתי לשלמה סיקסט (היחידים בעיר) והם אמרו שהם משכירים רק מגיל 21, אם אבא שלי משכיר אני יכול לנהוג עליו או שזה נגד החוק,ביטוח וכו'.

תודה רבה לכל העוזרים אני חייב עזרה ממש דחוף כי האוטו כבר בדרך אליי

נ.ב

אם זה לא אפשרי, איך עוד אני יכול להשיג אוטו ידני לשלושה ארבעה ימים?

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

אם הביטוח לא חל עליך אל תנהג על הרכב.

או שתיקח שיעור אצל מורה אם אתה ממש ממש לא בטוח ולא זוכר את הנהיגה או שכשתקבלו את הרכב תיסע עם אביך ותתחיל להתאמן בחניות או בכבישים רגועים.

מנסיון גם אני עליתי אחרי כמה חודשים של נהיגה על אוטומט על הרכב הידני שלי וככה לאט לאט אתה נזכר בהכל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני חזרתי לידני אחרי כמעט שנתיים שהייתי על אוטומט, תוך שניה נזכרים.

פשוט צריך זמן להיתרגל שוב ומקסימום יתכבה לך האוטו כמה פעמים, לא ביג דיל.

לא צריך להשכיר אוטו בשביל זה ובטח לא כשאתה לא מבוטח עליו.

They are trying to ban me...

פורסם

1. ברכב שכור רק הנהגים הרשומים בחוזה ההשכרה מבוטחים.

2. כפי שנכתב שתי הודעות מעלי - קח שיעור אצל מורה. 25 דקות יספיקו מעל ומעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש 2 בעיות בשיעור נהיגה

אחד זה מסלול קבוע כלומר אני לא יכול לעשות בינערוניות וכדומה כדי לחנוך כבישים על ידני

בעיה מספר 2 שיעור נהיגה עולה 100 שקל לעומת להשכיר רכב עולה 80 שקל בערך ליום...

אבל כנראה שזה לא אפשרי..

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

• תוכן חדש...