Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני קורא סמוי בפורום כבר הרבה זמן ומאוד אוהב לראות תמונות מתהליכי שיפוץ.

טוב ניגש לעניין יש לי רישיון מעל שנה ותמיד רציתי שיהיה לי רכב משלי כמובן שמה שעצר בעדי זה התקציבים

אני בן אדם מחושב יחסית וידעתי שלהחזיק רכב בגיל 18 שיש לך בקושי אלף שקל בעובר ושב כל חודש זה לא הגיוני

התגייסתי לקרבי טוחן את החיים וממש בא לי שיחכה לי איזה רכב בבית שאני אוכל להקדיש לו את הזמן המוקצב שיש לי

ומשכורת צבאית.

תמיד חלמתי על רכב אמריקאי עם גיר ידני כמובן שמוסטנג משנות ה 60-75 אבל חלום שקשה להגשים בגיל הזה

וגם דורש יותר ממה שאני יכול לתת עכשיו

חשבתי על להשקיע GOLF או רכב דומה משנות ה80-90 שעומד להיות אספנות עוד מעט אני מאוד אוהב את הצורה של ה GOLF דור שני וחושב שיש לו פונטציאל אדיר חיצונית

להשקיע בו שיפוץ איטי ל 3 שנים ורק אז להשמיש אותו ליום יום כמובן שאת רוב השיפוץ אני אעשה בכוחות עצמי אולי רק התעסקויות עם המנוע וכו' נעשה בעזרת מכונאי

רוצה לקבל המלצה בנושא אם זה כדאי, אפשרי בכלל להקפיא רישיון וכו'

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

ראשית, מזל טוב, החיידק תקף גם אותך.

לכולנו היה (או יש) את החלום ואת הרכב הראשון שלרוב מלווה בבעיות תקציב.

שנית, לפני שאתה רושם, תבדוק, אין מוסטאנג משנת 60. מוסטאנג התחילו לייצר רק בסוף שנת 64 (נקראת 64 וחצי בשפת העם).

דבר שלישי, אין לי מושג איך הגעת ממוסטאנג של שנות השישים/ שבעים לגולף, אבל, לכל אחד יש את השריטה שלו.

מניסיוני האישי כחייל קרבי, גם אם היה מחכה לי רכב בבית, בשבתות המעטות שהגעתי, לא הייתי חושב אפילו על לעבוד עליו. אם בכל זאת יש לך את הזמן והחשק, כמובן שזה דבר מאוד נחמד, יש בפורום גם הרבה שיכולים לעזור מניסיונם במקרה שתצטרך.

בעקרון, אפשר להקפיא רישיונות רכב במידה ואינו נוסע על הכביש, אבל זה לחלוטין לא משנה למידה והרכב נרשם כאספנות שכן אז לא רלוונטי הסטטוס הקודם שלו. אם תעשה חיפוש בפורום תמצא שרשורים רבים שמסבירים את הנושא.

מקווה שעזרתי ובהצלחה בכל מה שתחליט8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

טעות שלי בקשר למוסטנג- אף פעם לא התעמקתי בנושא ממש לעומק.

ואני יודע שיש הבדל עצום בינה לבין הגולף אבל לא יודע, שריטה זאת שריטה

ובקשר לזה שאני חוזר הביתה פעם בשבועיים, ברור שלא בא לי להתחיל לפרק את הדשבורד ולעשות תיקוני פח.

אבל בתור אחד שאוהב לתקן ולהתעסק עם דברים, סתם מתוך שעמום. יכול לעשות לי את הסופ"ש אם אני נותן שעתיים שלוש בשבת בבוקר על האוטו.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

הכיוון של הגולף הוא כיוון נכון.

היום עוד אפשר לרכוש רכב משנת 83-85 בערך ( גולף או משהו דומה, לפי בחירתך) בסכום נמוך והרכב יהיה במצב נסיעה ולא ידרוש שיפוץ מקיף ומיידי.

ואז תוכל להמשיך ולסדר אותו במהלך השנים הקרובות, עד שיגיע לגיל האספנות.

המלצתי - לא להעמיד את הרכב ל 3 שנים, אלא להחזיק אותו במצב נסיעה עם רישוי וביטוח ולנסוע בו מפעם לפעם.

כמובן אם יש לך את האפשרות הכלכלית לכך.

• תוכן חדש...