Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני ואמין עד 35,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי שמח לקבל המלצות לקניית רכב בסכום של 35,000-38,000 ש"ח. הדרישות החשובות שלי מהרכב הן:

1. חסכוני בדלק - ברור שלא ברמה של היברידי, אבל גם שלא יעשה לי חור בכיס.
  2. אמינות - הרכב צריך לשרת אותי לפחות בארבע או חמש שנים הקרובות, ולא הייתי רוצה לבלות הרבה במוסך. עדיפות לרכב שלא דורש הרבה מעבר לטיפולים שוטפים ושעלות הטיפולים בו אינה יקרה.
  3. בטיחותי ונוח לנסיעה - חשוב שיהיה נוח לארבעה אנשים לנסוע בצורה נוחה, כלומר גם מאחור צריך שיהיה קצת מקום לרגליים. בנוסף, אני בחור די גבוה, אז חשוב לי מאוד שגם מושב הנהג יהיה נוח ובעל מרווח רגליים טוב.

השימוש שלי ברכב עתיד לכלול נסיעות ארוכות (מרכז-חיפה) פעמיים בשבוע, ובשאר הזמן בעיקר נסיעות בתוך העיר ובאזור המרכז.

אפשר למתוח קצת את התקציב אם יש משהו שבאמת שווה את זה, אבל הייתי מעדיף שלא לחרוג. חיפשתי ועברתי על שרשורים דומים, אבל לא ראיתי משהו רלוונטי.

תודה מראש לעוזרים!

אבירם.

פורסם

ידני /אוטומט?

משפחתי/סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא משנה לי ידני או אוטומטי.

אם אני רוצה שארבעה אנשים ישבו בנוחות, עדיף משפחתי, לא? הסופר מיני האלה נראות קצת קטנות.

פורסם

ל 4 אנשים עדיף משפחתי בגלל מנוע יותר חזק יש לך:

1-פורד פוקוס.

2-מזדה לנטיס.

3-ניסן אלמרה.

יש לך גם קורולה אך היא תהיה יותר ישנה+סיוויק מודלים 2001 בערך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם גיר ידני אז לפי מה אני יודע מערכת חשמל לא כול כך אמינה,אך רכב שנחשב בטיחותי וחזק ונוח,זול מאוד לרכישה לא יודע איך הוא לאחזקה.

האימפרזה אמינה,לא חזקה כול כך אני נסעתי כמה פעמים מאוד נוחה,סובארו בכלל שמתי לב נוחות,הגרנד לאונה,אימפרזה,B3.

• תוכן חדש...