Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לאחרונה קניתי מגבר נוסף ואני מתקין את המערכת מחדש,גיסי אמר לי שחייב קבל בין שתי המערכות זה כדאי שהמצבר לא יגמר לי אחרי 10 דקות עבודה של המערכת בלי מנוע מונע,לעומת זאת חבר שהתקין אצלו מערכת שלמה לבדו שעובדת יפה מאוד אומר שלא חייב וקבל גומר את המצבר בעצם יותר מהר,אשמח לדעת האם צריך לשים קבל למערכת בעלת 2 מגברים או שלא צריך

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוש בנושא קבלים במערכת רק תכין לך חבילה גדולה של כדורים נגד כאב ראש, דרך אגב להגיד ממערכת של 2 מגברים ומעלה צריכה קבל זה יפה אבל יכולה להיות לך גם מערכת עם 3 מגברים שצריכת החשמל שלהם יחד קטנה ממגבר 1 רציני אז זו ממש לא הדרך לקבוע החלטות כאלו.

פורסם
מה הם שני המגברים?

איזה מצבר יושב ברכב?

JBL 800

CARDINAL 1500

מצבר סטנדרט לא משהו מיוחד(אין כח לצאת מהבית לבדוק איזה בדיוק)

פורסם

אני חושב שההודעה של scoob מסכמת את הדיון בצורה הכי נכונה ומכובדת

תרכיב את המערכת ותתחיל להאזין למוזיקה

במידה ויהייה מצב לתוספת קבל אתה תדע כבר

אין שום בעיה להרכיב קבל לאחר התקנת המערכת כי הקבל לא ממש דורש התקנה מסובכת עיניין של חמש דקות לאחר הטעינה שלו

דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...