Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנדה-בוק + שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שזה עניין משהו,סך הכול אתה לא רואה את זה כול הזמן,רק פעם בשבוע כשאתה פותח לבדיקה שהכול תקין.

כן יוליאן זה שמי.

לפחות לא חסכו על רמקולים :wink: .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין דברים יותר טובים ב60K. תתחדש!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שכחתי לשאול,אלו תוספות קיבלת?קודנית? רדיו דיסק?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הידיות אחיזה בתקרה נועדו לשמש כדבר אחד מנשא לקולב של חולצה מכופתרת בדרך לאירוע או פגישה שדורשת קוד לבוש אחר.

בעייתי העניין של בלי הידיות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני כמעט בטוח שגם אצלך אין את הגומייה הזו, מוזר.

אני לא אתפלא אם החצי גומייה הזו הוסרה בארץ, אולי בכדי לאפשר קירור טוב יותר למנוע (ע"ע גריל הפלסטיק השחור שהותקן בפגושים של הסיריונים מ 2006).

האם למישהו יש תמונה של פנדה רגילה מחו"ל ע"מ להשוות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגוגל יש תמונה אחת של פנדה צהובה וגם שם אין גומי בחלק הזה.

פורסם

אור,

מה הרציונל של למכור את הפנדה 4X4 שהיתה לך ולקנות אחת "פשוטה" חדשה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שכחתי לשאול,אלו תוספות קיבלת?קודנית? רדיו דיסק?

קיבלנו עם רדיו דיסק של פיונייר.

אור,

מה הרציונל של למכור את הפנדה 4X4 שהיתה לך ולקנות אחת "פשוטה" חדשה?

אור? אני לא אור ס. :)

הוא קנה לעצמו צעצוע אחר :)

פורסם

משום מה הסמלון עם הגימיני הזכיר לי אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...