Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם



אני מתלבט ולא יודע על איזה רכב ללכת. אני מחפש רכב שאסע איתו לעבודה כל יום 85 ק"מ. הבקשות שלי מהרכב הם

 

רכב אמין ואחזקה זולה



רכב עם כוח שאסע איתו עם מזגן דלוק בקיץ החם שלנו

חסכוני בדלק

 

תקציב שלי- אני יכול לשלם עד 18000 מזומן ולקנות רכב ישן. אוו ללכת על אופציית המימון , אני אשלם מקדמה ואקח רכב עם שנתון גבוהה. אין לי בעיה שאקח רכב שישאר אצלי תקופה ארוכה

 

אני אישית חשבתי על דיהטסו סיריון בשנים 2008 /2009



חשבתי על הונדה סיויק 1998

אלטו חדשה

אבל אני איבדתי את עצמי ולא יודע מה שווה לקחת

אני יודע שהרכב הוא לא נכס וזה רק הפסד אבל אני מנסה לקחת משהוא שלא אפסיד איתו המון כסף

פורסם

מצד שאחד סייויק יש לה כוח אך רכב כבר ישן,לא חסכוני במיוחד ולא הכי זול לאחזקה,הסיריון שהיא באמצע,אלטו תיתן לך חיסכון אמינות ואחזקה זולה,רכב חדש אבל אין הרבה כוח,למרות שאם לא מדובר על עליות לא תיהיה בעיה,אך תהיה ירידת ערך,השאלה מה זה תקופה ארוכה?

קשה לתת לך בחירה טובה ללא ידיעת התקציב שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

85 ק"מ ליום כפול 360 ימים בשנה, יוצא 30,000 קילומטר בשנה, שזה הרבה. אישית הייתי הולך על רכב כמה שיותר חדש (לא דווקא על אלטו, כדי שלא יגידו שאני משוחד).

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

תודה לכל העוזרים

תקופה ארוכה זה לא פחות מ 3 שנים . התקציב הוא עד 50000 . 18000 מזומן והשאר מימון , זה התקציב בדיוק.

אני לא רוצה שאני אפסיד הרבה , להפסיד אבל כמה שפחות .

רומן, נכון זה הרבה אז למה אפשר ללכת ?

פורסם

לגבי רכבי מיני אם נדלקת על האלטו תעשה עליה נסיעת מבחן ותיראה אם מבחינת הכוח זה יספיק לך,לפי חישוב שלי אתה אמור לעשות בערך 25K בשנה לא ממש קצת,לכן אני הייתי הולך על רכב קטן אך יותר חדיש,בליסינג יש מלא סריון,תוכל לקבל עם שנת אחריות.אלטו בכזה מחיר תוכל לקנות כמעט חדשה,היה מבצע לא מזמן של 54K.אתה תסבול מירידת ערך אך היא לא תהיה ענקית לעומת משפחתיות,כיוון שאתה הולך להחזיק אותו לפחות 3 שנים,וכמה שיותר,ירידת ערך תשפיע עליך פחות,מצד שני,תקבל 3 שנות אחריות.

אתה צריך להחליט קודם איזה קטגוריה אתה רוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את האמת אני לא בדיוק נדלקתי על האלטו. אבל אם אני עדיף לי כבר רכב אוטומטי לא ידני, זאת אומרת אם אני בוחר באלטו אבחר בגרסה האוטומטית השאלה אם היא בסדר. גם יש חישוב של הביטוח אם אני לוקח רכב חדיש אני חייב לעשות ביטוח מקיף.

וואאאלה אני הסתבכתי ולא יודע מה לקחת ודחוף לי רכב.

פורסם

אם אוטומט הייתי יורד מזה,רכבי מיני גם כך לא חזקים במיוחד וגיר אוטומטי גם לא יהיה חסכוני כמו שהרכבים הללו נועדו וגם פוגע בביצועים.

אני הייתי הולך על סופר מיני-

1-סריון

2-גטס פחות חסכונית אך זריזה אחרי מתיחת פנים ב2007.

3-גרנדה פונטו אך מנוע 1.4,יש לה גיר רובוטי שהוא חסכוני אך לא כולם אוהבים את אופי הפעולה שלו.

