Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קסנטיה 1.8 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

קראתי היסטוריה בפורום לגבי הקסנטיה 1.8,אני מחר הולך לראות רכב כזה יד שניה עם 115 אלף ק"מ?

מה לבדוק?הרכב טופל במוסך מורשה ותהיה לי גישה להיסטוריית הטיפולים,למה לשים לב?

האם ניתן לקבל החלטה מושכלת ללא בדיקה?

אנא מי שמכיר את הקסנטיה שיתייחס(לא שמעתי ש...)

המון תודה מראש

גבי

פורסם

כשאני חיפשתי כזה רכב לי בעיקר העירו על דגש בבדיקת הבומבות והמשאבות,טוב שאתה הולך למורשה ככה הוא יוכל לתת לך חוות דעת על מצבם.

הנה מבחן יד שניה עליה.http://motocar.ifeel.co.il/test/283.aspx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחן הדרכים המפורסם כאן אקטואלי ל-2003, הקסנטיה של היום היא רכב זול לקנייה שנותן נוחות ללא תחרות בסגמנט זה של מחירים, זריז, וקשה לעבור ממנו לרכב אחר מבחינת הנוחות, עיניני האמינות כוללים את נטיית הבומבות לנזול, היסטוריית טיפולים , וטיפול סדיר במוסך -חובה, אחרת מרכב זול ונוח, זה יהיה רכב יקר מבחינת עלויות טיפולים.

ולבסוף- הקסנטייה מנוע 2000 עדיפה לאין ערוך על פני ה-1800, אם כבר קסנטייה אז מנוע 2000.

פורסם
חברים שלום

קראתי היסטוריה בפורום לגבי הקסנטיה 1.8,אני מחר הולך לראות רכב כזה יד שניה עם 115 אלף ק"מ?

מה לבדוק?הרכב טופל במוסך מורשה ותהיה לי גישה להיסטוריית הטיפולים,למה לשים לב?

האם ניתן לקבל החלטה מושכלת ללא בדיקה?

אנא מי שמכיר את הקסנטיה שיתייחס(לא שמעתי ש...)

המון תודה מראש

גבי

קח איתך היסטוריית טיפולים וסע למוסך שחוץ מהחלפת שמן + פילטר גם מכיר את הרכב, אין הרבה כאלה.

כמו שכתבו מעלי, מנוע 2000 עדיף על 1800.

אני מכיר כמה מוסכים מעולים שמכירים בקסנטיה, אחד בחדרה , אחד בפתח תקווה, אחד בירושליים, ושלושה בת"א.

אם אתה קרוב לאחד מהם ותרצה שם וכתובת אני אתן לך.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...