Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פיג'ו 206 1.4 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מבקש חוות דעת על פיג'ו 206 מנוע 1.4 (75כ"ס) גיר ידני 5 דלתות. הבנתי שהיא חסיכונית (1:12-14), קטנה, קלה (950ק"ג), מהירה (0-100 במשו כמו 9 שניות), בטוחה (4 כוכבי בטיחות).

אשמח לדעת עד כמה יקר להחזיק אוטו כזה, כמה היא אמינה, איך היא מנהגת בכביש, עד כמה היא עוצמתית (בכל זאת 75כ"ס), איך הגיר שלה (להזכירכם גיר ידני), בעיות ידועות, מרווח מאחורה, איבזור (הבנתי שרק החלונות הקידמיים שלה הם אוטומטיים).

הצרפתיה תשמש אותי לנסיעות בתוך העיר תל אביב ובמרכז ברוב ימי השבוע (בית, עבודה, לימודים, בילויים), ולפעמים נסיעות לצפון בסופי שבוע.

תודה רבה!

פורסם
היי,

אני מבקש חוות דעת על פיג'ו 206 מנוע 1.4 (75כ"ס) גיר ידני 5 דלתות. הבנתי שהיא חסיכונית (1:12-14), קטנה, קלה (950ק"ג), מהירה (0-100 במשו כמו 9 שניות), בטוחה (4 כוכבי בטיחות).

אשמח לדעת עד כמה יקר להחזיק אוטו כזה, כמה היא אמינה, איך היא מנהגת בכביש, עד כמה היא עוצמתית (בכל זאת 75כ"ס), איך הגיר שלה (להזכירכם גיר ידני), בעיות ידועות, מרווח מאחורה, איבזור (הבנתי שרק החלונות הקידמיים שלה הם אוטומטיים).

הצרפתיה תשמש אותי לנסיעות בתוך העיר תל אביב ובמרכז ברוב ימי השבוע (בית, עבודה, לימודים, בילויים), ולפעמים נסיעות לצפון בסופי שבוע.

תודה רבה!

מדובר באוטו נוח מאוד ומהנה לנהיגה, למרות המנוע הקטן.

החיים הם לא 0-100 ובכל מקרה היא לא מתקרבת לנתון שציינת (משהו כמו 14 שניות נשמע יותר הגיוני).

מכיוון שלא ציינת תקציב, אני יכול להגיד שהאמינות תלויה מאוד ברמת התחזוקה של הרכב.

הגירים של פיג'ו תמיד היו נעימים וב-206 המצב דומה.

נראה לי שאם תמצא את האחת המתאימה, אתה תהנה ממנה.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה!

נכון החיים הם לא 0-100, ואני ממש לא מתכוון לעשות ממנה אוטו ספורט לפתיחות, כבר לא בגיל הזה, ציינתי את הנתון הזה רק בשביל להציג כמה היא קלילה יחסית למכוניות אחרות ויחסית לנפח המנוע שלה.

התקציב הוא 30K אבל אחרי שגיליתי כמה יעלה לי ביטוח אני מאוד שוקל לרדת ל 20K בשביל להכניס גם ביטוח בפנים, וזה הסיבה שירדתי למכונית זולה יותר וחסכונית יותר (לפני זה הייתי נעול על פולקסווגן גולף 2.0).

איך הריווח שלה מאחורה? איך היא בכסא הנהג? איך האיבזור? סוחבת חופשי 100קמ"ש + מזגן כאשר האוטו מלא? אמינות ועלות אחזקה?

שוב תודה רבה!

פורסם

אוטו מצויין..

הבעיה היחידה שלו זה בעיות חשמל קלות מידי פעם ואני אומר קלות כי מדובר בנורות שרופות וקצרים.

לא משהו רציני.

אוטו זריז סוחב בלי בעיה ביום חם על 100 עם מזגן ועוד שני אנשים במכונית.

אין בעיה עם הגיר והמנוע. שניהם אחלה.

תנסה למצוא רכב עם קילומטרג' ושנתון הכי נמוכים שאתה יכול למצוא בתקציב הזה.. זה יהיה שווה את זה בהמשך.

איבזור בסיסי מאוד אבל עושה את העבודה.

אתה תהנה מאחת המכוניות היותר טובות בסדר גודל הזה.

מבחינת עלות אחזקה היות וזה גיר רגיל עלות האחזקה תהיה נמוכה יחסית ותכלול לרוב רק טיפולים שיגרתיים ואולי איזה תיקון/החלפת נורה.

לפני קנייה מומלץ לבדוק נורות שרופות וקצרים חשמליים.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

אחלה תודה רבה!

אני מרגיש שאני מתקרב יותר ויותר להחלטה!

מה לגבי המרווח ברכב? מבחוץ הוא נראה מאוד קטן ואני מפחד שגם מבפנים הוא צפוף, האם הוא יכול לסוע 4 אנשים בכיף בלי שהם יצטרו להיות מומחים בגמישות בשביל לשבת בנוח?

כמו כן אשמח להמלצות למוסך שיודע לטפל בפיג'ו במרכז (עדפיות לערים כמו תל אביב, פתח תקווה וראשון לציון).

שוב תודה רבה!

פורסם

פיג'ו לא יודעה בצפיפות אך זה יחסי,אולי לך היא כן תהיה,תשב באחת כזאת,ולא צריך להיות גמיש כדי להיכנס אליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...