Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הרכב ואני מתלבט כרגע בין שלושה דגמים:

האפשרות הראשונה זה הונדה סיויק 5 דלתות (אני יודע שהדגם מתחלף) אבל יש לי הנחה של חבר 11,000 + קודן, אזעקה וחיישני רוורס שזה מאוד מפתה...אהבתי מאוד את העיצוב הפנימי שלה..אבל העיצוב החיצוני לא ממש עושה לי את זה..

זה יוצא בערך 132, ההנחה של חבר תקפה רק לעוד יומיים.

אפשרות שנייה, הפוקוס החדשה, מנוע 2.0 גרסא מאובזרת עם הרבה פינוקים (titanum) מחיר 136

אני ממחכה לרכב הזה כבר המון זמן

הייתי בסוכנות ביום שישי האחרון, לא היה להם שם את הדגם של ה5 דלתות (שאותו אני רוצה) ונסיעות מבחן הם עדיין לא עושים (רק עוד שבוע,שבוע וחצי...וההנחה של חבר בהונדה מחכה לי, כך שאני בהתלבטות)

האמת שקצת התאכזבתי ממה שהם עשו בדשבורד..הם ביטלו את המסך מגע הגדול ובמקום שמו מסך קטן עם הרבה כפתורים מכוערים ולא איכותיים שזה ממש הוריד לי וזה די מעכיר את הרכב ומבאס... לא קריטי אבל גם את הסאב המקורי של סוני שהיה אמור להיות בבאגג' הם העלימו :\

אפשרות שלישית שעלתה הרגע זה אודי 1.2tsi שבמבצע ב-140..וזה סוג של "חלום". קצת חושש מירידת ערך מטורפת האמת..

אז מה אתם מציעים?ולמה...

פורסם

רק אאיר את עינייך ואומר שלכל רכב חדש ולא משנה מה, יש ירידת ערך "מטורפת יחסית" ורכב, כידוע לכל, זו לא השקעה ולא משהו כדאי כלכלית. משפחתית "רגילה" שעולה 120K צפוייה לאבד 10-15-20 (תלוי במליון ואחת דברים) מהמחיר בתוך שנה. ז"א במקרה הכי טוב אתה מאבד 12-15 אלף רק בירדת ערך, לפעמים גם יותר. באאודי מעצם היותה מותג יוקרה יחסית אתה בטח תאבד משהו כמו 20K בשנה הראשונה ומשהו דומה בשנה השניה+ משהו לא רחוק מזה בשנה השלישית. ידוע כי תוך 3 שנים רכב חדש יורד במשהו כמו 40-50 אחוז ממחירו בממוצע

פורסם

אני הייתי מכניס לשיקולים שלי את הסיטרואן C4 החדשה.

נכון ששמירת הערך יכולה להיות פחות טובה מההונדה אבל :

מדובר ברכב נאה שקיבל עיצוב נאה ועלייה משמעותית באיכות הפנים.

יש שיגידו שעיצובו מאוד מזכיר את האודי.

בגרסתו המאובזרת מפנק ובעל מנוע 1.6 טורבו (156 כ''ס\24.5 קג''מ) מה שמאפשר זריזות וביצועים לא רעים.

ה"בעיה" המשמעותית היא שידוך המנוע לגיר רובוטי בעל מצמד אחד שדורש נסיעת מבחן על מנת לראות אם תוכל לחיות איתו בשלום.

מחירה הרשמי כ140 אלף ש''ח אך במצבנו הנוכחי אני חושב שתוכל לקבל הנחה ולרכוש אותו בפועל בפחות כסף.

שווה בדיקה (אינטריור ועיצוב שקולע לדרישותך ומחקה רכב פרמיום כשל האודי,אבזור עשיר וביצועים טובים).

פורסם

הבחור מעלי צדק לגבי שמירת ערך, כי רכב זה לא נדל"ן (שכמעט לרוב תמיד ערכו עולה).

כאן המחיר תלוי בנישת הרכב (יוקרה או לא), אם זה רכב "ליסינג" או אם הוא בבעלות מקורביו של יצחק לוי או

בעל סטיגמות לא מוצדקות כאלה ואחרות.

לדעתי הדבר הכי חשוב הוא שעדיף לא להחליט בלחץ, זה שיש לך "יומיים" להחליט לפה או לשם זה נשמע מלחיץ מהכותרת.

לדעתי, במקומך הייתי הולך על הפוקוס החדשה בגירסתה הבכירה יותר כמו שחשבת. דגם חדש עם גיר 6 הילוכים כפול,

לעומת ה-C4 בעלת גיר רובוטי שבנויה על הפלטפורמה הקודמת.

מאזדה 3, גם החדשה תהיה המונית מידי וזה שהיא רכב ליסינג גם לא תורם.

הונדה סיוויק - דגם ישן שעומד להיות מוחלף כאמור.

הכי חשוב שתקנה רכב שקודם כל תהנה ממנו ושזו תהיה קנייה שקטה ולא לחוצה.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בשבוע האחרון היה מבול של נסיעות מבחן על הפוקוס החדשה, והבוחנים - רובם ככולם משבחים אותה.

מבחינת נוחות, התנהגות כביש, איכות ובטיחות היא עולה על המתחרות.

יש לה נחיתות קלה מבחינת סחירות, לא ברמה שאמורה להכריע לרעתה.

ומספר טענות על קושי עם הגיר הרובוטי בנסיעות עירוניות.

מבחינת עיצוב - לטעמי, יפהפיה.

בהצלחה,

ענת מאוויס

http://www.facebook.com/AnatAvis

פורסם

אני עשיתי נסיעת מבחן על ה-C4 1.6 טורבו, עם הגיר הרובוטי, ובתור אחד שנוסע כבר 140 אלף קילומטר על טויוטה רובוטית אני יכול להגיד לך שאני עם הגיר בסיטרואן לא מוכן לחיות. זה היה הדיל ברייקר מבחינתי, כבר הייתי נעול על האוטו הזה לגמרי.

אני כרגע גם בכיוון של הפוקוס 2 ליטר טיטניום, לדעתי עסקה מעולה (גם אני הייתי בסוכנות ביום שישי).

הבגאז' קטן מאד, אם זה לא קריטי לך אז סבבה.

מעבר לזה במבחנים ופורומים שקראתי בחו"ל מתלוננים על זה שהגיר לא מתנהג יפה בזחילה בפקקים, ויש קצת בעיות עם כל האלקטרוניקה (בעיקר עם המערכת שמע ושאר הגאדג'טים). כנראה שהרוב ייפתר בעדכון תוכנה במשך הזמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...