Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר לא מעט זמן אני מחפש רכב, בהתחלה יותר בכיוון של המיני אח"כ סופר מיני ועכשיו אני מחפש משפחתית.

קצת על עצמי: מתחתן עוד כמה חודשים, ומעוניין ברכב משפחתי מכוון שאני לא רוצה להחליף רכב ב4 שנים הקרובות (ויכול להיות שעד אז אני יצטרך עגלת תינוק וכאלה)

חשוב לי מאוד עניין האמינות וצריכת הדלק וגם שתיהיה נהיגה נוחה וזריזה..

בתקציב של 45K האופציות שנתקלתי בהם הם:

- אקסנט 2008

- אימפרזה 2006

- הונדה טיוטה 2005

- מאזדה 3 2006

- סיריון 2007 - דגם שבהחלה הייתי מאוד ממוקד לגביו אבל עכשיו קצת ירדתי ממנו בגלל היכולת להכיל משפחה קטנה בעתיד.

השימוש הוא במרביתו עירוני עם מידי פעם ( אחד לשבוע/שבועיים) גיחות בינעירוניות של 100ק"מ.

תודה לעוזרים!!

פורסם

לפי דעתי הסיריון דווקא אופציה לא רעה וחבל לשלול אותה מהרשימה.

הסיריון חסכונית יותר מהמתחרות שברשימה שלך, היא גם די נוחה ומרגישה זריזה בעיר.

כמו כן התא מטען גדול דיו בכדי לאכלס עגלת תינוק שתרם נולד.

בהצלחה איגור.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

לדעתי סיריון קטנה מידי בשביל להיות משפחתית. תא המטען שלה די קטן ואמנם לא בדקתי פיזית אבל קשה לי להאמין שעגלה בגודל מלא תיכנס לשם. אקסנט דווקא כן יכולה להתאים מהבחינה הזאת אבל אני לא בטוח שהיא תתאים מבחינת הזריזות ונוחות הנסיעה.

פורסם
לדעתי סיריון קטנה מידי בשביל להיות משפחתית. תא המטען שלה די קטן ואמנם לא בדקתי פיזית אבל קשה לי להאמין שעגלה בגודל מלא תיכנס לשם. אקסנט דווקא כן יכולה להתאים מהבחינה הזאת אבל אני לא בטוח שהיא תתאים מבחינת הזריזות ונוחות הנסיעה.

האקסנט כמו כל יונדאי מאבדת הרבה מאוד מערכה מידי שנה, שלא בדומה להרכבים היפניים.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

• תוכן חדש...