Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון R1653 Rockford -רמקולים של רוקפורד מסדרות בסיסיות אף פעם

לא היו הצלחה -הלייטנינג אודיו {שהיא אגב חברה בת של רוקפורד} הוא רמקול בסיסי נחמד לא בהרבה יותר טוב מהרוקפורד.

בסביבות טווח המחיר שלך הרמקול הטוב ביותר

לטעמי הוא :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781774

פורסם
אתה מתכוון R1653 Rockford -רמקולים של רוקפורד מסדרות בסיסיות אף פעם

לא היו הצלחה -הלייטנינג אודיו {שהיא אגב חברה בת של רוקפורד} הוא רמקול בסיסי נחמד לא בהרבה יותר טוב מהרוקפורד.

בסביבות טווח המחיר שלך הרמקול הטוב ביותר

לטעמי הוא :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781774

לפי ידע קודם ומידע שחיפשתי פה בפורום הבנתי שרמקולים 6.5 בלדת הם כמעט ללא באס,האם גם ברמקול הזה אין באס כלל?

פורסם
במחיר הזה אני לא אקבל רמקול נציל יותר ותמורה טובה יותר?

אין שום רמקול קוואסלי מדהים ב 300-350 שח

הסרווין ווגה הנ"ל הוא אחד הטובים למחיר.

האופציה המשודרגת היא כמובן קומפוננט

בסיסי שנע באזור ה-500 שח הוצאה.

פורסם

אני אוהב שאנשים פה מדברים לפעמים באוויר.

בכל מקרה, בדיוק קניתי אתמול את הרוקפורד הנ"ל, אמנם למדף האחורי ברכב, אבל בכל מקרה. ואני מאוד

מרוצה מהם, צליל טוב ונקי ובאס מכובד (יחסית כמובן). את המחיר שלהם הם שווים (קניתי ב-290 ש"ח).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אני גם אוהב דיבורים באויר , קיבלת צליל נקי ממדף אחורי ? :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

http://autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

אני לא מומחה סאונד לרכב ומעולם לא התיימרתי. הצליל שאני מקבל מענג מאוד. הכל תלוי ברמת התקציב שלך והרצון להשקיע כסף בצליל ברכב. כל אחד ומגבלותיו - אני לא מתלונן!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
אני לא מומחה סאונד לרכב ומעולם לא התיימרתי. הצליל שאני מקבל מענג מאוד. הכל תלוי ברמת התקציב שלך והרצון להשקיע כסף בצליל ברכב. כל אחד ומגבלותיו - אני לא מתלונן!

אני אוהב שאנשים פה מדברים לפעמים באוויר......ואני מאוד מרוצה מהם, צליל טוב ונקי ובאס מכובד

אתה היחיד שידבר פה באוויר.

פורסם

הלכתי כבר למתקין,ולרכב שלי יש סאונג גרוע מאוד ומוראל טמפו לא יתאימו לו,ובכלל קומפוננט בטווח מחירים הללו רק זוג רמקולים

פורסם
זה מה שהמתקין אמר לך? :|

אני לא אדיוט או משהו,כל מה שהמתקין אמר לי זה בערבון מוגבל אני לא פתי,הרכב שברשותי הוא פיאט מולטיפלה ויש לא המוןן חלל ריק שקומפוננט עדין לא ימלא,זה מה שנאי חושב והוא אמר גם דבר דומה לזה ככה שזה חיזק את ההשערה שלי ולכן רציתי ללכת על רמקולים רגילים.

פורסם

אתה יכול להתקין רמקולים חיצונים במקום הפנסים שנמצאים מתחת לשמשה הקדמית :oops:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...