Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר, כשאני עומד על כביש ישר ועוזב את הקלאץ' בעדינות, הרכב לא נכבה, גם כאשר הקלאץ' משוחרר עד הסוף. חוץ מזה, אין שום בעייה, הרכב מאיץ מצויין, גם בעליות. ניסיתי להעביר להילוך גבוה במהירות נמוכה בכביש מהיר וללחוץ על הגז, והסל"ד התחיל לרדת (תקין, מן הסתם).

הרכב עבר 150 אלף, יש למישהו מושג האם מדובר בבעייה בכלל?

פורסם

זאת השאלה, אם אני משחרר קלאץ' בעדינות בלי ללחוץ על הגז בכלל, עד לרמה שבה אני עוזב את הקלאץ' לגמריי (ועדיין לא לוחץ על הגז).. הרכב אמור להמשיך לנסוע או לא?

פורסם

לא ציינת איזה מנוע.

אם הבנתי נכון- אתה מרים קלאץ' לאט ובעדינות בלי לגעת בברקסים ובלי גז והרכב מתחיל נסיעה מבלי להיכבות.

ברכב דיזל זה ידוע שאפשר להתחיל נסיעה ללא גז, ואפילו בהילוך שני. זה תקין לחלוטין (בזכות המומנט שמגיע בסל"ד נמוך). אם הרכב היה נכבה- הייתי בודק תקלה אפשרית (אני מתייחס לדגמי VAG).

בבנזין אני לא יודע/ מכיר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה אם אתה מתחיל נסיעה בראשון ומשחרר קלאץ' לאט ולא נותן גז, ברכב בנזין ידני.

הרכב אמור להתחיל לנסוע ללא בעיות. - לא מצביע על תקלה.

כמובן כאשר משחררים ברגש ולא זורקים את הקלאץ'.

פורסם

אני יבדוק את זה אצלי באיביזה, גם 1400.

יש בדיקה שפעם שמעתי.

תרים המברקס, תעזוב ברקס ברגל (האוטו לא זז), תלחץ קלאץ, תשלב לשני, תרים לאט את הרגל. האוטו נכבה הקלאץ תקין האוטו לא נכבה הקלץ גמור.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • ספונסר פורום
פורסם

לא כל כך הבנתי מה הבעיה ,בכל מקרה אתה מוזמן לעבור אליי לבדיקת

תקינות של המצמד ללא עלות .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון ואין זאת תקלה ברכבתך ...

רק לפני זה אני אתאר את המצב רק כדי ששנינו נהיה בטוחים שהבנתי אותך נכון .

הרכב עומד על כביש ישר , הילוך 1 משולב , אתה משחרר לאט לאט את הקלאץ ללא הוספת גז כלל , הרכב לא נכבה , ונוסע לאט לאט קדימה ...

ברכב הנוכחי שלי , אסטרה 2002 1.6 ידני , המקרה דומה וזה תקין לחלוטין

אני האמתי די התלהבתי מהFeature המגניב הזה ... :roll:

פורסם

הבנת נכון לחלוטין! :)

אגב, זה לא רק בכביש ישר, גם כשהרכב נמצא בעלייה מתונה, הוא לא נכבה.

העניין נראה לי מוזר ולכן שאלתי. הרכב הקודם שלי היה אופל קורסה 98, ובו כמובן ברגע שהייתי עוזב את הקלאץ' בלי להוסיף גז, הרכב היה נכבה ישר.

פורסם

הרבה תלוי בכיוון של הכבל. ממה שהבנתי במורשה עם האיביזה 99 שהיתה לי, בטיפול השנתי בקש לבדוק כיוון הכבל.

המצב שאתה מתאר נשמע לי כמו כיוון תקין.

• תוכן חדש...