4-מזדה 2 גם יכולה להיכס בקושי לתציב של 50K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה לכל העוזרים

תקופה ארוכה זה לא פחות מ 3 שנים . התקציב הוא עד 50000 . 18000 מזומן והשאר מימון , זה התקציב בדיוק.

אני לא רוצה שאני אפסיד הרבה , להפסיד אבל כמה שפחות .

רומן, נכון זה הרבה אז למה אפשר ללכת ?

 

בעיקרון בתקציב שציינת אפשר לקנות רק דגם אחד חדש וזה אלטו ידנית שבמבצע עלותה כ-54K. אני יודע שזה קצת מעל התקציב אבל רכב חדש עם אחריות ל-3 שנים או 100.000 קילומטר ובעיקרון לא צפוי שום דבר מלבד הטיפולים ובנוסף תקבל חיסכון בדלק. מצד שני רכב קטן, חלש, לא מאובזר ודי בסיסי שיעשה את העבודה אבל לא יצטיין בשום תחום חוץ מתחום החיסכון בדלק ונוחות במציאת חנייה, הרכב יכנס פשוט לכל חור אפשרי!

אם אנחנו מדברים על רכבים קטנים מסוג אלטו אז הייתי לוקח רק ידני (אני נוהג בידני), אוטומט יותר נוח אבל במנוע הקטן הוא יתקשה לספק ביצועים סבירים (למען גילוי נאות לאחותי יש אלטו אוטומאטית ויש פאר עצום בביצועים ואף בחיסכון בדלק במיוחד בנסיעות עם מאזגן, זאת הכול לטובת הידני, חד וחלק).

אם בכל זאת אתה חפץ באוטומאט אז רק יד שנייה והדגם הראשון שעולה לראש שלי הינו הסיריון של דייהטסו. רכב מוצלח מאוד, אמין, זריז ואפילו לא מאכזב מבחינת ביצועים. בכל זאת מנוע 1.3 עם 86 כוח סוס ולא מנוע 1.0 ליטר עם 68 כוח סוס כמו באלטו!

הייתי בודק גם סוזוקי איגניס, רכב מוצלח וגם את הונדה ג'אז ואת ניסאן מיקרה. בקשר לשתי האחרונות אינני יודע באילו שנתונים יכנסו לתקציב של 50K.

בכל מקרה תיקח מכוניות למכון בדיקה ותחפש אקזמפלר שמור ביותר.

בהצלחה

רומן

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

ממליץ לרדת מסיריון. האוטו לא סוחב בעליות קלות ואין מה לדבר על עליות קשות . לא כ"כ חסכוני , לא נוח וכו' (אני נוהג עליו בימים אלה...).

לעומת זאת הייתה לנו כשנתיים ניסאן מיקרה גרסא יחסית יותר מאובזרת מהבסיסית עם בלוטות' מובנה ורדיו מובנה ברכב , שליטה מההגה , מראות בצבע הרכב (יש כרסא פחות מאובזרת שאין בה את כל אלה), מאוד יציבה על הכביש , הבעיה שהיא גם לא הכי חסכונית כ- 1-13 תלוי בנהיגה שלך. סיריון צורכת אותו הדבר אך פחות טובה בשאר .

וכן אני מדע לעניין שעל הנייר יש לתיהן בערך אותו כוח...כנראה שלא.

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

WA11 כך ההתלבטות שלי גדלה. כי אני כמעט סגור על הסיריון כי אין מישהוא שלא אמר על האוטו הזה דברים טובים.

ואת האמת אתה הראשון שאני שומע ממנו שלסיריון אין מספיק כוח לעליות ושהיא צורכת דלק כמו שאר רכבי המיני כי אמרו לי שהיא צורכת 1/15 -16 בנסיעות מחוץ לעיר.

תכללללס לקנות רכב זה סיייפווווור . נמאס

פורסם

תיראה הכי טוב זה נסיעת מבחן,הסריון לא טיל בליסטי,אך עם הפנדה שלי עולה עליות על 70 ויכולה גם קצת יותר,לסריון לא תהיה בעיה לסריון שלה יש מנוע 1.3 עם 87 כ"ס,לפנדה 1.25 69 כ"ס.

קצת מידע על הסריון:

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?model=590

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...